Mr. Bombastyk

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
juninho
Light Expert
Light Expert

Mr. Bombastyk

Príspevok od používateľa juninho »

nemate niekto tu mp3 co ide na konci?? : a teraz vsetky babi cecky venkuuu :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

nepatri to nahodou do sekcie hladam? :idea: :?
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

keď uz je tu tá tema, čo si myslite o tejto relácii ?
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

Lord_3D napísal:keď uz je tu tá tema, čo si myslite o tejto relácii ?
dalsia trapna pi*ov*** markizy... jedine dobre je tam znacka QUIKSILVER, markiza mele z posledneho...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

pethosk napísal:dalsia trapna pi*ov*** markizy... jedine dobre je tam znacka QUIKSILVER, markiza mele z posledneho...
toto, sendrejovci..makriza konči....
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

pethosk napísal:dalsia trapna pi*ov*** markizy... jedine dobre je tam znacka QUIKSILVER, markiza mele z posledneho...
pripajam sa. Tak lacne to je spravene az sa cudujem markize ze nieco take vysiela. Najtragickejsi je tam Bruno, vyzera tam ako typicky trapko. Bledy ako anglican, podla mna je opaleny aj podla ponoziek :lol:
No ale tie baby su pjekné, to je jediny pardon pre tuto relaciu... :P
Ax0
Medium Star
Medium Star

umk4s napísal:pripajam sa. Tak lacne to je spravene az sa cudujem markize ze nieco take vysiela. Najtragickejsi je tam Bruno, vyzera tam ako typicky trapko. Bledy ako anglican, podla mna je opaleny aj podla ponoziek :lol:
No ale tie baby su pjekné, to je jediny pardon pre tuto relaciu... :P
su to kur*y, nic v zlom ale je to tak... este im aj moderatori odchadzaju a celkovo nechapem tomu formatu ze mr bombastik, ze ako o com to ma byt... to musia kukat len zufalci, alebo ti co si chcu kupit nejake veci z quiku ;)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pethosk napísal:su to kur*y, nic v zlom ale je to tak... este im aj moderatori odchadzaju a celkovo nechapem tomu formatu ze mr bombastik, ze ako o com to ma byt... to musia kukat len zufalci, alebo ti co si chcu kupit nejake veci z quiku ;)
preco myslis ze su to kur*y? Napriklad ja to pozeram uz len kvoli tym zenskym a keby si nieco vedel o nich tak by si ich vobec nepovazoval za take ako si ich nazval.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tie baby co su tam si myslia ze su najmudrejsie na svete !! stale len pi*uju a pi*u vedia.
inak co myslite vecer si to stym vytazom rozdaju ?: :lol: podla mna dostane 3000-4000 sk a poslu ho domov. ( samozrejme natocia snim tu 2 min uputavku )
Ax0
Medium Star
Medium Star

prosex napísal:preco myslis ze su to kur*y? Napriklad ja to pozeram uz len kvoli tym zenskym a keby si nieco vedel o nich tak by si ich vobec nepovazoval za take ako si ich nazval.
podla toho jak sa chovaju a spravaju, taketo dievcata ani inac nazvat nemozem ;) este ked vidim tie ichfotky a co ja viem co... no fuj... nemusim, ale proti gustu ziaden disputat ;)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pethosk napísal:podla toho jak sa chovaju a spravaju, taketo dievcata ani inac nazvat nemozem ;) este ked vidim tie ichfotky a co ja viem co... no fuj... nemusim, ale proti gustu ziaden disputat ;)
ale ved prave preto tam su a ako by sa asi mali spravat. Musia take byt pretoze inak by ta relacia bola este stupidnejsia ako je a uz vobec nikto by to nesledoval. Nemozu tam len tak sediet a tvarit sa mudro, musia byt vystredne, spravat sa drzo a ukazovat vsetko co sa da. Mi nepovedz keby ti jedna z nich dala privonat ci by si s nou nesiel...
Ax0
Medium Star
Medium Star

prosex napísal:ale ved prave preto tam su a ako by sa asi mali spravat. Musia take byt pretoze inak by ta relacia bola este stupidnejsia ako je a uz vobec nikto by to nesledoval. Nemozu tam len tak sediet a tvarit sa mudro, musia byt vystredne, spravat sa drzo a ukazovat vsetko co sa da. Mi nepovedz keby ti jedna z nich dala privonat ci by si s nou nesiel...
prave ze ja take baby nemusim, ja som na take alergicky, a to by som musel byt velmi zufaly... povahovo ani vyzorovo mi nesedia, navyse som verny mojej jedinej... ja skratka nemusim take typy :)
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

Lord_3D napísal:keď uz je tu tá tema, čo si myslite o tejto relácii ?
nestoji ani za hvn
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

trapna blbost...ak priratame Sendrejovcov (dajky stroskotanci) a Mojesjovcov (este vacsi stroskotanci)...

jedina co sa dana Markize pozerat je MONK :D a Cold Case...
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

mirak2 napísal:
jedina co sa dana Markize pozerat je MONK :D a Cold Case...
a Frasier je tiez dobry :)

Mr. Bombastyk by mohlo byt synonymum pre stupiditu. Videl som to raz a stacilo mi. Hlavne ten trapno - neviem na co pysny akoze "moderator". A tie sliepky co tam su... Markiza skonci presne ako Nova - ta teraz dava obcas dobre filmy ale jej relacie su na p**u.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

z tych bab je mi zle...pripadajumi strasne lacne..
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Myslim si ze tie baby su obycajne bitch. Hraju sa na miss sveta a co dokazali?ko*ot drzat a sediet si na picisku ako dieta na pieskovisku...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

co ta mp3 ? :D
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

suhlasim keby len s posledneho ale brutalne sa strapnuje s tymito reality show ved je to kktina za kktinou ma ide šlak trafit ked to začne mama pozerat lebo sa nudi
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

holky a veci od quicku su jedine co je na tom pozeratelne... mali by dat markize pokutu za nicenie vkusu divackej verejnosti...este ze mam PC- som od toho ciastocne uchraneny. 8)
Zamknuté