Deti, skola vola, tesite sa na skolsky rok???
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Joooj!! Uz teraz sa dost tesim, ajked so spoluziakmi sa vidavam dost casto, skola ma svoju atmosferu a vela ludi mi hovorilo ze 3. rocnik je da best! Samozrejme nove prvacky, no ku skole patri aj stres, nekonecne sa ucenie kravin pri ktorych si kladieme otazku: "Na co mi toto v zivote bude?!" , no aj toto patri neodmyslitelne ku skole. Ach jo. Na buduci rok matura...
-
audiotrack
VIP
matury sa zas tak nemusí báť, podľa mňa bol práveže štvrták najlepší, lebo sa chcelo stihnúť to čo sa nestihlo za 3 roky. Každý si bol vedomí že sa už možno nestretneme a tak sme si naplno vychutnali každú chvíľku spolu. A to ešte nehovorím o stužkovej, o rozlúčke, o pomaturitnom zapíjaní... proste krása. Ale aj tretiak bol super. treba uznať.jin153 napísal:Joooj!! Uz teraz sa dost tesim, ajked so spoluziakmi sa vidavam dost casto, skola ma svoju atmosferu a vela ludi mi hovorilo ze 3. rocnik je da best! Samozrejme nove prvacky, no ku skole patri aj stres, nekonecne sa ucenie kravin pri ktorych si kladieme otazku: "Na co mi toto v zivote bude?!" , no aj toto patri neodmyslitelne ku skole. Ach jo. Na buduci rok matura...
-
tomexx
King
Vazne, stvrtak (v mojom pripade oktava) bol urcite najlahsi. Staci si akademicky tyzden dopredu predlzit na dvojnasobok a vsetko sa stiha v pohode..audiotrack napísal:matury sa zas tak nemusí báť, podľa mňa bol práveže štvrták najlepší, lebo sa chcelo stihnúť to čo sa nestihlo za 3 roky. Každý si bol vedomí že sa už možno nestretneme a tak sme si naplno vychutnali každú chvíľku spolu. A to ešte nehovorím o stužkovej, o rozlúčke, o pomaturitnom zapíjaní... proste krása. Ale aj tretiak bol super. treba uznať.
A maturita je v poho (rozhodne odporucam zvolit vsetky predmety A-uroven), najvacsie stresy su cez posledne dni akademickeho, ale po prvom odmaturovanom predmete to uz ide ako po masle.
No nikomu neprajem to co som zazil ja, a to maturovat z matiky v uplne poslednej maturitnej skupine z celej skoly.
-
Pantagruel
Star
-
-Hajkli-
Medium Expert
mno ja sa do skoly trosku ale len trosku tesim. (uz som bol aj u lekara ale tabletky nezaberaju)
1. dostanem sa prec od svojich starych retardovanych spoluziakov, stretnem tam novych a urcite aj par dobrych ludi
2. kedze idem na strednu do 1. tak to bude nieco nove
takze sa tesim na zaciatok skoly ale potom ju uz nenavydim
1. dostanem sa prec od svojich starych retardovanych spoluziakov, stretnem tam novych a urcite aj par dobrych ludi
2. kedze idem na strednu do 1. tak to bude nieco nove
takze sa tesim na zaciatok skoly ale potom ju uz nenavydim
-
r3sp3ct
Light Professional
Jaj prvý deň na strednej si pametám... bola to haluz, každý vystrašený
nevie s kým si sadnúť, druhý deň polka ľudí sa zoznamuje pri prestávkovej cigaretka... druhá polka po škole na pive
a tento šk. rok čo skončil... kôli nám skončila učiteľka, ktorá bola na škole 2 roky (ako my) a išla na ZŠ
a teraz tretí ročník sa blíži, uchaľák robiť, vodičák robiť... deti nerobiť 
az mraz presiel po chrbte, ked som precital tuto temu... Nastastie mna nic take necaka, ale do skoly som sa vzdy tesil a po tyzdni ma potesenie preslo. Zaciatok vzdy v pohode, prve dni sa aj tak nic nerobilo. Vlastne ja som cely rok vzdy preflakal. Stacilo povedat a hned som zdrhol zo skoly. Nemal som problem s nicim. Ospravedlnenky sa veselo tlacili a ak aj nie, tak sa nic nestalo. Triedna mala vzdy na salame...