Fajcite?
no ja nefajcim..no nefajcim fajcim tak ze raz zacas....ale zvycajne len vtedy ked je niekto pri mne kto fajci...a zvycajne je ..cize mozno vyfajcim tak 5 cigariet za tyzden nekedy viac niekedy menej.....
...ale ked nad tym rozmyslam nechapem preco vlastne si aj zapalim vsak to tak neuveritelne skodi ze to neni mozne...raz som o tom robila prezentaciu a tie obrazky co sposobuje fajcenie..to bolo nechutne..ale vsak to je asi o takych ludoch co vyfajcia 2 a viac balikov za den a to by som nedokazala..fuj......cize zapalim si raz za cas

to sa neda vysvetlit. Jednoducho je to zavislost, pocit ze to potrebujes a je to aj akysi zvyk. Napriklad ked sedim doma alebo v praci vobec nad tym nerozmyslam ze by som si zapalil ale akonahle vyjdem von a niekde cakam napr. na autobus a pod. vtedy ma to napadne ze si skratim cakanie a zapalim si teda viac menej z nudy. Alebo ked idem na pivo jednoducho neviem si vychutnat pivo ak nemam cigarety k tomu.pethosk napísal:ja tiez nefajcim a stale neviem pochopit, aj ked sa snazim, co ti ludia z toho maju... prachy to stoji... a aj zdravie, napr. taky chlast stoji zdravie ale mas aspon haluze, to iste aj ganja a pod... ale cigarety, hmmm... nejaky fajciar by mi to mohol vysvetlit...
a neda sa to nejak stopnut, nahradit, ja napriklad ked som nervozny alebo cakam, som v aute a nejaka zienka predo mnou.... tak cmulam cukriky o sto dvesto...prosex napísal:to sa neda vysvetlit. Jednoducho je to zavislost, pocit ze to potrebujes a je to aj akysi zvyk. Napriklad ked sedim doma alebo v praci vobec nad tym nerozmyslam ze by som si zapalil ale akonahle vyjdem von a niekde cakam napr. na autobus a pod. vtedy ma to napadne ze si skratim cakanie a zapalim si teda viac menej z nudy. Alebo ked idem na pivo jednoducho neviem si vychutnat pivo ak nemam cigarety k tomu.
toto kazdy vravi "preco necmulas radsej cukriky" alebo " kup si zuvacky" a podobne somariny lenze to je zvyk teda zavislost. Uvedomujem si kolko na to miniem prachov, viem ako mi to nici zdravie ale nie je to take lahke s tym prestat. Nepovazujem sa za extremneho fajciara a u mna extrem je uz 20 cigariet denne... Ak idem na pivo tak kupim jedny desiatky a to mi na vecer staci, inak cez bezny den okolo 5 cigariet...pethosk napísal:a neda sa to nejak stopnut, nahradit, ja napriklad ked som nervozny alebo cakam, som v aute a nejaka zienka predo mnou.... tak cmulam cukriky o sto dvesto...
ak by si bol chory prestal by si? lebo frajerkin dedko fajcil, tuhy fajciar, vybrali mu polku organov a povedali ze nema fajcit, neprestal a nakoniec zomrel, moj dedo tiez, matka tiez fajci a najhorsie na tom je, ze na mna to vplyva este viac ..... negativne reklamy a obrazy neodradiaprosex napísal:toto kazdy vravi "preco necmulas radsej cukriky" alebo " kup si zuvacky" a podobne somariny lenze to je zvyk teda zavislost. Uvedomujem si kolko na to miniem prachov, viem ako mi to nici zdravie ale nie je to take lahke s tym prestat. Nepovazujem sa za extremneho fajciara a u mna extrem je uz 20 cigariet denne... Ak idem na pivo tak kupim jedny desiatky a to mi na vecer staci, inak cez bezny den okolo 5 cigariet...
to je na tom najhorsie ze si to mozno uvedomim az ked budem chory. Teraz si to nechcem priznat ale ktovie co sa moze stat. Poznam aj ja vela ludi ktori vyfajcia denne 3 skatulky aj viac a nic im nie je lenze kazdy sme iny a na kazdeho to moze vplyvat inak teda tych mojich 5 cigariet ma kludne moze zabit aj ked to nie je vela... Jasne ze tie rozne letaky a obrazky odradia na moment lenze to aj tak nepomaha. Zavisleho cloveka odradi uz len choroba ci uz blizkeho cloveka alebo svoja vlastna...pethosk napísal:ak by si bol chory prestal by si? lebo frajerkin dedko fajcil, tuhy fajciar, vybrali mu polku organov a povedali ze nema fajcit, neprestal a nakoniec zomrel, moj dedo tiez, matka tiez fajci a najhorsie na tom je, ze na mna to vplyva este viac ..... negativne reklamy a obrazy neodradia???
budu hladat ine zdroje (napr lpg, vodik, baterie) ale tcigarety nemas na vyber... co nejake zuvackoveprosex napísal:ak by to tak naozaj bolo snazil by som sa s tym prestat lenze ja ako kazdy iny som prisposobivy a verim tomu ze radsej by som upravil svoj rozpocet aby som si mohol tie cigarety kupit. Niekto tu uz spominal podobny priklad: myslis ze ak zdvyhnu ceny benzinu o 100% ze ludia prestanu jazdit?
-
-Hajkli-
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja som jednu vyskusal ked som bol este malicky a pred rodicmi som ju skryl (bol som trosku -----) do umyvadla a pustil som vodu
ale ono sato ucpalo tak trochu
ale to bola moja JEDINA A POSLEDNA aj tak len do polky
bol som 2-3. na zakladnej. Ja som zasadne proti fajceniu ked budem mat vlastny byt tak to vnom nestrpim ani v aute.
a ked pojdem na balkon tiez nie?-Hajkli- napísal:Ja som jednu vyskusal ked som bol este malicky a pred rodicmi som ju skryl (bol som trosku -----) do umyvadla a pustil som voduale ono sato ucpalo tak trochu
ale to bola moja JEDINA A POSLEDNA aj tak len do polky
bol som 2-3. na zakladnej. Ja som zasadne proti fajceniu ked budem mat vlastny byt tak to vnom nestrpim ani v aute.
-
Goalkeeper
Spammer
- Kontaktovať používateľa: