ja si myslim ze nie, normalne ju daj do kufra, hod na to batozinu a ides...segedin napísal:mozem si zobrat do auta 35 litrovu bandasku s pohonymi hmotami??? nebudu problemy na hranici?
Chorvatsko
http://www.vrdesign.host.sk/baska/baska_gallery.htm vyzera to tam pekneef.K0 napísal:takze viem trosku blizsie info, ideme na samy spodok KRKu, ta oblast sa vola BASKA...zevraj je tam pekne
-
whiteronie
Expert
Pozri si na pokeci profil sajfa3 a v albumoch mam tie fotky.canopus napísal:na jasne hod sem nejake foto,som zvedavy,aspon si urobim dalsi obraz o buducej dovolenke na rok,mohla by sa zalozit nejaka takato tema,kde by sa rozoberala zazitky z dovoleniek
ja planujem na buduci rok bulharsko letecky,lebop same chvaly som na to pocul
-
Martinspeed
Medium Expert
Ja som bol v apartmane v okoli Zadaru a tam bolo pekne, bol som aj v dedinke pri Splite aj tam bolo pekne ale kedze, tam bola piesocnata plaz, takze som lovil pekne musle a dobre bolo vidno pod vodou aj v Zadare sa mi dobre potapalo, ale moc som toho pekneho nenasiel, iba hlboko
Ak chces mat naozaj sukromie tak nechod na Makarsku, lebo tam je cechov a slovakov jak nasra*ych
Ak chces mat naozaj sukromie tak nechod na Makarsku, lebo tam je cechov a slovakov jak nasra*ych
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Chorvátsko je klasická destinácia pre Slovákov. Ja som tiež bola niekoľkokrát. Bola som na Istrií a na Makarskej. Obe celkom fajn lokality. Všade síce veľa Čechov a Slovákov, ale inak sa dalo. Odporúčam pre tých ktorí nevedia cudzie reči, lebo miestny personál bez problémov ovláda kľúčové slovenské slová.
Je tam veľmi čisté more a tak je to celkom vhodné pre šnorchlovanie a amatérske potápanie. Čo sa týka cien, stále je to lacnejšie ako hocikde inde v EÚ, avšak už sú zvyknutí na turistov a tak sú ceny z roka na rok vyššie.
Je tam veľmi čisté more a tak je to celkom vhodné pre šnorchlovanie a amatérske potápanie. Čo sa týka cien, stále je to lacnejšie ako hocikde inde v EÚ, avšak už sú zvyknutí na turistov a tak sú ceny z roka na rok vyššie.
V Chorvatsku som bol nespocetne vela krat a mam ho prejdene od Istrie, cez Ciernu Horu az po Albansko. Zazil som dovolenky pri mori aj v inych krajinach Europy ale ak mam ist k moru a ma to byt v ramci Europy uz nemam nad cim rozmyslat. Proste Chorvatsko. Pekne do auta, niekde si najst pekny privat a 
To co hladam je kamenista plaz (mam ovela radsej ako piesocnu), co vyplyva najma zo zaluby v snorchlovani. Akurat skoda ze uz sa v tom mori toho tolko nevyskytuje (alebo mam proste posledne smolu). Ked som bol maly chlapec tak si stale pamatam plno hviezdic, chobotnic a pod, posledne roky ked som bol tak to bolo co sa tohto tyka o dost horsie.
To co hladam je kamenista plaz (mam ovela radsej ako piesocnu), co vyplyva najma zo zaluby v snorchlovani. Akurat skoda ze uz sa v tom mori toho tolko nevyskytuje (alebo mam proste posledne smolu). Ked som bol maly chlapec tak si stale pamatam plno hviezdic, chobotnic a pod, posledne roky ked som bol tak to bolo co sa tohto tyka o dost horsie.
-
p4ra
Redeemer
http://www.lipanz.sk - Chorvatska cestovna kancelaria. Moj kamarat. Je to rodeny Chorvat. Oni ti poradia so vsetkym.
-
Digital
Guru
Sevid
tak ked sme už pri tom chorvátsku , spravím menšiu prezentačku mojmu oblubenému poloostrovu Sevid , kam sa vracám každý rok aj 2 krát. Sevid je malý poloostrov ktorý sa dá peši obehnúť za pár minút , ale tých pár minút stojí zato. Popri brehu bývajú malé , ale aj velké reštaurácie na ktoré sa dá dostať na malom motorovom člne .Odporúčam si ešte na Slovensku vypožičat nejaký motorový čln , stačí nafukovací zo slabým motorom. Na menšie ostrovy okolo sa dá dostať bezpečne bez sprievodcu , najlepšie je pri týchto malých ostrovoch potápanie a dá sa uvidet nedaleko tohto poloostrova aj húfy delfínov. Síce ešte nikdy som nane nenatrafil ale domáci hovoria vážne . Na poloostrove najdete samozrejme aj malé obchody , je tam velmi vela viliek na prenájom .Ludí tam chodí málo , je tam klud, žiadne autá ,motorky , nič . More od viliek ?
2 a pol metra , je tam aj piesková pláž... Pridám aj pár mojich fotiek...