Izrael ako hrozba globalneho konfliktu?

Diskusie na politické témy...

Obavate sa hrozby globalneho konfliktu v suvislosti so situaciou na Blizkom vychode?

Hlasovanie ukončené 14 júl 2006, 18:32

Ano, zacina to byt vazne
58
52%
Nie, melu sa tam uz roky
46
41%
Neviem/Nezaujima ma to
8
7%

Celkom hlasov: 112

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Skor s tebou.. si typ osoby, pre ktoru sa zaberu dve strany nudnych kecov len zbytocnym vysvetlovanim kvoli nepresnej formulacii a inym veciam..
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Aryan Angel napísal:Skor s tebou.. si typ osoby, pre ktoru sa zaberu dve strany nudnych kecov len zbytocnym vysvetlovanim kvoli nepresnej formulacii a inym veciam..
Moje slova

Krija: Ty si ozaj tak hrozne nechapavy, alebo to robis naschval?

Tomasito: Kam chodis na tu trpezlivost? Myslim to v dobrom!

Zidia stale pripominaju holokaust, ako ich nacisti likvidovali v koncentracnych taboroch. Ja im to neberiem, ale teraz Zidia robia nieco velmi podobne len v inej forme. Ukazuju na utlak voci nim v minulosti a sami to teraz robia druhym.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Aryan Angel napísal:Skor s tebou.. si typ osoby, pre ktoru sa zaberu dve strany nudnych kecov len zbytocnym vysvetlovanim kvoli nepresnej formulacii a inym veciam..
jediný príspevok, kde som sa možno nevyjadril úplne presne bolo to s m. gibsonom. nájdi ešte jeden!
Dizzy napísal:Moje slova

Krija: Ty si ozaj tak hrozne nechapavy, alebo to robis naschval?

Tomasito: Kam chodis na tu trpezlivost? Myslim to v dobrom!

Zidia stale pripominaju holokaust, ako ich nacisti likvidovali v koncentracnych taboroch. Ja im to neberiem, ale teraz Zidia robia nieco velmi podobne len v inej forme. Ukazuju na utlak voci nim v minulosti a sami to teraz robia druhym.
ty tu čo nacvičuješ, chlapče? spartakiádu, alebo čo ?! ja chápem každý jeden príspevok, čo sem napíšete. to vy máte problém s chápaním toho čo napíšem ja!!!
kepuc
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kepuc »

to teda sa bojim vsak ked z vojny vypukne uplne velky konflikt tak sme setci dead :cry:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

kepuc napísal:to teda sa bojim vsak ked z vojny vypukne uplne velky konflikt tak sme setci dead :cry:
ku nam to snaď nedojde...ale kôli izraelu a spol. ked dojde ku vojne a globalnemu konfliktu, tak to by ma naralo
kepuc
Light Expert
Light Expert

Lord_3D napísal:ku nam to snaď nedojde...ale kôli izraelu a spol. ked dojde ku vojne a globalnemu konfliktu, tak to by ma naralo
odkial vies ze k nam to nedojde ked daju 4 tak na cely svet okrem zaoceanskych kontinentov alebo statov!
Lord_3D
Addict
Addict

kepuc napísal:odkial vies ze k nam to nedojde ked daju 4 tak na cely svet okrem zaoceanskych kontinentov alebo statov!
ale myslim si že na EU by si nedovolili UTOČIŤ, skor na USA....
kepuc
Light Expert
Light Expert

Lord_3D napísal:ale myslim si že na EU by si nedovolili UTOČIŤ, skor na USA....
ale ked usa im to bude chciet vratit tak vlna sa dostane aj k nam asi! :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

kepuc napísal:ale ked usa im to bude chciet vratit tak vlna sa dostane aj k nam asi! :roll:
keď im to USA vráti, tak maju po pixi, a keď sa rusaci pridaju tak si može izrael :aasmile11:
kepuc
Light Expert
Light Expert

Lord_3D napísal:keď im to USA vráti, tak maju po pixi, a keď sa rusaci pridaju tak si može izrael :aasmile11:
to je pravda ale rusy su svine odnich sa neda nic cakat!
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

piste uz k teme, lebo som tu nebol dva dni a zabrali ste tu asi 3 strany uplnych pichovin. Predvcerom izrael zavrazdil(nie zabil ale cielene zavrazdil) 4 pozorovatelov OSN, podla mna toto je teroristicky cin, kedy ich uz konecne cely svet nazve pravym menom?! a zase na exprese som musel pocuvat ako usa zablokovali nejake vaznejsie vyhlasenie. ma ide uz porazit. preco je cely svet slepy? dokedy este?

edit: aj ked spravy ktore niesu celkom koser sa musia zrejme upravit. hmm smutna to doba :(
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jj,je to na pichu! ked ma BR OSN prijat rezoluciu proti Izraelu kkt americky vsetky navrhi proti posle do pci... do kedy to bude zvysok sveta este bavit? :roll:
kepuc
Light Expert
Light Expert

jackb napísal:jj,je to na pichu! ked ma BR OSN prijat rezoluciu proti Izraelu kkt americky vsetky navrhi proti posle do pci... do kedy to bude zvysok sveta este bavit? :roll:
max 1 rok!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

zelovoc napísal:piste uz k teme, lebo som tu nebol dva dni a zabrali ste tu asi 3 strany uplnych pichovin. Predvcerom izrael zavrazdil(nie zabil ale cielene zavrazdil) 4 pozorovatelov OSN, podla mna toto je teroristicky cin, kedy ich uz konecne cely svet nazve pravym menom?! a zase na exprese som musel pocuvat ako usa zablokovali nejake vaznejsie vyhlasenie. ma ide uz porazit. preco je cely svet slepy? dokedy este?

