Dobry sposob ako sa uliat z prace/skoly..killa_bee napísal:zobrat ma mozu kam chcu, ale policajt nema pravo davat moje osobne udaje ziadnej tretej osobe. kamos takto stravil 1 den v CPZtke a potom ho pustili von
Antirevizia
Preco bol stres? ..ved tam nechodia revizori.. ci hej? Jedno obdobie som tiez casto cestoval SAD.. a tam pri vodicovi som si kupil listok.. a kym som vystupil, tak listok v ruke bol taky dokrceny, ze uz nebolo mozne identifikovat, odkial kam som mal cestovat..Lord_3D napísal:ja nechodim MHD ale SAD. A tam sa listok kupuje u šofera a inak sa nedá dostať do autobusu, takže NO-STRES. Ale raz som stratil listok a to bol stes
fizli maju pravo ta zadrziavat na stanici kym nezistia tvoju totoznost, zavolaju rodicov a podobne.. a tym to revizor povie ze ich syn isiel na cierno.... popripade zisti adresu a posle sek s pokutou....killa_bee napísal:zobrat ma mozu kam chcu, ale policajt nema pravo davat moje osobne udaje ziadnej tretej osobe. kamos takto stravil 1 den v CPZtke a potom ho pustili von
ale teoreticky by som mal mať až do konca jazdybrm napísal:Preco bol stres? ..ved tam nechodia revizori.. ci hej? Jedno obdobie som tiez casto cestoval SAD.. a tam pri vodicovi som si kupil listok.. a kym som vystupil, tak listok v ruke bol taky dokrceny, ze uz nebolo mozne identifikovat, odkial kam som mal cestovat..Ved teoreticky.. kupis listok a okamzite ho mozes este pri soferovi zahodit do jeho mini smetneho kosa..
(ved mu nebudes znecistovat autobus)
Aj v SAD chodia revizory a ke nemas listok tak sofer nedostane premie a ty dostanes pokutu.
- v MHD som casto chodieval na cierno, vlastne kazdy den ked sme byvali v petrzke jednu zastavku cez most. Ale inak aj teraz z casu na cas chodievam na cierno spolu s jednym kamaratom. Pozname vsetky face revizorske raplave (je ich okolo 15-16) a to si bud cvakneme alebo vystupime. Proste nie je sanca, aby ta chytil revizor, sak sa kukas z okna a vidis, ze ktory je revizor. Mna nechytil este (vlastne raz, ale mal som platny listok, akurat som nemal elektricenku sebou, tak som sa s nim hadal) a toho kamarata chytil, ked mu matka kupila elektricenku na mesiac a den po vyprsani ho chytil. Odvtedy zasa na cierno chodi
- v MHD som casto chodieval na cierno, vlastne kazdy den ked sme byvali v petrzke jednu zastavku cez most. Ale inak aj teraz z casu na cas chodievam na cierno spolu s jednym kamaratom. Pozname vsetky face revizorske raplave (je ich okolo 15-16) a to si bud cvakneme alebo vystupime. Proste nie je sanca, aby ta chytil revizor, sak sa kukas z okna a vidis, ze ktory je revizor. Mna nechytil este (vlastne raz, ale mal som platny listok, akurat som nemal elektricenku sebou, tak som sa s nim hadal) a toho kamarata chytil, ked mu matka kupila elektricenku na mesiac a den po vyprsani ho chytil. Odvtedy zasa na cierno chodi
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemas niekde tie face?:) mozno sa niekedy v buducnosti ziduFrikso napísal:Aj v SAD chodia revizory a ke nemas listok tak sofer nedostane premie a ty dostanes pokutu.
Lord_3D napísal:jj, možne urobiť BLACK LIST revízorov...
dead warrior: nie, nemam ich na papieri, ale v hlave, prosto som si ich uz okukal, asi to bude aj tym, ze kazdy den chodim cez hlavnu stanicu a tam ich stretam dost casto. Skus si tam niekedy zabehnut
Sak to je sedlac, teraz na velku noc sme boli s kamaratmi popolievat dievcence, stretli sme sa na hlavnej, vsetci pekne slusne obleceny a taky revizori v rifliach, nejakej rybarskej-sustakovej bunde, sme sa na nich kosili.i-cube napísal:zatial, co som postretaval a videl, mali vzdy siltovku a riflovu bundu
-
mirak2
Hardcore addict
okrem toho ze mam otca v KE MHD tak mam volny listok, mozem cestovat kolko chcem (pozor nie je to zadarmo)
7 rokov pravidelne chodim do skoly elektirckou rano a poobede...ANI RAZ som nestretol revizora...ale ked chodim ku kamaratom a na treningy tak ked to spocitam tak dokopy mozno 5 krat som bol kontrolovany...
dokonca raz sa mi stalo ze cestou na trening kontrola...a cestou z treningu kontrola
tam som isiel elektrickou a spat autobsuom ,dobra nahoda...a predtym som revizopra nestretol dobrych 5 rokov...
