Fast and the Furious

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktorý z tejto trojice filmov sa vam pacil???

Rychlo a Zbesilo 1
30
52%
Rychlo a Zbesilo 2
17
29%
Rychlo a Zbesilo Tokyo Drift
11
19%

Celkom hlasov: 58

nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... jednotka bola maximalne oldschoolácka .... jeden z filmov, ktore som si rad pozrel viac krat .... ale dvojka uz bol len slaby odvar ... take onicom, lebo uz sa to chytalo toho isteho ako 1 ka ( praca pre fizlov a nelegalne pretekanie atd. ) .... a osobne sa mi aj Mia paci viac ako Eva M. ... a trojku som este nevidel ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jednoznacne jednotka! Dobry film, ktory sa dal pozret aj viac krat.
Dvojka:Uz viac zamerana na efekt, no este stale sa dala pozerat, kvoli povodnemu hereckemu obsadeniu.
Trojka: :evil: HOROR!! Totalna komercna kopa hovien, rozbity pribeh, nesuvisla dejova linia, mizerne herecke vykony a zneuctenie Mustangu 65' :evil:
Za to by som ich najradsej :smt071
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jin153 napísal:Jednoznacne jednotka! Dobry film, ktory sa dal pozret aj viac krat.
Dvojka:Uz viac zamerana na efekt, no este stale sa dala pozerat, kvoli povodnemu hereckemu obsadeniu.
Trojka: :evil: HOROR!! Totalna komercna kopa hovien, rozbity pribeh, nesuvisla dejova linia, mizerne herecke vykony a zneuctenie Mustangu 65' :evil:
Uplny suhlas. Film si skoro ziskal moju priazen tym ze som tam zbadal Vin Diesela, ale ked to hned skoncilo tak ma to este viac nastavalo :D
Jednotka bola prelomova, malo to stavu a pritom to nebolo iba o akcii ako v dvojke. Ten film som si zamiloval a keby ho brat nezmazal z kazety tak ho pozeram dodnes :D
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

jin153 napísal:Jednoznacne jednotka! Dobry film, ktory sa dal pozret aj viac krat.
vlastne princip celeho filmu bol len v nazve, ludia si mysleli ze to bude cool, bo je to fast and furious ale kazdym dielom sa to zhorsilo, a este to aj je*li do japonska(pritom tam kecali furt anglicky), typek co je strasny drsnak, pritom by sa mi hodil do nejakej telenovely a tie pi*ov*** s tymi autami... rofl rozjebe mu skyline a on mu potom da este dalsie auto... no lol
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pethosk napísal:vlastne princip celeho filmu bol len v nazve, ludia si mysleli ze to bude cool, bo je to fast and furious ale kazdym dielom sa to zhorsilo, a este to aj je*li do japonska(pritom tam kecali furt anglicky), typek co je strasny drsnak, pritom by sa mi hodil do nejakej telenovely a tie pi*ov*** s tymi autami... rofl rozjebe mu skyline a on mu potom da este dalsie auto... no lol
:smt018 To nebol Skyline! Bol to Nissan Silvia S15 s agregatom RB26DETT :wink: Ale uplne som nemohol z toho prveho raceu!! Sak keby hentak niekto j**ol do zvodidiel by mal taky otras mozgu ze as!! A to on narazil asi 200X :D
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

jin153 napísal::smt018 To nebol Skyline! Bol to Nissan Silvia S15 s agregatom RB26DETT :wink: Ale uplne som nemohol z toho prveho raceu!! Sak keby hentak niekto j**ol do zvodidiel by mal taky otras mozgu ze as!! A to on narazil asi 200X :D
tak sry, ja sa zas tak do aut nevyznam, len islo o to, vytunene krasne auto, on mu ho rozjebe a on mu da dalsie, smradovi co sa hra na gangstu, vin bol rulez, myslim teda ze bude aj 4ka ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pethosk napísal:tak sry, ja sa zas tak do aut nevyznam, len islo o to, vytunene krasne auto, on mu ho rozjebe a on mu da dalsie, smradovi co sa hra na gangstu, vin bol rulez, myslim teda ze bude aj 4ka ;)
OMG!! To zas bude :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Diesel in talks for Fast and the Furious 4?

http://www.moviehole.net/news/20060601_ ... and_t.html
sarner
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarner »

Vsetky TRI su super !! velmi sa mi pacia filmy tohto zanru !
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

ja som videl len 1,2 a boli rovnako dobre... a o 3. si myslim, ze bude :smt096
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njoo takze jednotka sa mi pacila najviac :) take najrealistickejsie
dvojka bola trosku slabsia
tak ked to uz idem pozerat tak kuknem najprv jednotku a potom dvojku xi ..fuuu ani nepocitam kolko x som to uz videl fuuuu hehe
a trojku som este nevidel ale tesim sa i ked ma moze cakat sklamanie ale tak to uz chodi ale jednoznacne ze si to nenecham ujst :P
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jednotka bola da best, dvojka bola robena v euforii uspechu jednotky - takze blud a trojka..no neviem nevem..nic extra..soundtrack sa mi nepaci, aziatky tiez nesu numero uno, po rychlosti ani chyru ani slychu, auta -no este bow wow's autak stoji za daco, ostatne shitz..rozpravka pre 13 rocne deti.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

jednotka super, dvojka celkom usla aj ked to uz nebolo to prave orechove a trojka totalna blbost. Takyto scenar ma vela filmov na pokracovanie...
Molo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Molo »

1 a 2 boli super a 3 som este nepozeral...stacilo mi ked som pocul soundtrack.
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

Tokyo drift len trochu, 1-ku som nevidel a dvojku videl...tak asi dvojku,ale mozno keby som si pozrel jednotku tak by som ju oznacil...davam dvojku :)
kenny1131
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kenny1131 »

audiotrack napísal:jednotka. čím ďalej tým to bolo prehnanejšie ale jednotka sa ešte dala. trojku som síce nevidel celú ale väčšinu hej a jednotka sa mi páčila najviac
to ti radim ze si pozri tokio drift podla mna je to supa ale zato ten herec mohol mat vo filme aj viac ako 17!!! :D ale inak je to poho. koniec sa mi najviac paci bo je tam vin diesel ....len koli nemu ma chitila jednotka a dvojku som si pozrel raz a potom sa mi uz ani nexcelo bo tam nebol vin diesel!najlepsi herec!!!! :P :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Tokyo Drift je podla mojho NAJHORSI film aky som kedy videl.

Ako uprimne, existuje vela zlych filmov, ale tento film sa mi proste zo vsetkych najviac nepacil. Zapletka minusova, herci nic nezahrali, akcia nic moc, celkovo pribeh bol viac nez velmi zly a teda niektore hlasky mi len davali facky.
Napísať odpoveď