edit: aj ked spravy ktore niesu celkom koser sa musia zrejme upravit. hmm smutna to doba :(
toto sa tu už riešilo :arrow: stránka 14.
dokedy este? why everybody wait for adolf hitler the second? :idea:
jackb
Redeemer
Redeemer

krija napísal:why everybody wait for adolf hitler the second? :idea:
jj,strasne to pripomina uvod k WW2. vsetko mu ostatne mocnosti dovolovali az kym ich nenapadol....why are everybody blind? :roll:
kepuc
Light Expert
Light Expert

jackb napísal:jj,strasne to pripomina uvod k WW2. vsetko mu ostatne mocnosti dovolovali az kym ich nenapadol....why are everybody blind? :roll:
s tym mas pravdu a ver tomu ze to bude tak aj teraz!
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kepuc napísal:max 1 rok!
a to mas skade? nespammuj, lebo dostanes basu.
to co sa tam teraz deje je asymetricka vojna. Hizballah nema inu moznost ako na nich zautocit nez na nich poslat raketu, nemaju lode, tanky ani lietadla. ale partizanskym sposobom boja mozu izrael otupit a to sa im mozno aj podari. neznicia ho ale pustia mu zilou. pochybujem ze by izrael dokazal znicit hizballah. Nedokazali to briti v Irsku za 80 rokov ani Spanieli s ETA, tak nech nikto nieje taky naivny ze za par tyzdnov znici taku velku skupinu. Za ten cas tak akurat rozbombarduje cely Libanon. a o to im asi aj ide. vobec sa necudujem preco ich cely arabsky svet nenavidi. aj ja ich uz neznasam, za to aky su to pokrytci. je mi z nich na zryhanie.
jackb
Redeemer
Redeemer

na vsetkych vojanach je svinstvo utrpenie civilov. System v jednej pesnicke spievaju: Why presidenst don't fight in the war?
preto lebo sa boja o svoje rite posrane! keby to bolo ako v stredoveku ze sa krali vyzvu na suboj a vybavia tak cely spor bolo by to fajn,ale dnes ziadneho Busha ani Olmerta nehne ist osobne strielat po nepriateloch....
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:na vsetkych vojanach je svinstvo utrpenie civilov. System v jednej pesnicke spievaju: Why presidenst don't fight in the war?
preto lebo sa boja o svoje rite posrane! keby to bolo ako v stredoveku ze sa krali vyzvu na suboj a vybavia tak cely spor bolo by to fajn,ale dnes ziadneho Busha ani Olmerta nehne ist osobne strielat po nepriateloch....
pretoze nemozu prist o hlavu statu. V USA bolo vela prezidentov, ktori predtym boli uspesni vojaci, od Wasingtona po Eisenhowera. U zidov je kazdy politik byvalym vojakom, ale zo zakladatelov izraela bola vacsina z nejakych tych teroristyckych skupin Hagana, Irgun. A mozme rovno povedat ze izrael je tym padom od zalozenia teroristickym statom, netvrdim ze okolite staty niesu ale oni jednoznacne su a neh mi tu ziadny odchovanec mainstreamovych medii netvrdi opak.

// peticia Save the Lebanese http://epetition.net/julywar/index.php
Prílohy
zasazena_sanitka.jpg
zasazena_sanitka.jpg (74.72 KiB) 1141 zobrazení
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

zelovoc napísal:Predvcerom izrael zavrazdil (nie zabil ale cielene zavrazdil) 4 pozorovatelov OSN, podla mna toto je teroristicky cin, kedy ich uz konecne cely svet nazve pravym menom?! a zase na exprese som musel pocuvat ako usa zablokovali nejake vaznejsie vyhlasenie. ma ide uz porazit. preco je cely svet slepy? dokedy este?

Je vseobecne zname, ze Izrael nechce byt pod drobnohladom nikoho. Proco inak vsetky doteraz vytycene naraznikove zony (cca 30 km uzemie) boli/su od hranic Izraela smerom do uzemia susednych statov (vid. napr. Izraelom okupovane Golanske vysiny, ktore inak patria Syrii)? O vsetky okupovane naraznikove zony Izrael rozsiril svoje uzemie, naraznikove zony sa pritom vytycuju v rovnakom pomere na obe strany hranice. V pripade izraelskych utokov na pozorovatelov OSN ma vsak pobavilo vyhlasenie izraelskej armady, ze islo o nehodu- nehodou bolo asi vsetkych tych 14 utokov, vratane utoku pocas zachrannej akcie. O "ocividne zamernom utoku" na zakladnu mierových sil OSN (UNIFIL) hovoril aj generalny tajomnik OSN Kofi Annan. BR OSN sa vsak nezmohla ani na to, aby tento cin vo vcera prijatej rezolucii jednoznacne odsudila, a to prave vdaka vetu USA.
Napísať odpoveď