ved chodimeFrikso napísal:Heh, ja si tiez myslim.. Raz som tam bol a nestalo to za nic.. Teraz uz len k slonovi![]()
(nenahrnte sa tam vsetci zasa, lebo potom sa musi cakat na fajku.. sak ten exit zas nie je taky zly, chodte tam)
Vodné fajky
TAbak ..skadial kupit kvalitny tabakk
S kadial zozeniem tabak ktory ma dobru chut vyraznu ... mal som uz asi vsetky co je dostat a ani jeden nemal chut vonu mal spicovu ale chut nie poradte...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: TAbak ..skadial kupit kvalitny tabakk
sTukY napísal:S kadial zozeniem tabak ktory ma dobru chut vyraznu ... mal som uz asi vsetky co je dostat a ani jeden nemal chut vonu mal spicovu ale chut nie poradte...
http://www.smokeshop.sk/
skus tu
-
Traktorista
Guru
-
jin
VIP
Pocujte ludia potrebujem vase skusenosti, ze ci vam predaju VF v Blave bez problemov. Resp. V akych podnikoch ste mali problem. Planujem totiz urobit "prieskum bratislavskeho trhu s VF" a takymto miestam by som sa rad vyhol. Dikii 
//Edit1: No jo...Tak U veseleho slona davaju az od 18 a kontroluju to
-
Goalkeeper
Spammer
-
Traktorista
Guru
mne predali vsade a nic nekontrolovali,... cim to asi tak bude?jin153 napísal:Pocujte ludia potrebujem vase skusenosti, ze ci vam predaju VF v Blave bez problemov. Resp. V akych podnikoch ste mali problem. Planujem totiz urobit "prieskum bratislavskeho trhu s VF" a takymto miestam by som sa rad vyhol. Dikii
mimochodom, bol som teraz v nedelu v EXITe, a fakt ze fajka bola dobra,... ma to celkom prekvapilo, visnovy tabak, mnamky,... a aj ta slecna co tam robi je mnamky
-
jin
VIP
jj. Suhlasim ta je tak troska menej komunikativna, no ta druha je uz viac v pohode. Teraz tam zacina robit aj jeden chalan, a ten nam urobil minule bohovsku fajku...Ten dym bol skoro kompaktna masa.Traktorista napísal:mne predali vsade a nic nekontrolovali,... cim to asi tak bude?(a v slonovi uz milionkrat, staci sa na nu pekne usmiat, sak celkom hezke holky tam robia)
mimochodom, bol som teraz v nedelu v EXITe, a fakt ze fajka bola dobra,... ma to celkom prekvapilo, visnovy tabak, mnamky,... a aj ta slecna co tam robi je mnamky(len trosku menej komunikativna, clovek sa na nu pekne usmeje a ona nic,.. a moc nestiha sledovat co mal kto objednane
Zrovna dnes si tam idem trocha zaspinit pluca. Mno po 3 tyzdnoch v tatrach by sa patrilo