The 4400

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

mam dopozeranu druhu seriu a pozrel som prve tri (vlastne dva bo prve dva su v jednom, co nechapem celkom) diekly trojky serie..
cakam otazky...mam cakat pm?
az druhou seriou to zacalo byt zajimave, hlavne tym pruserom Kyle-a..
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Hmm mňa zaujala tá vec s tou "chorobou" 4400, čo bol ťah vlády a tiež "smrť" Kolliera (dúfam, že sa píše takto) ktorý sa na konci 13 dielu objavil na nejakom ostrove... podľa mňa išlo o ten ostrov o ktorom sa hovorilo, že tam plánoval útočisko 4400, a chcel tam prevrat... tiež bolo veľmi zaujímavé ako Shawn "vyliečil" Kyla od toho druhého z jeho tela... ma to dosť zaujalo tipujem, že to bol ten istý, ktorý bol na konci prvej série, čo sa rozprával s agentom Baldwinom, že on je sprostredkovateľ medzi NTCOM a 4400... a keď sa mám vrátiť k tomu Kollierovi, tak bolo zaujímavé to unesenie jeho tela, po "smrti". Čo si myslíš ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

hm nieco divne ale ja nemam 13 dielov druhej serie, jeden diel mi chyba a ja sakra nevem ktory..nevadi...

s tym Collierom: na tom ostrove som ho nespoznal ze to je on ale potom sa mi zda ze v neviem ktorom dieli ma niekto v ruke otvorenu Collierovu zlozku a su tam dve fotky aj original aj ta stroskotanecka (no nie som isty)

k ostatnym veciam som sa rozumovo este nedostal, ukladam to v sebe este

edit: prave som si pozrel s03e06 a v tej alkoholickej skupine bol hodne podobny stroskotanec ako ten na tom ostrove..z toho vyplyva..to nie je Collier...treba pockat na dalsie diely...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Tak vcera som to zacal pozerat :)
Stihol som len 1. cast a dnes do konca prvej serie.. Zo zaciatku trochu nudne ale potm ked sa to kus zamotalo, tak je to celkom zaujimave :)
Nie je to pre mna kultovy serial, ale kedze sa nudim je to prijemne skratenie volnych chvil...
Tak a pomaly idem na 2 seriu :-D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak ja mam odkukane 3 serie a celkom fajn... tesim na dalsie diely ale tahat budem az dvdrip...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

serial je uz (mozno zial mozno nie) definitivne zruseny...proste koniec..
Maki
Darca
Darca

nemala byt 4. seria? ci kvoli tej stavke sa zrusilo aj to? ved nechali nedokonceny dej totalne... :(
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

4. seria bola uz...toto bol letny serial
Maki
Darca
Darca

aaa tak to si ma potesil... ked vyjde dvdrip lebo ako kukam tak az v maji tak stiahnem a kuknem... nece sa mi tahat 2x... na kuknutie a na zalohu... si pockam radsej
Andyka1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Andyka1 »

pocutje.. mam mensi problem.. vsetky 4 serie mam uz dopozerane a chcela soms i v tom spravit poriadok - dat nazvy jednotlivym dielom.. ale ako tak pozeram, v prvej serii mam 6 dielov.. a ked pozeram, tak vsade je pisane o 5 dieloch.. neviete v com je problem?:D vsetkych 6 dielov je rozdielnych.. pozerala som aj, ci 6. diel nie je ten isty ako 1. diel v 2.serii.. ale nie...
viete mi niekto pomoct? :D
Maki
Darca
Darca

je dost pravdepodobne ze prvy bol dvojdiel a jedna skupina ho ripla na net ako 2 diely a dalsia zas ako jeden 700mb diel... to je najpravdepodobnejsie... ale mozno sa mylim,nece sa mi hladat dvdcka akurat
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Andyka1 napísal:pocutje.. mam mensi problem.. vsetky 4 serie mam uz dopozerane a chcela soms i v tom spravit poriadok - dat nazvy jednotlivym dielom.. ale ako tak pozeram, v prvej serii mam 6 dielov.. a ked pozeram, tak vsade je pisane o 5 dieloch.. neviete v com je problem?:D vsetkych 6 dielov je rozdielnych.. pozerala som aj, ci 6. diel nie je ten isty ako 1. diel v 2.serii.. ale nie...
viete mi niekto pomoct? :D
ja som mal v 1. serii tiez 6 dielov a prve 2 boli navrat 1 a navrat 2...
takze je to v pohode ber to ako chces... ale prva seria ma 6 dielov alebo 4+1 dvojdiel...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

inak uz som na 4tej serii. a je to jeden z mala serialov kde co seria tym je lepsi :)
Napísať odpoveď