Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

rockonhustla: Ale mozes uviest konkretny rozdiel, kt. ty v tom vidis?

Vitusko: Nahravanie albumu, lysovanie CD, videoklip nieco stojia.. Aby si toto spravil, musis CD nejako predat. Nikto to nerobi zadarmo. Aby sa to vsetko dosiahlo, musi sa spravit reklama.
rockonhustla
Light Star
Light Star

Re: wack

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Vitusko: V rape veľa zohráva muzika, preto by mala byť originálna. Rytmus má prebratý iba 1 instro(hráč) - od 2 Paca.
p4ra napísal:rockonhustla: Ale mozes uviest konkretny rozdiel, kt. ty v tom vidis?
Ak tvorí rap napríklad 10 percent z toho čo počúvaš tak napríklad niekto kto počúva rap iba 2 roky možno počul viac rapu ako ty. Pretdým, keď som hovoril o tých ľuďoch čo dlhšie počúvajú rap, myslel som tých čo počúvajú rap nie len dlho ale aj často. A to je rozdiel v porovnaní s tými čo si pustia za mesiac 20 krát 50 Centa, Eminema, Rytmusa a H16 a iný rap ani nepoznajú lebo počúvajú inú hudbu.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ludia, myslim, ze vo veci vkusu- paci/nepaci- je tazko viest nejake "kontra" polemiky... je to kazdeho subjektivny dojem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

rockonhustla napísal:Vitusko: V rape veľa zohráva muzika, preto by mala byť originálna. Rytmus má prebratý iba 1 instro(hráč) - od 2 Paca.
Ak tvorí rap napríklad 10 percent z toho čo počúvaš tak napríklad niekto kto počúva rap iba 2 roky možno počul viac rapu ako ty. Pretdým, keď som hovoril o tých ľuďoch čo dlhšie počúvajú rap, myslel som tých čo počúvajú rap nie len dlho ale aj často. A to je rozdiel v porovnaní s tými čo si pustia za mesiac 20 krát 50 Centa, Eminema, Rytmusa a H16 a iný rap ani nepoznajú lebo počúvajú inú hudbu.
Ides okolo vsetkeho, ale stale si mi nepovedal, v com je ten rozdiel? Tak sa pytam este raz, v com?
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

u mna je to jednoznacne ja rule...50centa jednoducho fakt ze nemusim :smt107 .......
rockonhustla
Light Star
Light Star

p4ra napísal:Ides okolo vsetkeho, ale stale si mi nepovedal, v com je ten rozdiel? Tak sa pytam este raz, v com?
Napísal som ti to aj na príklade neviem čo viac chceš.
Kašli už na to, proste tí ľudia čo počúvajú rap dlho a často, tým sa väčšinou nová h16 nepáči - nehovorím či to je správne či nesprávne - hovorím, že je to moja skúsenosť, keď sa s ľuďmi rozprávam. Ten rozdiel je v počúvaní rapu - kto ho počul viac a kto menej - kto ho počul viac vybere si lepšie ako "kvalitný materiál".
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Presne tak, rozdiel je v tom ci clovek "hlce" vsetko k comu sa dostane, alebo ci si naopak vybera...

//edit: To sa netyka len rapu, ci hudby ako takej, ale, povedzme, vsetkeho umenia...
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

Jednoznacne je to 50 cent. Ani Ja rule nie je zly, ale 50 je 50. Ja rule nikdy nemusel prejst tym cim 50... on mal bohatych rodicov co mu vsetko kupovali...hm to mi pripomina nasu scenu, boh vie preco :?: :?: :?: tak uz len preto...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

rockonhustla: Ved v poho, diskutujeme. Len hovorim, ze rap pocuvam roky dlhe, nic nezozeriem len tak, ale nevidim dovod, preco by H16 nemala mat kvalitny album. Chapem, ze kazdy ma iny vkus, ine sa mu paci, ale tvrdit, ze ludia, kt. pocuvaju roky rap a nemaju radi H16 len preto je podla mna nerealne. Mozno 3-4 ludia z tvojho okolia, ale vela ludi, kt. poznam ja - drvivca vacsina napr. u nas H16 berie na 100%.
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

