veľa ľudí robí francúzsky tlak zle, k nám do posilky chodia maniaci čo si tam dá 30 kilo a celé to robí zle, ja to robím z 20 a idem umreť pretože ruky mám ohnuté do 45 stupňového uhla a stále ich mám v napeti nevystieram ichkali520 napísal:To mi je trochu cudne. Na normalny banch press si pri poslednej serii daval 4 krat 75kg a tu davas len o 10 kg menej, a na francuzky tlak davas 25kg. Neviem ale pri tvojej sile pri inych cvikoch zvlast pri tricepsoch sa mi toto zda vela, to ak by si chcel zvladnut a spravit tak ako sa ma by si musel benchovat ale aj 100-120kg. Nechcem ta nejak napadat ale robis ten cvik vobec spravne?
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Behemoth
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No u mna je to trochu inaksie lebo davam obratenu pyramidu. Na bench press zacnem 85kg takych 10 opakovani, a vahu postupne po kazdej serii znizim, prestavky mam asi 60 maximalne 90 sekundove, no ale spet k tomu tricepsu, na bench pres na uzko zacinam asi so 40kg po 12 opakovani, a tiez postupne znizujem. A na francuzky tlak ktory davam na zaciatku tak tam davam 35 kg 10 opakovani. No bohvie cim to je asi jeden z nas ten cvik musi robyt zle, ale ja pri bench prese na uzko prsia necitim (pravdou sice je ze tricepsi nepatrai medzi moju super partiu ale pri danych cvikoch ich citim vzdy velmi dobre).kali520 napísal:To mi je trochu cudne. Na normalny banch press si pri poslednej serii daval 4 krat 75kg a tu davas len o 10 kg menej, a na francuzky tlak davas 25kg. Neviem ale pri tvojej sile pri inych cvikoch zvlast pri tricepsoch sa mi toto zda vela, to ak by si chcel zvladnut a spravit tak ako sa ma by si musel benchovat ale aj 100-120kg. Nechcem ta nejak napadat ale robis ten cvik vobec spravne?
-
paracentesis
VIP
No ty urcite ne , dostatok bielkovin, sacharidov, tukov ??Holubar napísal:to asi nie,ale ak okrem toho zjes dost bielkovin, sacharidov a tukov+ pridas kvalitny trening a celkovo zivotospravu, tak za rok dosiahnes asi celkom pekne vysledky
toxikoman > ked uz sa nekdo na posilovanie musi suhlasit a vydat zo seba maximum aj zo svojej penazenky..a ten cas je urcite samozrejmost nic neurobis za dva dni, a to je nich chyba ze sa nato nedaju.. mna posilovanie dost chytilo.. posilovnu mam asi tak 10 m od kompu v druhej izbe takze moc hybat sa netreba.. to iba priklad..
-
Behemoth
Light Star
nohy tvoria polovičku tela, a je potrebné ich cvičiť riadne ale ak hráš futbal tak máš nohy silné, mám spolužiaka čo nohy cvičí len tak light ale má ich strašne silné od futbalu stále beháMurphY napísal:Dolnu cast urobim futbalom a casto chodim behat aj tak pri obycajnom boxe stehna a lytka nejsu tak vyuzivane ako ramena prsia a brusne svaly
-
paracentesis
VIP
Podle sebe soudim tebe?Toxikoman napísal:No ty urcite ne , dostatok bielkovin, sacharidov, tukov ??, kvalitny trening a celkovo zivotospravu ide moc do penazi, zalezi to od vole cloveka, zabija to aj vela volneho casu, len maloktory ludia sa na to daju...poxybujem ze si to ty ....KING
Neznamena, ze kdyz na to nemas ty tak na to nema nikdo.
Ze ty jsi troska bez pevne vule je tvuj problem, neodsuzuj automaticky i ostatni.
-
paracentesis
VIP
kludne bohata na bielkoviny je napr. soja.. je mala mensina kulturistov ktory su vegetarini aj fitnessky tich je viac..paracentesis napísal:No vegan bude muset vic suplementovat, ale to je asi tak jedina nevyhoda. V dnesni dobe existuje spousta jinych alternativnich zdroju, ktere ti dokazi nahradit maso.
neni to blbost..kali520 napísal:To je blbost, uz vidim ako niekto trikrat denne zere soju a pije same proteiny, neverim ze kulturista moze byt vegetarian, ten moze nabrat akurat steroidami.
kazdy kulturista ma doplnky k vyzive aj tie steroidy takze neni problem
a nie je nic na tom zle jest soju.. akoze nejsom vegetarian ale papkam to