Opera 9 Final
Nechcem vytvárať nový topic tak sa opýtam tu:
Ako si zazálohujem heslá z Opery 8.5 aby som ich mohol použiť v Opere 9 lebo idem reinštalovať Win a nikde nemôžem nájsť položku v Správcovi hesiel na zálohovanie hesiel. Alebo ak by niekto vedel, že kde sa tie heslá ukladajú tak by som si to iba skopíroval.
Dík za rady.
Ako si zazálohujem heslá z Opery 8.5 aby som ich mohol použiť v Opere 9 lebo idem reinštalovať Win a nikde nemôžem nájsť položku v Správcovi hesiel na zálohovanie hesiel. Alebo ak by niekto vedel, že kde sa tie heslá ukladajú tak by som si to iba skopíroval.
Dík za rady.
tu by sa mali ukladat hesla:Mizv napísal:Nechcem vytvárať nový topic tak sa opýtam tu:
Dík za rady.
Kód: Vybrať všetko
C:\Program Files\Opera\profile\wand.dat skus si zalohovat celu zlozku profile a daj sem (alebo staci aj mne na ss) vediet ci to islo, lebo to zaujima aj mna
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
na co chces gmail notifier ked oper ma built-in postoveho klienta cize si len v tvojom konte na gmaile nastav odosielanie pop3, nastav klienta v opere a za kazdym ked tie nieco nove pride hned na to budes aj cumietHip-hoper napísal:Ja som doteraz fachcil na firefoxe.Je to uplne v pohodicke,ale opera je rychlejsia.Neviete niekto,ci je nieco take ako add-on,ci plugin "gmail notifier" aj pre operu?dik
-
dair
Guru wannabe
a si si nastavil aj toho klienta v opere?Hip-hoper napísal:ahaale aj tak mi to nejde,mal som novu spravu,ale stare mi nezobrazuje.Nastavil som pop v mojej schranke a stale nic.Prijate 0,koncepty 0,odoslane 0,neprecitane 0.preco?
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.gmail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Gmail username (including '@gmail.com')
Email Address: your full Gmail email address ([email protected])
Password: your Gmail password
-
Pufo Callo
Star
-
Pufo Callo
Star
http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html#winspeed
ak mi este niekto povie ze opera je pomala tak .....
ak mi este niekto povie ze opera je pomala tak .....