7 rokov pravidelne chodim do skoly elektirckou rano a poobede...ANI RAZ som nestretol revizora...ale ked chodim ku kamaratom a na treningy tak ked to spocitam tak dokopy mozno 5 krat som bol kontrolovany...
dokonca raz sa mi stalo ze cestou na trening kontrola...a cestou z treningu kontrola
-
Dead_Warrior
Professional
Dnes som siel z Trnavskeho Myta a do 1-tky tam nastupil revizor ako pisal Frikso tucny a vysoky a v ruke mal karticku (ID)
frikso: niekedy si tam zabehnem diky za tip
inak revizori su povacsinou na tych dolezitejsich tratiach tj linky od Autobusobej a zeleznicnej stanici lebo tade chodi mnoho turistov
inak revizori su povacsinou na tych dolezitejsich tratiach tj linky od Autobusobej a zeleznicnej stanici lebo tade chodi mnoho turistov
a este byvaju na linkach, kde dlhsie nieje zastavka, napr. zoska - aupark, zoska - einsteinova a tak...Dead_Warrior napísal:Dnes som siel z Trnavskeho Myta a do 1-tky tam nastupil revizor ako pisal Frikso tucny a vysoky a v ruke mal karticku (ID)
-
Dead_Warrior
Professional
Fizli maju pravo ma zadrziavat max 48 hodin, ak nebude proti mne vzenesene ziadne obvinenie zo zavazneho trestneho cinu, ktory by si vyzadoval vysetrovaciu vazbu. Mojich rodicov mozu volat kolko len chcu, vzhladom na to, ze mam 25 rokov. A moju totoznost s radostou chlpatym preukazem, pretoze nemaju pravo ju posunut dalej tretim osobam. NAUC SA CITAT!!!pethosk napísal:fizli maju pravo ta zadrziavat na stanici kym nezistia tvoju totoznost, zavolaju rodicov a podobne.. a tym to revizor povie ze ich syn isiel na cierno.... popripade zisti adresu a posle sek s pokutou....
ja som ale pisal o neplnoletych, za kt. maju zodpovednost rodicia / pravny zastupca...killa_bee napísal:Fizli maju pravo ma zadrziavat max 48 hodin, ak nebude proti mne vzenesene ziadne obvinenie zo zavazneho trestneho cinu, ktory by si vyzadoval vysetrovaciu vazbu. Mojich rodicov mozu volat kolko len chcu, vzhladom na to, ze mam 25 rokov. A moju totoznost s radostou chlpatym preukazem, pretoze nemaju pravo ju posunut dalej tretim osobam. NAUC SA CITAT!!!
btw, policajti mozu vsetko...
vsetko zalezi od povahy a situacie... niekedy sa s nimi da jednat, niekedy niekilla_bee napísal:co mi moze policajt? akurat ma drzat 48 hodin, nic viac nic menej. da mi na hubu? prosim, nech sa paci... inspekcia si velmi rada na nich zgustne, moja osobna skusenostto uz je chyba tvojho kamarata, ze nechal so sebou buzerovat.
V prípade, že cestujúci nezaplatí požadované cestovné (dovozné) a úhradu revízorovi priamo vo vozidle, cestujúci je povinný revízorovi preukázať sa osobnými údajmi (výlučne občiansky preukaz, cestovný pas, vojenská knižka, vodičský preukaz, povolenie na pobyt a potvrdenie o strate občianskeho preukazu) potrebnými na vymáhanie cestovného a úhrady. Cestujúci a revízor sú povinní všetky úkony, ktoré sú spojené s tarifným zistením vykonať priamo vo vozidle. Pokiaľ sa cestujúci nemôže alebo nechce preukázať svojimi osobnými údajmi (nemá preukaz totožnosti, odmieta sa preukázať), je povinný strpieť potrebné úkony spojené s privolaním polície a zistením jeho totožnosti. Rozsah osobných údajov potrebných na vymáhanie cestovného a úhrady je:killa_bee napísal:Fizli maju pravo ma zadrziavat max 48 hodin, ak nebude proti mne vzenesene ziadne obvinenie zo zavazneho trestneho cinu, ktory by si vyzadoval vysetrovaciu vazbu. Mojich rodicov mozu volat kolko len chcu, vzhladom na to, ze mam 25 rokov. A moju totoznost s radostou chlpatym preukazem, pretoze nemaju pravo ju posunut dalej tretim osobam. NAUC SA CITAT!!!
meno a priezvisko,
dátum narodenia,
rodné číslo,
adresa trvalého bydliska,
číslo občianskeho preukazu, cestovného pasu, prípadne iného dokladu totožnosti,
v prípade neplnoletého cestujúceho meno a priezvisko zákonného zástupcu.