hezo napísal:heh prave ma napadlo, ze prave tak do mna napalil slavo tak ako ja do teba hojko, no a pozri co z toho vzniklo, aby som sa zacal byt o svoj zivot
nebolo to nahodou naopak a uz ta nechcem zabit neBojsa tolko robyl som si steba pi**
hojko napísal:->slavo<-: Ja som bol 1 penalty, 1 planovana zastavka a 2 neplanovane zastavky, ked som rozbil auto (po starte do mna niekto napalil+hezo) a potom ked som 2x do jokera
Branjo napísal:a aj ja som spokojny zo zavodom aj ked tam bolo zopar chybiciek na krase hlavne na starte
tomu ver druha zakruta a uz vseci lietali zostrany nastranu hhe
jak na lade dokonca dvaja nesli ani poceste sa mi zda pred vstupom do zakruty to zobrali po trave
Hojka si odstrelil ako handru ja zteba nemozem tom4s3
jake davas prirovnania..B) inac tema JE NASVETE LEN 10dni a uz je tu cez400odpovedi a 30stran pekne len tak dalej
ja som ho nezostrelil proste som sa iba vtrepal na vnutornu stranu lebo som mal zo startu take nervy co ma zostrelili ze by ste neverili a tak som na kazdeho pomaleho nadaval a nesral sa s nim sry
Pomaleho? Som startoval z posledneho miesta a pozri kde som sa za to kolo vypracoval, byt na mne, tak ta za to vyradim z celeho turnaja, pretoze nikoho nezaujima ako to bolo, bolo to len prve kolo a ja som sa posunul o 6 priecok vyssie. Je uz tvoj problem, ze si sa vydrbal v prvych zakrutach, mas hrat tak, aby si hral ferovo. Nabuduce sa na Hamachi uz nepripojis!!!
hojko napísal:Pomaleho? Som startoval z posledneho miesta a pozri kde som sa za to kolo vypracoval, byt na mne, tak ta za to vyradim z celeho turnaja, pretoze nikoho nezaujima ako to bolo, bolo to len prve kolo a ja som sa posunul o 6 priecok vyssie. Je uz tvoj problem, ze si sa vydrbal v prvych zakrutach, mas hrat tak, aby si hral ferovo. Nabuduce sa na Hamachi uz nepripojis!!!
pocuj ty si normalny? VED na zaciatku som sa nevyrubal sam ALE DO MNA MOJ TEAMOVY KOLEGA NARAZIL a NEVYTLACIL SOM TA NASCHVAL to zas taky KO*** niesom