Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Behemoth
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

kali520 napísal:To mi je trochu cudne. Na normalny banch press si pri poslednej serii daval 4 krat 75kg a tu davas len o 10 kg menej, a na francuzky tlak davas 25kg. Neviem ale pri tvojej sile pri inych cvikoch zvlast pri tricepsoch sa mi toto zda vela, to ak by si chcel zvladnut a spravit tak ako sa ma by si musel benchovat ale aj 100-120kg. Nechcem ta nejak napadat ale robis ten cvik vobec spravne?
veľa ľudí robí francúzsky tlak zle, k nám do posilky chodia maniaci čo si tam dá 30 kilo a celé to robí zle, ja to robím z 20 a idem umreť pretože ruky mám ohnuté do 45 stupňového uhla a stále ich mám v napeti nevystieram ich
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

paracentesis napísal:Za vsechno muze tvaroh :)
Tvaroh je najtažšie stráviteľná bielkovina, obsahuje veľa kazeinu, tvaroh sa má jesť len na večer pred spaním. Veľa ľudi čo začína cvičiť tlačí do seba kilá tvarohu tak tiež som to robil je to pekná hlúposť
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

On len zartuje, tvaroh mozes kludne aj pocas dna, ked ti hrozi, ze sa niekolko hodin nenajes, zvyknem ho davat v skole pred labakmi. Pred spanim je to svata povinnost :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

kali520 napísal:To mi je trochu cudne. Na normalny banch press si pri poslednej serii daval 4 krat 75kg a tu davas len o 10 kg menej, a na francuzky tlak davas 25kg. Neviem ale pri tvojej sile pri inych cvikoch zvlast pri tricepsoch sa mi toto zda vela, to ak by si chcel zvladnut a spravit tak ako sa ma by si musel benchovat ale aj 100-120kg. Nechcem ta nejak napadat ale robis ten cvik vobec spravne?
No u mna je to trochu inaksie lebo davam obratenu pyramidu. Na bench press zacnem 85kg takych 10 opakovani, a vahu postupne po kazdej serii znizim, prestavky mam asi 60 maximalne 90 sekundove, no ale spet k tomu tricepsu, na bench pres na uzko zacinam asi so 40kg po 12 opakovani, a tiez postupne znizujem. A na francuzky tlak ktory davam na zaciatku tak tam davam 35 kg 10 opakovani. No bohvie cim to je asi jeden z nas ten cvik musi robyt zle, ale ja pri bench prese na uzko prsia necitim (pravdou sice je ze tricepsi nepatrai medzi moju super partiu ale pri danych cvikoch ich citim vzdy velmi dobre).
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Behemoth napísal:Tvaroh je najtažšie stráviteľná bielkovina, obsahuje veľa kazeinu, tvaroh sa má jesť len na večer pred spaním. Veľa ľudi čo začína cvičiť tlačí do seba kilá tvarohu tak tiež som to robil je to pekná hlúposť
Ja vim :)
Ma poznamka byla urcena jednomu nejmenovanemu uzivateli tohoto fora :D
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

z tvarohu sa akože priberá? :|
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tvaroh je vyborny zdroj bielkovin.
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

takže keď sa budem džgať tvarohom večer za večerom tak za rok budem mať objem 2 metre?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

notrit napísal:takže keď sa budem džgať tvarohom večer za večerom tak za rok budem mať objem 2 metre?
to asi nie,ale ak okrem toho zjes dost bielkovin, sacharidov a tukov+ pridas kvalitny trening a celkovo zivotospravu, tak za rok dosiahnes asi celkom pekne vysledky
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Holubar napísal:to asi nie,ale ak okrem toho zjes dost bielkovin, sacharidov a tukov+ pridas kvalitny trening a celkovo zivotospravu, tak za rok dosiahnes asi celkom pekne vysledky
No ty urcite ne , dostatok bielkovin, sacharidov, tukov ?? :lol: , kvalitny trening a celkovo zivotospravu ide moc do penazi, zalezi to od vole cloveka, zabija to aj vela volneho casu, len maloktory ludia sa na to daju...poxybujem ze si to ty ....KING :king:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

naozaj nerozumiem na co narazas
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

toxikoman > ked uz sa nekdo na posilovanie musi suhlasit a vydat zo seba maximum aj zo svojej penazenky..a ten cas je urcite samozrejmost nic neurobis za dva dni, a to je nich chyba ze sa nato nedaju.. mna posilovanie dost chytilo.. posilovnu mam asi tak 10 m od kompu v druhej izbe takze moc hybat sa netreba.. to iba priklad..
MurphY
Professional
Professional

Behemoth napísal:Prečo necvičíš dolnú časť tela? Jedného dňa to budeš ľutovať, pretože tvoja simetria tela nebude pekná
Dolnu cast urobim futbalom a casto chodim behat aj tak pri obycajnom boxe stehna a lytka nejsu tak vyuzivane ako ramena prsia a brusne svaly
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:Dolnu cast urobim futbalom a casto chodim behat aj tak pri obycajnom boxe stehna a lytka nejsu tak vyuzivane ako ramena prsia a brusne svaly
nohy tvoria polovičku tela, a je potrebné ich cvičiť riadne ale ak hráš futbal tak máš nohy silné, mám spolužiaka čo nohy cvičí len tak light ale má ich strašne silné od futbalu stále behá
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:No ty urcite ne , dostatok bielkovin, sacharidov, tukov ?? :lol: , kvalitny trening a celkovo zivotospravu ide moc do penazi, zalezi to od vole cloveka, zabija to aj vela volneho casu, len maloktory ludia sa na to daju...poxybujem ze si to ty ....KING :king:
Podle sebe soudim tebe?
Neznamena, ze kdyz na to nemas ty tak na to nema nikdo.
Ze ty jsi troska bez pevne vule je tvuj problem, neodsuzuj automaticky i ostatni.
Even
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Even »

Teraz som sa hadal z jednou babou či môže byt kulturista vegetarian? Podla mna nie ona hovorí že ano.čo vi na to?
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No vegan bude muset vic suplementovat, ale to je asi tak jedina nevyhoda. V dnesni dobe existuje spousta jinych alternativnich zdroju, ktere ti dokazi nahradit maso.
MurphY
Professional
Professional

paracentesis napísal:No vegan bude muset vic suplementovat, ale to je asi tak jedina nevyhoda. V dnesni dobe existuje spousta jinych alternativnich zdroju, ktere ti dokazi nahradit maso.
kludne bohata na bielkoviny je napr. soja.. je mala mensina kulturistov ktory su vegetarini aj fitnessky tich je viac..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

To je blbost, uz vidim ako niekto trikrat denne zere soju a pije same proteiny, neverim ze kulturista moze byt vegetarian, ten moze nabrat akurat steroidami.
MurphY
Professional
Professional

kali520 napísal:To je blbost, uz vidim ako niekto trikrat denne zere soju a pije same proteiny, neverim ze kulturista moze byt vegetarian, ten moze nabrat akurat steroidami.
neni to blbost..
kazdy kulturista ma doplnky k vyzive aj tie steroidy takze neni problem

a nie je nic na tom zle jest soju.. akoze nejsom vegetarian ale papkam to
Napísať odpoveď