Izrael ako hrozba globalneho konfliktu?
Moje slovaAryan Angel napísal:Skor s tebou.. si typ osoby, pre ktoru sa zaberu dve strany nudnych kecov len zbytocnym vysvetlovanim kvoli nepresnej formulacii a inym veciam..
Krija: Ty si ozaj tak hrozne nechapavy, alebo to robis naschval?
Tomasito: Kam chodis na tu trpezlivost? Myslim to v dobrom!
Zidia stale pripominaju holokaust, ako ich nacisti likvidovali v koncentracnych taboroch. Ja im to neberiem, ale teraz Zidia robia nieco velmi podobne len v inej forme. Ukazuju na utlak voci nim v minulosti a sami to teraz robia druhym.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jediný príspevok, kde som sa možno nevyjadril úplne presne bolo to s m. gibsonom. nájdi ešte jeden!Aryan Angel napísal:Skor s tebou.. si typ osoby, pre ktoru sa zaberu dve strany nudnych kecov len zbytocnym vysvetlovanim kvoli nepresnej formulacii a inym veciam..
ty tu čo nacvičuješ, chlapče? spartakiádu, alebo čo ?! ja chápem každý jeden príspevok, čo sem napíšete. to vy máte problém s chápaním toho čo napíšem ja!!!Dizzy napísal:Moje slova
Krija: Ty si ozaj tak hrozne nechapavy, alebo to robis naschval?
Tomasito: Kam chodis na tu trpezlivost? Myslim to v dobrom!
Zidia stale pripominaju holokaust, ako ich nacisti likvidovali v koncentracnych taboroch. Ja im to neberiem, ale teraz Zidia robia nieco velmi podobne len v inej forme. Ukazuju na utlak voci nim v minulosti a sami to teraz robia druhym.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
piste uz k teme, lebo som tu nebol dva dni a zabrali ste tu asi 3 strany uplnych pichovin. Predvcerom izrael zavrazdil(nie zabil ale cielene zavrazdil) 4 pozorovatelov OSN, podla mna toto je teroristicky cin, kedy ich uz konecne cely svet nazve pravym menom?! a zase na exprese som musel pocuvat ako usa zablokovali nejake vaznejsie vyhlasenie. ma ide uz porazit. preco je cely svet slepy? dokedy este?
edit: aj ked spravy ktore niesu celkom koser sa musia zrejme upravit. hmm smutna to doba
edit: aj ked spravy ktore niesu celkom koser sa musia zrejme upravit. hmm smutna to doba
-
krija
VIP
toto sa tu už riešilozelovoc napísal:piste uz k teme, lebo som tu nebol dva dni a zabrali ste tu asi 3 strany uplnych pichovin. Predvcerom izrael zavrazdil(nie zabil ale cielene zavrazdil) 4 pozorovatelov OSN, podla mna toto je teroristicky cin, kedy ich uz konecne cely svet nazve pravym menom?! a zase na exprese som musel pocuvat ako usa zablokovali nejake vaznejsie vyhlasenie. ma ide uz porazit. preco je cely svet slepy? dokedy este?
dokedy este? why everybody wait for adolf hitler the second?
-
zelovoc
Darca
a to mas skade? nespammuj, lebo dostanes basu.kepuc napísal:max 1 rok!
to co sa tam teraz deje je asymetricka vojna. Hizballah nema inu moznost ako na nich zautocit nez na nich poslat raketu, nemaju lode, tanky ani lietadla. ale partizanskym sposobom boja mozu izrael otupit a to sa im mozno aj podari. neznicia ho ale pustia mu zilou. pochybujem ze by izrael dokazal znicit hizballah. Nedokazali to briti v Irsku za 80 rokov ani Spanieli s ETA, tak nech nikto nieje taky naivny ze za par tyzdnov znici taku velku skupinu. Za ten cas tak akurat rozbombarduje cely Libanon. a o to im asi aj ide. vobec sa necudujem preco ich cely arabsky svet nenavidi. aj ja ich uz neznasam, za to aky su to pokrytci. je mi z nich na zryhanie.
na vsetkych vojanach je svinstvo utrpenie civilov. System v jednej pesnicke spievaju: Why presidenst don't fight in the war?
preto lebo sa boja o svoje rite posrane! keby to bolo ako v stredoveku ze sa krali vyzvu na suboj a vybavia tak cely spor bolo by to fajn,ale dnes ziadneho Busha ani Olmerta nehne ist osobne strielat po nepriateloch....
preto lebo sa boja o svoje rite posrane! keby to bolo ako v stredoveku ze sa krali vyzvu na suboj a vybavia tak cely spor bolo by to fajn,ale dnes ziadneho Busha ani Olmerta nehne ist osobne strielat po nepriateloch....
-
zelovoc
Darca
pretoze nemozu prist o hlavu statu. V USA bolo vela prezidentov, ktori predtym boli uspesni vojaci, od Wasingtona po Eisenhowera. U zidov je kazdy politik byvalym vojakom, ale zo zakladatelov izraela bola vacsina z nejakych tych teroristyckych skupin Hagana, Irgun. A mozme rovno povedat ze izrael je tym padom od zalozenia teroristickym statom, netvrdim ze okolite staty niesu ale oni jednoznacne su a neh mi tu ziadny odchovanec mainstreamovych medii netvrdi opak.jackb napísal:na vsetkych vojanach je svinstvo utrpenie civilov. System v jednej pesnicke spievaju: Why presidenst don't fight in the war?
// peticia Save the Lebanese http://epetition.net/julywar/index.php
- Prílohy
-
- zasazena_sanitka.jpg (74.72 KiB) 1154 zobrazení
Je vseobecne zname, ze Izrael nechce byt pod drobnohladom nikoho. Proco inak vsetky doteraz vytycene naraznikove zony (cca 30 km uzemie) boli/su od hranic Izraela smerom do uzemia susednych statov (vid. napr. Izraelom okupovane Golanske vysiny, ktore inak patria Syrii)? O vsetky okupovane naraznikove zony Izrael rozsiril svoje uzemie, naraznikove zony sa pritom vytycuju v rovnakom pomere na obe strany hranice. V pripade izraelskych utokov na pozorovatelov OSN ma vsak pobavilo vyhlasenie izraelskej armady, ze islo o nehodu- nehodou bolo asi vsetkych tych 14 utokov, vratane utoku pocas zachrannej akcie. O "ocividne zamernom utoku" na zakladnu mierových sil OSN (UNIFIL) hovoril aj generalny tajomnik OSN Kofi Annan. BR OSN sa vsak nezmohla ani na to, aby tento cin vo vcera prijatej rezolucii jednoznacne odsudila, a to prave vdaka vetu USA.zelovoc napísal:Predvcerom izrael zavrazdil (nie zabil ale cielene zavrazdil) 4 pozorovatelov OSN, podla mna toto je teroristicky cin, kedy ich uz konecne cely svet nazve pravym menom?! a zase na exprese som musel pocuvat ako usa zablokovali nejake vaznejsie vyhlasenie. ma ide uz porazit. preco je cely svet slepy? dokedy este?