TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes to bola celkom sranda, avsak Demon dostane asi ban na Hamachi, lebo take "jazdecke talenty" netreba pustat ani len do hry, nie to este aby jazdili normalne po cestach!!!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mspeedo napísal:chcete hrat tak hlavne nevytlacte z trate Tomaseho lebo vypne hru :)
Prepac ale pokial niekto jazdi ako p*ca, tak ma skutocne nebavi sa akokolvek snazit hrat... to plati hlavne pre Sajmona, ostatni su celkom v medziach.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

asi si nehral s jokerom a demonom, aj ked to bolo reletivne v norme, ale nasralo to :P
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

sorry ale dnes som sa nezucasnil lebo som isiel pit hosi o 7poschodi vyssie hha ale v sobotu mozme dat vpohode
a inac planujem uskutocnit jaguar palmer cup .
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

LoL neviem co je na mojej jazde, zle ... proste ked ma niekto predbieha mam vzadu tu sipku a snazim sa aby ma nepredbehol... a ak si mysli ze ma niekto predbehne cez travu a je to moja chyba tak nech ide dokuta. A neviem ako sa mam vyhnut narazom ani ked nevidim kde je super take lagy mal napr. Joker a Ex
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tu nejde o to blokovanie, ale napriklad o vytlacanie, umyselne naburavanie v zakrutach, "narazenie na mantinel"... a podobne zakernosti (teraz si nemysli, ze vsetko plati len na teba) :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Demon > Joker je znamy lager, pokial si neda doporiadku pingy tak nehra :-) Ex sa mi javil v pohode. K tomu blokovaniu.

Vytlacanie na rovinke > WTF?!?

Tuknutie zboku do zadku na rovinke, nasledne stocenie auta a naraz do muru v lepsom pripade, vyjazd mimo trat a starta niekolkych sekund > WTF!?!

No a specialne k Sajmonovmu dobrzdovaniiu ostrych zakrut. Pokial idem po rovinke cez 200 a vidim ostru zakrutu tak sa snazim dobrzdit uz skorej aby som mal pri vyjazde rychlost. Je potreba sa na to dobre sustredit a ked uz uz otacate volant aby ste zatocili pride rana zozadu a skoncite v mure. Je toto normalne? No samozrejme nie je. Treba pochopit ze pokial nemas na to aby si ma dal na brzdy, tak je jasne ze do mna zozadu napecies > diskvalifikacia. Tu to, skonci tak, ze ja skoncim s rozbitym autom v mure a ten co do mna mrdol dostane upozornenie a max. ma rozbity predny naraznik. On ziska miesto a ja mam po pretekoch. Takze specialne pre Sajmona: "Dobehnut niekoho je jednoduche, predbehnut o poznanie tazsie!!!" Predbiehame cisto a pokial na to nemam, tak nepredbiehame vobec a skusime to v inom mieste, prip. v dalsom kole. Takze to nehrajte ako keby boli auta z gumy.

No a k "mysickovaniu" na starte alá Sajmon nech sa vyjadria ini. Zo zaciatku je to ok, ale pokial odstartujem lepsie, je velmi pravdepodobne ze tretou-stvrtou mysickou ma vytlaci mimo trat, pretoze clovek popri nom jednoducho nedokaze prejst. Nech sa vyjadria aj ini.

Co sa tyka ligy, tak planujem vacsinu z Touring Carov, tj. hlavne Clio, Type-R, DTM. Ostatne som este nehral (nemam ich odomknute), ale chcem hrat co najmensi okruh typov aut a co najviac sebe podobnych, pretoze vobec nemam chut si kazdu chvilu zvykat na ine jazdne vlastnosti.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Chcem sa podakovat Jokerovi, ze ma uz ku koncu nevytlacal ked som ho pravidelne predbiehal :) . A ked mam predbehnut Sajmona alebo Demona tak sa normalne bojim, lebo v tomto pripade sa predbiehanie = mur a dojazd na 3 kolesach, radsej si pockam kym sa v najblizsej zakrute vytoto. Viackrat som bol svedkom ako som siel na tretom mieste a predomnou sa vytlacal Demon este s niekym a nakoniec sa vytlacili obaja a skoncil som prvy :) , len tak dalej chlapci :smt048
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Kibo napísal:sme tomu davali kokso... raz som mohol vyhrat a aj to ma dakto vysekal... niekto z dvojky demon/joker a paul, to co si tam na mna skusal nabuduce uz nerob, dobre? bude sa nam lepsie hrat, aj ked priznavam, ze som sa pobavil :D
Hej hej, zato sa ospravedlňujem, to už bolo zo zúfalstva, keďže som vedel že už nemám šancu. :smt003
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Paul napísal:Hej hej, zato sa ospravedlňujem, to už bolo zo zúfalstva, keďže som vedel že už nemám šancu. :smt003
ale aj tak si ma trafil, si mi rozbil okno a svetlo kua :!: :lol: co keby ma chytili policajti :?: a zamysli sa nad tym, co si prave napisal, ked vies, ze nemas sancu, tak rozbijes este dve auta, aby si si bol isty, ze nebudes jediny vyradeny? mna to nenahnevalo, ale zmysel fair-play je fuc

inac co sa tyka toho dojazdu na troch kolesach a podobne, je naramna haluz, ked vas niekto v druhej zakrute po starte tresne o mur a ak si chcete aspon trocha zajazdit, musite ist cez boxy a to je tak 25s... nevyhrate, ale aspon si zajazdite. a potom si z vas dotycny robi srandu, ze naco si bol v boxoch... a vcera sa mi stalo to, ze v prvej zakrute ma niekto nabral priamo do boku, tresol o mur a kedze to bolo hned po starte, tak som spravil kolo, vletel do boxov, tam mi zadelili ze oprava 55s, dal som len opravit riadenie a ked som vychadzal z boxov, tak niekomu ta ciara na prapajanie nic nepovedala a totalne ma zrusil :? to je haluz, vsak? :evil: je to len hra, ale da sa hrat aj kvalitnejsie, ohladuplnejsie :idea:

