//edit.Od kedy tam nebol gwixt a kibo. tak ani ziadne hadky a nic podobne nebolo
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ty ma nechci nasrat. Bacov kkt si bol rychlejsi. Chcel si ma obiehat mimo idealnu stopu a este k tomu vonkajskom a nezvladol si to (logicky), tak neplac este aj tuWarezking napísal:Mna dnes nasralo ked som bol v suboji s tom4s3-om. Do zakruty vchadzal z vnutornej strany ja som ho obiehal z vonkajsej lebo som bol rychlejsi. Drzal som si stopu a zrazu z boku do mna narazil. Ja som skoncil na mantinely a takisto aj preteky.
aku mas verziu hry ?? mas crack ??Paul napísal:Ja to skúsim preinštalovať a hádam prídem.
Edit: tak budem musieť, jednu hru som dal, na druhej už ukázalo nepovolenú operáciu.
t0m4s3 nahod 4 kola,bo 5 je predsa uz dost. a niektore trate su mrte dlhé,vcera sme hrali 4 a uz posledne kolo ma to moc nebavilo.
Par otazok na ten turnaj:
1.Bude sa hrat aj na penalty,diskvalifikaciu ?
2.Bude sa moct pouzivat Car Upgrade ?
3.Bude na vyber auto,alebo sa bude jazdit vzdy s tym prvymco je v ponuke ?
4.Ako to bude zo startom ?? kto skonci prvy,bude nabuduce posledny alebo ako ?
5.Podme hrat nie na 5, ale 4 kola
inak mne to zvykne robiť ak Tocu patchnem. Tak hravam bez patchu.Paul napísal:Hm, mňa to vždy pri načítavaní trate vyhodí, takže som asi dohral.
A dajte tam kvalifikaciu na 2 min = 2 kola (pri tratiach kratsich ako 1 minuta 3 kola) takze okolo 2-3 min kvalifikacie
Lebo ak ten cas aj vyprsi, tak mozete kolo dokoncit a cas sa vam zarata.
Bo ak nas tam bude 8, tak je rozdiel startovat na 6. mieste, kde sa 4 ludia pozrazaju a budem mat rozbite auto, ako keby som startoval na 1. mieste a mohol by som kludne jazdit.
Alebo aspon nech sa tam nastavi, ze ten co vyhra bude startovat z prveho miesta, alebo druha moznost z invertneho miesta cize z posledneho (prvy z predchadzajuceho zavodu by startoval posledny, druhy predposledny...)
Ale podla mna lepsia je kvalifikacia na 2 min. To neni tak vela a aspon to bude spravodlivejsie
kibo: asi tam prva varianta,lebo to ide
mspeedo: zmenil som to na 12.3
edit
hrali sme tak ze server spravil slavo... lagovalo to jak hovado,server spravil hezo...lagy, server som spravil ja a lagy neboli. server sprail Joker a lagy neboli, potom spravil zasa jokjer a lagy boli... kto mi to vie vysvetlit ?
mspeedo: zmenil som to na 12.3
edit
hrali sme tak ze server spravil slavo... lagovalo to jak hovado,server spravil hezo...lagy, server som spravil ja a lagy neboli. server sprail Joker a lagy neboli, potom spravil zasa jokjer a lagy boli... kto mi to vie vysvetlit ?
tak sorry ale nepamatam sa ze by som mal s niekym vcera nejaku vacsiu hadkuSajmon napísal:muheheee 3hod vkuse to drtit, sa mi to snivat bude asi dnes v noci
//edit.Od kedy tam nebol gwixt a kibo. tak ani ziadne hadky a nic podobne nebolo
uz som sa zmieril s tym ze musim ratat s tym ze pokial si za mnou tak to do mna v prvej sikane napalis
ale nie .. vcera si jazdil uz ako clovek
este by som chcel poprosit jazdov, ze ked vyjdu z cesty na travu tak nech sa na cestu vracaju s ohladom na ostatnych ... ono ked mi zrazu niekto z cista jasna preleti krizom cez cestu tak tam uz je minimalna sanca zareagovat .. DAKUJEM
a este k predbiehaniu po vonkajsej strane zakruty: je logicke ze jazdec ktory je vo vnutri bude pri vychadzani zo zakruty smerovat k vonkajsiemu okraju cesty (ked je zakruta dolava tak vyjazd je k pravemu okraju) a preto sa clovek ktory obieha po vonkajsej strane nemoze cudovat ked ho vytlaci ..
ja osobne sa za seba v zakrute nepozeram a ked niekoho vytlacim kto tam nema co robit lebo predbieha tam kde nema ziadnu sancu a ja si drzim idealnu stopu tak za to fakt ja nemozem .... tak si to prosim uvedomte
jedna vec ma totalne s*re.Dnes sme hrali formule.Bolis sme celkom na tesno a niekto do mna nabural ( a ja som sa pocopitelne dostal do smyku ked formula isla 300 km/h ) vyletel som do vzduhu a vrazil do hojka ktory bol pri mantinely.No a hojko mi napise ze som je*o a ze ho nezaujima ze som bol vo vzduchu