Antirevizia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

killa_bee napísal:zobrat ma mozu kam chcu, ale policajt nema pravo davat moje osobne udaje ziadnej tretej osobe. kamos takto stravil 1 den v CPZtke a potom ho pustili von :)
Dobry sposob ako sa uliat z prace/skoly.. ;)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ja nechodim MHD ale SAD. A tam sa listok kupuje u šofera a inak sa nedá dostať do autobusu, takže NO-STRES. Ale raz som stratil listok a to bol stes :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Lord_3D napísal:ja nechodim MHD ale SAD. A tam sa listok kupuje u šofera a inak sa nedá dostať do autobusu, takže NO-STRES. Ale raz som stratil listok a to bol stes :D
Preco bol stres? ..ved tam nechodia revizori.. ci hej? Jedno obdobie som tiez casto cestoval SAD.. a tam pri vodicovi som si kupil listok.. a kym som vystupil, tak listok v ruke bol taky dokrceny, ze uz nebolo mozne identifikovat, odkial kam som mal cestovat.. :) Ved teoreticky.. kupis listok a okamzite ho mozes este pri soferovi zahodit do jeho mini smetneho kosa.. ;) (ved mu nebudes znecistovat autobus)
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

killa_bee napísal:zobrat ma mozu kam chcu, ale policajt nema pravo davat moje osobne udaje ziadnej tretej osobe. kamos takto stravil 1 den v CPZtke a potom ho pustili von :)
fizli maju pravo ta zadrziavat na stanici kym nezistia tvoju totoznost, zavolaju rodicov a podobne.. a tym to revizor povie ze ich syn isiel na cierno.... popripade zisti adresu a posle sek s pokutou....
Lord_3D
Addict
Addict

brm napísal:Preco bol stres? ..ved tam nechodia revizori.. ci hej? Jedno obdobie som tiez casto cestoval SAD.. a tam pri vodicovi som si kupil listok.. a kym som vystupil, tak listok v ruke bol taky dokrceny, ze uz nebolo mozne identifikovat, odkial kam som mal cestovat.. :) Ved teoreticky.. kupis listok a okamzite ho mozes este pri soferovi zahodit do jeho mini smetneho kosa.. ;) (ved mu nebudes znecistovat autobus)
ale teoreticky by som mal mať až do konca jazdy :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Aj v SAD chodia revizory a ke nemas listok tak sofer nedostane premie a ty dostanes pokutu.

- v MHD som casto chodieval na cierno, vlastne kazdy den ked sme byvali v petrzke jednu zastavku cez most. Ale inak aj teraz z casu na cas chodievam na cierno spolu s jednym kamaratom. Pozname vsetky face revizorske raplave (je ich okolo 15-16) a to si bud cvakneme alebo vystupime. Proste nie je sanca, aby ta chytil revizor, sak sa kukas z okna a vidis, ze ktory je revizor. Mna nechytil este (vlastne raz, ale mal som platny listok, akurat som nemal elektricenku sebou, tak som sa s nim hadal) a toho kamarata chytil, ked mu matka kupila elektricenku na mesiac a den po vyprsani ho chytil. Odvtedy zasa na cierno chodi :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Frikso napísal:Aj v SAD chodia revizory a ke nemas listok tak sofer nedostane premie a ty dostanes pokutu.

- v MHD som casto chodieval na cierno, vlastne kazdy den ked sme byvali v petrzke jednu zastavku cez most. Ale inak aj teraz z casu na cas chodievam na cierno spolu s jednym kamaratom. Pozname vsetky face revizorske raplave (je ich okolo 15-16) a to si bud cvakneme alebo vystupime. Proste nie je sanca, aby ta chytil revizor, sak sa kukas z okna a vidis, ze ktory je revizor. Mna nechytil este (vlastne raz, ale mal som platny listok, akurat som nemal elektricenku sebou, tak som sa s nim hadal) a toho kamarata chytil, ked mu matka kupila elektricenku na mesiac a den po vyprsani ho chytil. Odvtedy zasa na cierno chodi :D
nemas niekde tie face?:) mozno sa niekedy v buducnosti zidu :oops:
Lord_3D
Addict
Addict

Dead_Warrior napísal:nemas niekde tie face?:) mozno sa niekedy v buducnosti zidu :oops:
jj, možne urobiť BLACK LIST revízorov... :lol:
Frikso
Darca
Darca

Lord_3D napísal:jj, možne urobiť BLACK LIST revízorov... :lol:
:lol: :lol: to by mal ten web dost vysoky traffic
dead warrior: nie, nemam ich na papieri, ale v hlave, prosto som si ich uz okukal, asi to bude aj tym, ze kazdy den chodim cez hlavnu stanicu a tam ich stretam dost casto. Skus si tam niekedy zabehnut :lol: oblubuju elektricky, takze ked sa postavis na vystupiste, hned ich spoznas - bud tlsty a sedivy, alebo chudy a usaty, co sa drzi v bok a hlavne ten pristroj na kontrolovanie za opaskom :lol: :P
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

zatial, co som postretaval a videl, mali vzdy siltovku a riflovu bundu :)
Frikso
Darca
Darca

i-cube napísal:zatial, co som postretaval a videl, mali vzdy siltovku a riflovu bundu :)
Sak to je sedlac, teraz na velku noc sme boli s kamaratmi popolievat dievcence, stretli sme sa na hlavnej, vsetci pekne slusne obleceny a taky revizori v rifliach, nejakej rybarskej-sustakovej bunde, sme sa na nich kosili. :lol: Cely den sme jazdili na cierno a nik nas nechitil :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