ale najviac sa mi pacilo, ked v jednych pretekoch nas bolo 6, boli tam Hojko, demon, Joker, ja, Paul a Ex a z toho 4 boli diskvalifikovany :hehe:
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Kibo napísal:ale aj tak si ma trafil, si mi rozbil okno a svetlo kua :!: :lol: co keby ma chytili policajti :?:
Hm, nevšimol som si že by som ťa trafil, asi lagy. :lol:
Inak Jokera a ešte niekoho tam pekne hádzalo dopredu. (lags)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

chytil si ma tak ledva-ledva, len zadny blatnik si mi lizol. a s tymi lagmi, skacu tam podaktori uchvatne :?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

t0m4s3 napísal:
No a specialne k Sajmonovmu dobrzdovaniiu ostrych zakrut. Pokial idem po rovinke cez 200 a vidim ostru zakrutu tak sa snazim dobrzdit uz skorej aby som mal pri vyjazde rychlost. Je potreba sa na to dobre sustredit a ked uz uz otacate volant aby ste zatocili pride rana zozadu a skoncite v mure. Je toto normalne? No samozrejme nie je. Treba pochopit ze pokial nemas na to aby si ma dal na brzdy, tak je jasne ze do mna zozadu napecies > diskvalifikacia. Tu to, skonci tak, ze ja skoncim s rozbitym autom v mure a ten co do mna mrdol dostane upozornenie a max. ma rozbity predny naraznik. On ziska miesto a ja mam po pretekoch. Takze specialne pre Sajmona: "Dobehnut niekoho je jednoduche, predbehnut o poznanie tazsie!!!" Predbiehame cisto a pokial na to nemam, tak nepredbiehame vobec a skusime to v inom mieste, prip. v dalsom kole. Takze to nehrajte ako keby boli auta z gumy.

No a k "mysickovaniu" na starte alá Sajmon nech sa vyjadria ini. Zo zaciatku je to ok, ale pokial odstartujem lepsie, je velmi pravdepodobne ze tretou-stvrtou mysickou ma vytlaci mimo trat, pretoze clovek popri nom jednoducho nedokaze prejst. Nech sa vyjadria aj ini.
K tomu dobrzdovaniu: Bolo to takto.Na starte som boli styria. Startoval som na poslednom mieste a tak samozrejme ste ma predbehli.No a asi meter od zakruty ste sa vsetci traja na seba natlacil.Snazil som sa to dat aspon na rucnej ale nedalo sa,nebolo kadial,tak som do vas vpalil aj ked to neoblo schvalne a ospravedlnil som sa.No a tie mysicky ? ked startujem na prvom mieste, a v spetaku vidim,ze sa ma snazi niekde predbehnut tak to predsa nedovolim a ked ide napriklad z lava,tak sa dám do lava a tym padom ma nema sancu predbehnut.Ale ked sa vam zda moja jazda nefer tak ok.nebudem to robit.No ale mrzi ma jedna vec, a to tá ze ked sme hrali,nevem ci to bol hezo alebo gvixt,ktory ma predbehol a ja som ho uz nestihal tak do mna buchol z jednej strany a tym padom aj spomalil.Thats all
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Sajmon napísal:No ale mrzi ma jedna vec, a to tá ze ked sme hrali,nevem ci to bol hezo alebo gvixt,ktory ma predbehol a ja som ho uz nestihal tak do mna buchol z jednej strany a tym padom aj spomalil.Thats all
niekto ta predbehol a potom do teba narazil??? to sa mi nezda :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Stiahnute, instalovane. Kedy sa chysta najblizsi navod? A nacom jadite, resp. ake preteky?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sajmon: Rozdiel je spravil jednu alebo dve mihnutia sa zo strany na stranu a rozdiel je uplne blokovat, co je tvoj a demonov pripad. Najcestnejsie hra podla mna gwixt a t0m4s3, no a pravy opak si ty, demon a hezo.

p4ra: Asi poobede zahrame a potom vecer o 23.00, hrame povacsinou Clio Cup, ale v noci sme skusili vsetko mozne - motokary, monster, kamiony, indy, f1000, klasika z roku 1960, clio, dtm...
saj
Addict
Addict

gwixt napísal:niekto ta predbehol a potom do teba narazil??? to sa mi nezda :?
zle som to napisal,malo to byt predbiehal.a myslim ze to bol hezo
saj
Addict
Addict

gwixt napísal:niekto ta predbehol a potom do teba narazil??? to sa mi nezda :?
zle som to napisal,malo to byt predbiehal.a myslim ze to bol hezo
btw:ten prcy okruh v Cliu som dal za 55.43 :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Hezo co som si vsimol tak sa snazi hrat fer. Demon tam mava dost casto kolizie, ale za tym ze Sajmon jazdi ako prasa, za tym si stojim. Asi som uz na neho vysadeny :-) Ono zo zaciatku je to hrrr hrrr, ale verim ze sa to zlepsi ;-) Proste berte ohlad na druhych a nesnazte sa za kazdu cenu byt prvy, pretoze v skutocnosti to tak vobec nefunguje. Dnes tradicne 18:00 zakladam hru ;-)
saj
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Hezo co som si vsimol tak sa snazi hrat fer. Demon tam mava dost casto kolizie, ale za tym ze Sajmon jazdi ako prasa, za tym si stojim. Asi som uz na neho vysadeny :-)
myslim,ze po dnesku zmenis nazor :wink: a sorry za ten double post.
Napísať odpoveď