potom to aj v Bratislave tak vypada... sami tazki 14 rocni gangstaz, naa nee ?Mc krik napísal:HOVORIM 70 percent V BRATISLAVE SA PREDA Z KVALITNEHO MATERIALU.
uz si ako Bacil: nerozdelujem andrgravnd od komercie... opat poukazem na KF a Rytmusa > nechcem ho zase obhajovat, ale napr. on alebo taky Vec, si uz s repom nieco odzili... a H16 je iba o poze, na ktoru skocia blavacke deti aby boli IN... je ovela viac skupin, ktorym sa nedostane tolkej pozornosti a tiez vydali svoj album, tiez ich to nieco stalo... jednoducho ti vyssie zistili, ze H16 spravila tri dobre pesnicky, ktore predavaju ich album, ktory nestoji za vela... mozte mi oponovat, ze tu kydam a nic som nespravil, ale ja sa ani nesnazim, radsej nic ako byt trapny...Mc krik napísal:H16 su komercni ako aj cely kontrafuckt. Ale mne to nevadi. Ja delim rap na dobry a zly a nie komercny a nekomercny.
Mc krik napísal:A ten link prosimta daj do CODE lebo to je ziva linka.
Kód: Vybrať všetko
Do platnosti vstupujú nové pravidlá, ktoré obsahujú tieto zmeny a tiež veľa iných zmien. Tou výraznou je snáď povolenie písania živých liniek, inak povedané, už nemusíte vkladať svoje linky do CODE.