okrem toho ze mam otca v KE MHD tak mam volny listok, mozem cestovat kolko chcem (pozor nie je to zadarmo)
7 rokov pravidelne chodim do skoly elektirckou rano a poobede...ANI RAZ som nestretol revizora...ale ked chodim ku kamaratom a na treningy tak ked to spocitam tak dokopy mozno 5 krat som bol kontrolovany...
dokonca raz sa mi stalo ze cestou na trening kontrola...a cestou z treningu kontrola :D tam som isiel elektrickou a spat autobsuom ,dobra nahoda...a predtym som revizopra nestretol dobrych 5 rokov...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dnes som siel z Trnavskeho Myta a do 1-tky tam nastupil revizor ako pisal Frikso tucny a vysoky a v ruke mal karticku (ID)
frikso: niekedy si tam zabehnem diky za tip

inak revizori su povacsinou na tych dolezitejsich tratiach tj linky od Autobusobej a zeleznicnej stanici lebo tade chodi mnoho turistov :lol:
Ax0
Medium Star
Medium Star

Dead_Warrior napísal:Dnes som siel z Trnavskeho Myta a do 1-tky tam nastupil revizor ako pisal Frikso tucny a vysoky a v ruke mal karticku (ID)
frikso: niekedy si tam zabehnem diky za tip

inak revizori su povacsinou na tych dolezitejsich tratiach tj linky od Autobusobej a zeleznicnej stanici lebo tade chodi mnoho turistov :lol:
a este byvaju na linkach, kde dlhsie nieje zastavka, napr. zoska - aupark, zoska - einsteinova a tak... ;)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pethosk napísal:a este byvaju na linkach, kde dlhsie nieje zastavka, napr. zoska - aupark, zoska - einsteinova a tak... ;)
jj aby mali moznost co najdlhsie natiahnut cas aby ak by tam bol daky cierny pasazier aby ho chytili....
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

pethosk napísal:fizli maju pravo ta zadrziavat na stanici kym nezistia tvoju totoznost, zavolaju rodicov a podobne.. a tym to revizor povie ze ich syn isiel na cierno.... popripade zisti adresu a posle sek s pokutou....
Fizli maju pravo ma zadrziavat max 48 hodin, ak nebude proti mne vzenesene ziadne obvinenie zo zavazneho trestneho cinu, ktory by si vyzadoval vysetrovaciu vazbu. Mojich rodicov mozu volat kolko len chcu, vzhladom na to, ze mam 25 rokov. A moju totoznost s radostou chlpatym preukazem, pretoze nemaju pravo ju posunut dalej tretim osobam. NAUC SA CITAT!!!
Ax0
Medium Star
Medium Star

killa_bee napísal:Fizli maju pravo ma zadrziavat max 48 hodin, ak nebude proti mne vzenesene ziadne obvinenie zo zavazneho trestneho cinu, ktory by si vyzadoval vysetrovaciu vazbu. Mojich rodicov mozu volat kolko len chcu, vzhladom na to, ze mam 25 rokov. A moju totoznost s radostou chlpatym preukazem, pretoze nemaju pravo ju posunut dalej tretim osobam. NAUC SA CITAT!!!
ja som ale pisal o neplnoletych, za kt. maju zodpovednost rodicia / pravny zastupca...
btw, policajti mozu vsetko... ;) (navyse ked si na fizlici, skusenost s kamaratom)
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

co mi moze policajt? akurat ma drzat 48 hodin, nic viac nic menej. da mi na hubu? prosim, nech sa paci... inspekcia si velmi rada na nich zgustne, moja osobna skusenost :wink: to uz je chyba tvojho kamarata, ze nechal so sebou buzerovat.
Ax0
Medium Star
Medium Star

killa_bee napísal:co mi moze policajt? akurat ma drzat 48 hodin, nic viac nic menej. da mi na hubu? prosim, nech sa paci... inspekcia si velmi rada na nich zgustne, moja osobna skusenost :wink: to uz je chyba tvojho kamarata, ze nechal so sebou buzerovat.
vsetko zalezi od povahy a situacie... niekedy sa s nimi da jednat, niekedy nie
Frikso
Darca
Darca

killa_bee napísal:Fizli maju pravo ma zadrziavat max 48 hodin, ak nebude proti mne vzenesene ziadne obvinenie zo zavazneho trestneho cinu, ktory by si vyzadoval vysetrovaciu vazbu. Mojich rodicov mozu volat kolko len chcu, vzhladom na to, ze mam 25 rokov. A moju totoznost s radostou chlpatym preukazem, pretoze nemaju pravo ju posunut dalej tretim osobam. NAUC SA CITAT!!!
V prípade, že cestujúci nezaplatí požadované cestovné (dovozné) a úhradu revízorovi priamo vo vozidle, cestujúci je povinný revízorovi preukázať sa osobnými údajmi (výlučne občiansky preukaz, cestovný pas, vojenská knižka, vodičský preukaz, povolenie na pobyt a potvrdenie o strate občianskeho preukazu) potrebnými na vymáhanie cestovného a úhrady. Cestujúci a revízor sú povinní všetky úkony, ktoré sú spojené s tarifným zistením vykonať priamo vo vozidle. Pokiaľ sa cestujúci nemôže alebo nechce preukázať svojimi osobnými údajmi (nemá preukaz totožnosti, odmieta sa preukázať), je povinný strpieť potrebné úkony spojené s privolaním polície a zistením jeho totožnosti. Rozsah osobných údajov potrebných na vymáhanie cestovného a úhrady je:
meno a priezvisko,
dátum narodenia,
rodné číslo,
adresa trvalého bydliska,
číslo občianskeho preukazu, cestovného pasu, prípadne iného dokladu totožnosti,
v prípade neplnoletého cestujúceho meno a priezvisko zákonného zástupcu.
Napísať odpoveď