The 4400
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm mňa zaujala tá vec s tou "chorobou" 4400, čo bol ťah vlády a tiež "smrť" Kolliera (dúfam, že sa píše takto) ktorý sa na konci 13 dielu objavil na nejakom ostrove... podľa mňa išlo o ten ostrov o ktorom sa hovorilo, že tam plánoval útočisko 4400, a chcel tam prevrat... tiež bolo veľmi zaujímavé ako Shawn "vyliečil" Kyla od toho druhého z jeho tela... ma to dosť zaujalo tipujem, že to bol ten istý, ktorý bol na konci prvej série, čo sa rozprával s agentom Baldwinom, že on je sprostredkovateľ medzi NTCOM a 4400... a keď sa mám vrátiť k tomu Kollierovi, tak bolo zaujímavé to unesenie jeho tela, po "smrti". Čo si myslíš ?
-
mirak2
Hardcore addict
hm nieco divne ale ja nemam 13 dielov druhej serie, jeden diel mi chyba a ja sakra nevem ktory..nevadi...
s tym Collierom: na tom ostrove som ho nespoznal ze to je on ale potom sa mi zda ze v neviem ktorom dieli ma niekto v ruke otvorenu Collierovu zlozku a su tam dve fotky aj original aj ta stroskotanecka (no nie som isty)
k ostatnym veciam som sa rozumovo este nedostal, ukladam to v sebe este
edit: prave som si pozrel s03e06 a v tej alkoholickej skupine bol hodne podobny stroskotanec ako ten na tom ostrove..z toho vyplyva..to nie je Collier...treba pockat na dalsie diely...
s tym Collierom: na tom ostrove som ho nespoznal ze to je on ale potom sa mi zda ze v neviem ktorom dieli ma niekto v ruke otvorenu Collierovu zlozku a su tam dve fotky aj original aj ta stroskotanecka (no nie som isty)
k ostatnym veciam som sa rozumovo este nedostal, ukladam to v sebe este
edit: prave som si pozrel s03e06 a v tej alkoholickej skupine bol hodne podobny stroskotanec ako ten na tom ostrove..z toho vyplyva..to nie je Collier...treba pockat na dalsie diely...
pocutje.. mam mensi problem.. vsetky 4 serie mam uz dopozerane a chcela soms i v tom spravit poriadok - dat nazvy jednotlivym dielom.. ale ako tak pozeram, v prvej serii mam 6 dielov.. a ked pozeram, tak vsade je pisane o 5 dieloch.. neviete v com je problem?:D vsetkych 6 dielov je rozdielnych.. pozerala som aj, ci 6. diel nie je ten isty ako 1. diel v 2.serii.. ale nie...
viete mi niekto pomoct?
viete mi niekto pomoct?
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal v 1. serii tiez 6 dielov a prve 2 boli navrat 1 a navrat 2...Andyka1 napísal:pocutje.. mam mensi problem.. vsetky 4 serie mam uz dopozerane a chcela soms i v tom spravit poriadok - dat nazvy jednotlivym dielom.. ale ako tak pozeram, v prvej serii mam 6 dielov.. a ked pozeram, tak vsade je pisane o 5 dieloch.. neviete v com je problem?:D vsetkych 6 dielov je rozdielnych.. pozerala som aj, ci 6. diel nie je ten isty ako 1. diel v 2.serii.. ale nie...
viete mi niekto pomoct?
takze je to v pohode ber to ako chces... ale prva seria ma 6 dielov alebo 4+1 dvojdiel...