Chorvatsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Ax0
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ax0 »

segedin napísal:mozem si zobrat do auta 35 litrovu bandasku s pohonymi hmotami??? nebudu problemy na hranici?
ja si myslim ze nie, normalne ju daj do kufra, hod na to batozinu a ides...
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

takze viem trosku blizsie info, ideme na samy spodok KRKu, ta oblast sa vola BASKA...zevraj je tam pekne :)
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

ef.K0 napísal:takze viem trosku blizsie info, ideme na samy spodok KRKu, ta oblast sa vola BASKA...zevraj je tam pekne :)
http://www.vrdesign.host.sk/baska/baska_gallery.htm vyzera to tam pekne ;) good
MončiqIII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MončiqIII »

Ja odporucam Zivogosce-Blato blizko makarskej rivieri. Sice tam nejsu zadne diskoteky ale je tam krasne a ak si xete nekoho najst tak to je idealneho miesto. xD Heh. Bola som tam dvakrat no a proste super. Male ale hezke. Cize ja odporucam toto. Nako 10 hod. autom z BA.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

chcem sa opytat na cestu, ako ist, na ake smery, cez ake staty je to najblizsie do chorvatska (ostrov KRK, BASKA)...hm? popripade nejaku mapu... :oops:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Vysoko odporučam mesto Punat na ostrove KRK.Viem ta lacno a dobre zohnat ubytovanie.je tam krasne more.Mozem ukazat more.Fakt odporucam.asi najlepsie s toho co som bol uz asi 10x v Chorvatsku.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

na jasne hod sem nejake foto,som zvedavy,aspon si urobim dalsi obraz o buducej dovolenke na rok,mohla by sa zalozit nejaka takato tema,kde by sa rozoberala zazitky z dovoleniek
ja planujem na buduci rok bulharsko letecky,lebop same chvaly som na to pocul
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

ja som bol na ostrove PAG, nebolo zle
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

canopus napísal:na jasne hod sem nejake foto,som zvedavy,aspon si urobim dalsi obraz o buducej dovolenke na rok,mohla by sa zalozit nejaka takato tema,kde by sa rozoberala zazitky z dovoleniek
ja planujem na buduci rok bulharsko letecky,lebop same chvaly som na to pocul
Pozri si na pokeci profil sajfa3 a v albumoch mam tie fotky.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

whiteronie napísal:ja som bol na ostrove PAG, nebolo zle
hehe tam som bol aj ja,tam vyrabaju sol pre skoro celu Europu
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

Ja som bol v apartmane v okoli Zadaru a tam bolo pekne, bol som aj v dedinke pri Splite aj tam bolo pekne ale kedze, tam bola piesocnata plaz, takze som lovil pekne musle a dobre bolo vidno pod vodou aj v Zadare sa mi dobre potapalo, ale moc som toho pekneho nenasiel, iba hlboko
Ak chces mat naozaj sukromie tak nechod na Makarsku, lebo tam je cechov a slovakov jak nasra*ych :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ja som bol "v" Baske vode a moc sa mi to tam nevydarilo. Bola kamenista plaz :( skoro 10dni veterna smršť. Takze - . Ale taaku smolu mozem mat asi len ja. :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Chorvátsko je klasická destinácia pre Slovákov. Ja som tiež bola niekoľkokrát. Bola som na Istrií a na Makarskej. Obe celkom fajn lokality. Všade síce veľa Čechov a Slovákov, ale inak sa dalo. Odporúčam pre tých ktorí nevedia cudzie reči, lebo miestny personál bez problémov ovláda kľúčové slovenské slová.
Je tam veľmi čisté more a tak je to celkom vhodné pre šnorchlovanie a amatérske potápanie. Čo sa týka cien, stále je to lacnejšie ako hocikde inde v EÚ, avšak už sú zvyknutí na turistov a tak sú ceny z roka na rok vyššie.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mi tot leto ideme na ostrov Vir . neviem dufam ze tam bude dobre. a v chorvacku sa mi pacil este ostrov Šolta - konkretne mestecko Nečujam a na ostrove Krk - Baška . myslim ze v chorvacku je super dovolenka. ale oplati sa aj Taliansko
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

V Chorvatsku som bol nespocetne vela krat a mam ho prejdene od Istrie, cez Ciernu Horu az po Albansko. Zazil som dovolenky pri mori aj v inych krajinach Europy ale ak mam ist k moru a ma to byt v ramci Europy uz nemam nad cim rozmyslat. Proste Chorvatsko. Pekne do auta, niekde si najst pekny privat a 8)

To co hladam je kamenista plaz (mam ovela radsej ako piesocnu), co vyplyva najma zo zaluby v snorchlovani. Akurat skoda ze uz sa v tom mori toho tolko nevyskytuje (alebo mam proste posledne smolu). Ked som bol maly chlapec tak si stale pamatam plno hviezdic, chobotnic a pod, posledne roky ked som bol tak to bolo co sa tohto tyka o dost horsie.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Zdravim. Hladam nejaku spolocnost, ktora sa zaobera sukromnym ubytovanim v Chorvatsku. Najlepsie by bolo, ak by ste s tou spolocnostou mali nejake skusenosti. Vdaka
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

http://www.lipanz.sk - Chorvatska cestovna kancelaria. Moj kamarat. Je to rodeny Chorvat. Oni ti poradia so vsetkym.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Dost drahe ma tie zajazdy, jak v normalnej cestovke. Hladam stranku co sa venuje privatom a ma pobocku na SR.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Schelmy, drahe? :shock: Anyways, mohol si im skusit poslat mail, ci ti nevedia odporucit to, co ty hladas. Lebo pochybujem, ze sa v Chorvatsku a jeho turizme moze vyznat, ktorykolvek Slovak lepsie, ako rodak z HR, kt. k tomu pracuje v tejto oblasti viac, ako 20 rokov.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sevid

Príspevok od používateľa Digital »

tak ked sme už pri tom chorvátsku , spravím menšiu prezentačku mojmu oblubenému poloostrovu Sevid , kam sa vracám každý rok aj 2 krát. Sevid je malý poloostrov ktorý sa dá peši obehnúť za pár minút , ale tých pár minút stojí zato. Popri brehu bývajú malé , ale aj velké reštaurácie na ktoré sa dá dostať na malom motorovom člne .Odporúčam si ešte na Slovensku vypožičat nejaký motorový čln , stačí nafukovací zo slabým motorom. Na menšie ostrovy okolo sa dá dostať bezpečne bez sprievodcu , najlepšie je pri týchto malých ostrovoch potápanie a dá sa uvidet nedaleko tohto poloostrova aj húfy delfínov. Síce ešte nikdy som nane nenatrafil ale domáci hovoria vážne . Na poloostrove najdete samozrejme aj malé obchody , je tam velmi vela viliek na prenájom .Ludí tam chodí málo , je tam klud, žiadne autá ,motorky , nič . More od viliek ? :D 2 a pol metra , je tam aj piesková pláž... Pridám aj pár mojich fotiek...
Prílohy
Picture 029.jpg
Picture 019.jpg
Aj toto sa tam dá zazriet
Aj toto sa tam dá zazriet
More pri poloostrove ... velmi cisté
More pri poloostrove ... velmi cisté
Pohlad na sevid s malého ostrova
Pohlad na sevid s malého ostrova
Toto též :D
Toto též :D
Toto je Sevid