Akú krajinu by ste chceli navštíviť?
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
- takže Čína - je tam niekoľko druhov tisíc čajov, tak by som si doniesol pár kíl nejakého kvalitného zelenáča, aký u nás nedostať, tiež pozrieť jednu super záhradu, ktorú opisuje Cchao Süečchin v Sen o cervenom pavilone - tusim je to dakde pri pekingu - hlavne tie čaje, ale tiež číňanky
- potom Japonsko - tam by som išiel do nejakej originál Japonskej čajovne a dal by som si urobiť od čajmena japonský čajový obrad - toto by bol zážitok najväčší (čaj s ktorým sa to robí stojí nejakých 400 korun za 40 gramov - ale to u nas)
- dalej Turecko, super architektúra, civilizácia, historické pamiatky, istanbul, a v rámci turecka by som šiel do bývalej gréckej časti, tam detto - išiel by som aj do Iraku, ale tam je to s tými pamiatkami, a pamätnými miestami blbé (keďže to tam usateroristi ničia)
- Rusko (konkrétne petrohrad) - historické pamiatky
ale hlavne tá Čína
- potom Japonsko - tam by som išiel do nejakej originál Japonskej čajovne a dal by som si urobiť od čajmena japonský čajový obrad - toto by bol zážitok najväčší (čaj s ktorým sa to robí stojí nejakých 400 korun za 40 gramov - ale to u nas)
- dalej Turecko, super architektúra, civilizácia, historické pamiatky, istanbul, a v rámci turecka by som šiel do bývalej gréckej časti, tam detto - išiel by som aj do Iraku, ale tam je to s tými pamiatkami, a pamätnými miestami blbé (keďže to tam usateroristi ničia)
- Rusko (konkrétne petrohrad) - historické pamiatky
ale hlavne tá Čína
-
ANONYMKA17
Light Star
-
pepetruska
Novice
London, Springfield a hlavne ostrov 4 8 15 16 23 42 http://googlesightseeing.com/2005/11/05 ... -16-23-42/
zbytocne pojdes do ameriky tam empire street building nie jeSato42 napísal:Ameriku! empire street building, mount rashmont, hoover dam, white haus, golden gate, grand kanon, ale co staci mi disny land![]()
-
ANONYMKA17
Light Star
V ramci cestovania sa pokladam za hodne stastneho, nakolko vacsinu krajin ktore boli mojim snom uz mam za sebou - Japonsko, Australiu a Mexiko.
Avsak stale je toho hrozne vela, bol som v Singapure ale do juhovychodnej Azie sa mienim coskoro vratit a verim ze na dlhsiu dobu. Treba si dat trochu pauzu od zapadnej civilizacie.
Inak este chcem aspon raz ist do Vietnamu, Peru, Ciny a hromady inych krajin.[/quote]
Avsak stale je toho hrozne vela, bol som v Singapure ale do juhovychodnej Azie sa mienim coskoro vratit a verim ze na dlhsiu dobu. Treba si dat trochu pauzu od zapadnej civilizacie.
Inak este chcem aspon raz ist do Vietnamu, Peru, Ciny a hromady inych krajin.[/quote]