Deti, skola vola, tesite sa na skolsky rok???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Joooj!! Uz teraz sa dost tesim, ajked so spoluziakmi sa vidavam dost casto, skola ma svoju atmosferu a vela ludi mi hovorilo ze 3. rocnik je da best! Samozrejme nove prvacky, no ku skole patri aj stres, nekonecne sa ucenie kravin pri ktorych si kladieme otazku: "Na co mi toto v zivote bude?!" , no aj toto patri neodmyslitelne ku skole. Ach jo. Na buduci rok matura...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jin153 napísal:Joooj!! Uz teraz sa dost tesim, ajked so spoluziakmi sa vidavam dost casto, skola ma svoju atmosferu a vela ludi mi hovorilo ze 3. rocnik je da best! Samozrejme nove prvacky, no ku skole patri aj stres, nekonecne sa ucenie kravin pri ktorych si kladieme otazku: "Na co mi toto v zivote bude?!" , no aj toto patri neodmyslitelne ku skole. Ach jo. Na buduci rok matura...
matury sa zas tak nemusí báť, podľa mňa bol práveže štvrták najlepší, lebo sa chcelo stihnúť to čo sa nestihlo za 3 roky. Každý si bol vedomí že sa už možno nestretneme a tak sme si naplno vychutnali každú chvíľku spolu. A to ešte nehovorím o stužkovej, o rozlúčke, o pomaturitnom zapíjaní... proste krása. Ale aj tretiak bol super. treba uznať.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

MurphY napísal::roll: akoze hojko uz ma nemozes s nicim prekvapkat
skola je ako kanal je dlha smradlava..
fest sa mi to paci ako si to popisal hh
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

ale cojaviem...v skole je celkom sranda.......bude vacsia prdel ako doma hovnit a kukat na telku...a jediny poohym co sa robi cez prazdky je otvaranie a zatvaranie chladnicky(i dont speak about myself :D )
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

neverili by ste, ale do skoly sa tesim. 11 tisic bab v areali. (EUBA)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

kedže tento rok som maturant .. tak neviem či sa mám tešiť alebo nie :cry: ale určite to dopadne dobre :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Moj skill v ulievani, podvadzani a blicovani je uz na tak vysokej urovni ze to mam proste v p*ci :smt025 Akurat ze si musim zasa switchnut biorytmus :lol:
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

hmm kvinta alebo prvak na strednej 8)
Celkom v poho , j*ble profky odišli :smt068 :smt112 :aasmile3:
Zase 7 hodin denne :roll: :roll: :roll:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

audiotrack napísal:matury sa zas tak nemusí báť, podľa mňa bol práveže štvrták najlepší, lebo sa chcelo stihnúť to čo sa nestihlo za 3 roky. Každý si bol vedomí že sa už možno nestretneme a tak sme si naplno vychutnali každú chvíľku spolu. A to ešte nehovorím o stužkovej, o rozlúčke, o pomaturitnom zapíjaní... proste krása. Ale aj tretiak bol super. treba uznať.
Vazne, stvrtak (v mojom pripade oktava) bol urcite najlahsi. Staci si akademicky tyzden dopredu predlzit na dvojnasobok a vsetko sa stiha v pohode.. :)
A maturita je v poho (rozhodne odporucam zvolit vsetky predmety A-uroven), najvacsie stresy su cez posledne dni akademickeho, ale po prvom odmaturovanom predmete to uz ide ako po masle.

No nikomu neprajem to co som zazil ja, a to maturovat z matiky v uplne poslednej maturitnej skupine z celej skoly. :!: To bolo nieco strasne, ja som sa v stredu o nejakej 17:00 moril nad kombinatorikou a postupnostami, kdezto niektori mali posledny predmet odmaturovany uz o desiatej a uz davno v meste zapijali maturu .. :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja budem septima...
tesim sa jak psychopat na ceste do blazinca...
spoluziacky este v pohode, spoluziaci suxx hard, profaci suxx harder...
ale titeto prazdinny su plne nudy, nikde nikto, nikde nic...nuda jak na Sibiri..
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

aj ja budem septima...a podobne ako Gangy...tolko tahakov a vseljakych podvadzani co som ja vymyslel, za to by mi mali dat nobelovu cenu :P

//guru
//nechodis na golianko?
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Budem druhák na SOU.. nie že by som sa nejak extra tešil.. Ja tú školu nenávidím ale prisahám že tento rok ju budem brať z nadhľadom.. Už si nebudem robiť nič z toho že sa ma snaží strápniť slovenčinárka pred celou triedou.. budem ju mať v ****
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

MS FRANKY napísal:Budem druhák na SOU.. nie že by som sa nejak extra tešil.. Ja tú školu nenávidím ale prisahám že tento rok ju budem brať z nadhľadom.. Už si nebudem robiť nič z toho že sa ma snaží strápniť slovenčinárka pred celou triedou.. budem ju mať v ****
Tak je to dobre :wink: :smt039
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Ja len dúfam, že nebudem mať ako tento rok po 9 až 10 hodín... a čučať v škole do pol 17tej :cry:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Jaaaj kidz ... prvy rok, co nezasadnem uz do skolskych lavic, po dvoj-mesacnom edene :) ... hmmm, dobre mi je. Ked si spomeniem na tie ksichty v skole, ci uz gympel alebo vyska ... Ach jo, drzte sa decka :)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Prvýkrát sa teším do školy ... (nie niesom chory nebojte ani mi nič nie je) ... dôvod je jednoduchý ... čím skôr škola, tým skôr 18 rokov, a čím skôr 18 rokov, tým skôr vodičák :smt009. Ešte nikdy v živote som sa tak do školy netešil :) ... super ... :oops:
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

kua co prve urobim bude ze sa opijem a to bude ako smutok ze skoncili prazdniny a na druhy den sa tiez opijem ze zacala skola
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

mno ja sa do skoly trosku ale len trosku tesim. (uz som bol aj u lekara ale tabletky nezaberaju)
1. dostanem sa prec od svojich starych retardovanych spoluziakov, stretnem tam novych a urcite aj par dobrych ludi
2. kedze idem na strednu do 1. tak to bude nieco nove :D
takze sa tesim na zaciatok skoly ale potom ju uz nenavydim :evil:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Jaj prvý deň na strednej si pametám... bola to haluz, každý vystrašený :D nevie s kým si sadnúť, druhý deň polka ľudí sa zoznamuje pri prestávkovej cigaretka... druhá polka po škole na pive :) a tento šk. rok čo skončil... kôli nám skončila učiteľka, ktorá bola na škole 2 roky (ako my) a išla na ZŠ :wink: a teraz tretí ročník sa blíži, uchaľák robiť, vodičák robiť... deti nerobiť :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

az mraz presiel po chrbte, ked som precital tuto temu... Nastastie mna nic take necaka, ale do skoly som sa vzdy tesil a po tyzdni ma potesenie preslo. Zaciatok vzdy v pohode, prve dni sa aj tak nic nerobilo. Vlastne ja som cely rok vzdy preflakal. Stacilo povedat a hned som zdrhol zo skoly. Nemal som problem s nicim. Ospravedlnenky sa veselo tlacili a ak aj nie, tak sa nic nestalo. Triedna mala vzdy na salame...
Napísať odpoveď