Fast and the Furious
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... jednotka bola maximalne oldschoolácka .... jeden z filmov, ktore som si rad pozrel viac krat .... ale dvojka uz bol len slaby odvar ... take onicom, lebo uz sa to chytalo toho isteho ako 1 ka ( praca pre fizlov a nelegalne pretekanie atd. ) .... a osobne sa mi aj Mia paci viac ako Eva M. ... a trojku som este nevidel ...
-
jin
VIP
Jednoznacne jednotka! Dobry film, ktory sa dal pozret aj viac krat.
Dvojka:Uz viac zamerana na efekt, no este stale sa dala pozerat, kvoli povodnemu hereckemu obsadeniu.
Trojka:
HOROR!! Totalna komercna kopa hovien, rozbity pribeh, nesuvisla dejova linia, mizerne herecke vykony a zneuctenie Mustangu 65'
Za to by som ich najradsej
Dvojka:Uz viac zamerana na efekt, no este stale sa dala pozerat, kvoli povodnemu hereckemu obsadeniu.
Trojka:
Uplny suhlas. Film si skoro ziskal moju priazen tym ze som tam zbadal Vin Diesela, ale ked to hned skoncilo tak ma to este viac nastavalojin153 napísal:Jednoznacne jednotka! Dobry film, ktory sa dal pozret aj viac krat.
Trojka:HOROR!! Totalna komercna kopa hovien, rozbity pribeh, nesuvisla dejova linia, mizerne herecke vykony a zneuctenie Mustangu 65'
![]()
Jednotka bola prelomova, malo to stavu a pritom to nebolo iba o akcii ako v dvojke. Ten film som si zamiloval a keby ho brat nezmazal z kazety tak ho pozeram dodnes
vlastne princip celeho filmu bol len v nazve, ludia si mysleli ze to bude cool, bo je to fast and furious ale kazdym dielom sa to zhorsilo, a este to aj je*li do japonska(pritom tam kecali furt anglicky), typek co je strasny drsnak, pritom by sa mi hodil do nejakej telenovely a tie pi*ov*** s tymi autami... rofl rozjebe mu skyline a on mu potom da este dalsie auto... no loljin153 napísal:Jednoznacne jednotka! Dobry film, ktory sa dal pozret aj viac krat.
Trojka:HOROR!! Totalna komercna kopa hovien, rozbity pribeh, nesuvisla dejova linia, mizerne herecke vykony a zneuctenie Mustangu 65'
![]()
-
jin
VIP
pethosk napísal:vlastne princip celeho filmu bol len v nazve, ludia si mysleli ze to bude cool, bo je to fast and furious ale kazdym dielom sa to zhorsilo, a este to aj je*li do japonska(pritom tam kecali furt anglicky), typek co je strasny drsnak, pritom by sa mi hodil do nejakej telenovely a tie pi*ov*** s tymi autami... rofl rozjebe mu skyline a on mu potom da este dalsie auto... no lol
tak sry, ja sa zas tak do aut nevyznam, len islo o to, vytunene krasne auto, on mu ho rozjebe a on mu da dalsie, smradovi co sa hra na gangstu, vin bol rulez, myslim teda ze bude aj 4kajin153 napísal:To nebol Skyline! Bol to Nissan Silvia S15 s agregatom RB26DETT
Ale uplne som nemohol z toho prveho raceu!! Sak keby hentak niekto j**ol do zvodidiel by mal taky otras mozgu ze as!! A to on narazil asi 200X
-
seth82
Darca
-
Step256
Medium Star
njoo takze jednotka sa mi pacila najviac
take najrealistickejsie
dvojka bola trosku slabsia
tak ked to uz idem pozerat tak kuknem najprv jednotku a potom dvojku xi ..fuuu ani nepocitam kolko x som to uz videl fuuuu hehe
a trojku som este nevidel ale tesim sa i ked ma moze cakat sklamanie ale tak to uz chodi ale jednoznacne ze si to nenecham ujst
dvojka bola trosku slabsia
tak ked to uz idem pozerat tak kuknem najprv jednotku a potom dvojku xi ..fuuu ani nepocitam kolko x som to uz videl fuuuu hehe
a trojku som este nevidel ale tesim sa i ked ma moze cakat sklamanie ale tak to uz chodi ale jednoznacne ze si to nenecham ujst
-
Sniper-SVK
Expert
-
kenny1131
Amateur
to ti radim ze si pozri tokio drift podla mna je to supa ale zato ten herec mohol mat vo filme aj viac ako 17!!!audiotrack napísal:jednotka. čím ďalej tým to bolo prehnanejšie ale jednotka sa ešte dala. trojku som síce nevidel celú ale väčšinu hej a jednotka sa mi páčila najviac