mne sa strasne lubi
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

p4ra napísal:rockonhustla: Ved v poho, diskutujeme. Len hovorim, ze rap pocuvam roky dlhe, nic nezozeriem len tak, ale nevidim dovod, preco by H16 nemala mat kvalitny album. Chapem, ze kazdy ma iny vkus, ine sa mu paci, ale tvrdit, ze ludia, kt. pocuvaju roky rap a nemaju radi H16 len preto je podla mna nerealne. Mozno 3-4 ludia z tvojho okolia, ale vela ludi, kt. poznam ja - drvivca vacsina napr. u nas H16 berie na 100%.
No neviem, ale ja pocuvam rovnake reakcie od ludi tiez... :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal:No neviem, ale ja pocuvam rovnake reakcie od ludi tiez... :?
Moze byt, ved v poho. :) Podla mna sa "budeme musiet" zhodnut na tom, ze je to individualne. ;)
rockonhustla
Light Star
Light Star

Re

p4ra napísal:rockonhustla: Ved v poho, diskutujeme. Len hovorim, ze rap pocuvam roky dlhe, nic nezozeriem len tak, ale nevidim dovod, preco by H16 nemala mat kvalitny album. Chapem, ze kazdy ma iny vkus, ine sa mu paci, ale tvrdit, ze ludia, kt. pocuvaju roky rap a nemaju radi H16 len preto je podla mna nerealne. Mozno 3-4 ludia z tvojho okolia, ale vela ludi, kt. poznam ja - drvivca vacsina napr. u nas H16 berie na 100%.
To nie sú 3-4 ľudia a nie iba z mojho okolia ja sa o rape nerozpravam so 4 ľuďmi z môjho okolia, to je všeobecne. Ale iné je sever a iné je západ(hlavne okolie blavy). Na západe to proste žerú viac.
Mc krik
Light Star
Light Star

Re: Re

Príspevok od používateľa Mc krik »

rockonhustla napísal:To nie sú 3-4 ľudia a nie iba z mojho okolia ja sa o rape nerozpravam so 4 ľuďmi z môjho okolia, to je všeobecne. Ale iné je sever a iné je západ(hlavne okolie blavy). Na západe to proste žerú viac.
Ale im to moze byt jedno.70 percent predaja z materialu je v blave :!:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

=»M4tO«= napísal:H16, Kontrafakt, PimpMyRide
hehe pimp my ride ? asi xzibit nie ?
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

ten blb*c modrá žiara vážne otras
kepuc
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kepuc »

50-cent is better!
rockonhustla
Light Star
Light Star

Mc krik napísal:Ale im to moze byt jedno.70 percent predaja z materialu je v blave :!:
Hej rozmaznane decka starych debilov ako vravi cistychov.http://mp3.hip-hop.sk/cistychov-toto_je.mp3
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

rockonhustla napísal:Hej rozmaznane decka starych debilov ako vravi cistychov.http://mp3.hip-hop.sk/cistychov-toto_je.mp3
Co to ma znamenat? :lol: To je o tebe co.
Vjes co hovori kardinal

Kód: Vybrať všetko

Potrebujem cash nejsom dosraty
chcem byt sku**** bohaty

a potom 
Potrebujem cash jak narkoman
H16 oni potrebuje cash.Je im jedno ze sa to nepredava v Dubnici nad vahom ale pre nich je dolezite ci sa to predava v blave.Aj vydavatelstva
s labolom +sponzory vydaju na urovni iba tie kapely co su zname hlavne
v bratislave. HOVORIM 70 percent V BRATISLAVE SA PREDA Z KVALITNEHO MATERIALU.
H16 su komerci ako aj cely kontrafuckt.Ale mne to nevadi.Ja delim rap
na dobry a zly a nie komercni a nekomercny.
A ten link prosimta daj do CODE lebo to je ziva linka.
A este mi prosimta daj nejaku pesnicku o tebe napr-si seres do huby
ale celu prosim ta :lol:
DAKUJEM
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Mc krik do CODE nemusí dávať :roll:
Čo sa H16 týka... jedna z najlepších HH formácii na SVK, dovolím si nápisať v ČR/SR, a to som dosť náročný, moja najlepšia formácia aj tak naďalej ostáva PSH. Album (H16) je dosť dobrý, chlapci si dali záležať, ale cítim tam, také niečo z Rytmusa (vulgarizmy) ktorých je podľa mňa až príliš...

Ehm, Mc krik Dj krik-mixtape volume1 [Hlasovanie] tak ako vravia H16, nech ti neje*e brácho :)
Napísať odpoveď