TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
njn ja tie dva vracaky po rovinkach asi v zivote netrafim dobre .... ale inak dobra trat .. minimum miest kde sa da vyletiet a tam kde sa da tak je beton takze je to okt0m4s3 napísal:Celkove poradie spravim po dnesnom preteku. Idem sa poriet Hockenheimu na zubok
btw v kvalifikacii pls pokial mozno nezavadzajte .... bo ja som vcera musel este aj tam predbiehat a to sa uz daky dobry cas tazko nahana
volanta ako hravate na klavesnici zo sipkami alebo wsad alebo volantom?
motal sa na kraji zakruty a ked som zatacal skoro som ho sundal.Inak pekny zavod ale AsToN ma trosku nabral a skoncil som zrazu posledny,potom som sa dopracoval na 3.miesto.Potom som musel do boxov a zrazu siestyhojko napísal:Mno celkom zaujimavy zavod, avsak Forehead tam zbytocne zavadzal, v prvej, druhej aj tretej zatacke sposobil kolizu, ked prebrzdil.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sajmon, nj, mal si nove gumy a ja som uz mal dost rozbite auto, takze si jazdil podstatne lepsie casy posledne tri kola, minimalne tak dve sekundy na kolo, navyse som prebrdil zatacku a v tej dalsej si ma uz spravil. Ale neda mi nespomenut to skrtnutie na zaciatku, ked si ma obiehal zlava a si si to mierne oprel o mna, co ma dost pribrzdilo, dostal som penalty a na najblizsej zatacke do nas troch (ty, ja, tomase) vrazi zo zadu forehead.
ja som zacinal 8. a skoncil som 3.
sajmon pozri nemas sa na co stazovat mal si ma pustit lebo ty si sa tam s dakym natahoval a toho za tebou som predbehol a bol som za tebou
mohol si vidiet ze som ovelaaa rychlejsia a mal si ma pustit a ty ani za boha musel si ma blokovat tak som ta trochu natukol a nevedel som ze to takto skonci s tebou sry ale nemal som na vyber

sajmon pozri nemas sa na co stazovat mal si ma pustit lebo ty si sa tam s dakym natahoval a toho za tebou som predbehol a bol som za tebou
mohol si vidiet ze som ovelaaa rychlejsia a mal si ma pustit a ty ani za boha musel si ma blokovat tak som ta trochu natukol a nevedel som ze to takto skonci s tebou sry ale nemal som na vyber
Nj,ale neoblo to naschval a k takymto veciam sa aj uz neopati vyjadrovat.Mna ako soom uz spominal,nabural aston,vyletel som z trate a bol som posledny,potom sa to tazko uz dohanahojko napísal:Sajmon, nj, mal si nove gumy a ja som uz mal dost rozbite auto, takze si jazdil podstatne lepsie casy posledne tri kola, minimalne tak dve sekundy na kolo, navyse som prebrdil zatacku a v tej dalsej si ma uz spravil. Ale neda mi nespomenut to skrtnutie na zaciatku, ked si ma obiehal zlava a si si to mierne oprel o mna, co ma dost pribrzdilo, dostal som penalty a na najblizsej zatacke do nas troch (ty, ja, tomase) vrazi zo zadu forehead.
aston nemal som ta nechat ako pustit,lebo sme boli v zakrute.Ale nachajme to uz tak.Co sa stalo to sa stalo,hlavne je ze si mi nerozbil auto
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hej bol som v boxoch a jak som vysiel bol tvoj nasko 1:00:00 ale asi ty si mal preto 30sek lebo bol za tebou potom ASTONgwixt napísal:az na to ze som musel jazdit posledne dve kola za astonom tak super zavod
btw Su-Do bol si v boxoch??? lebo som mal naskok cez minutu a zrazu 30sec ked som vysiel z boxov a tak to zostalo do konca
ale preco to tak zostalo do konca??? ved som nejazdil pomalsie casy ?? divne .... dalsia zahadaŠu-Do napísal:hej bol som v boxoch a jak som vysiel bol tvoj nasko 1:00:00 ale asi ty si mal preto 30sek lebo bol za tebou potom ASTON
btw nechcem ju riesit ...
njn .. ja som bol uz kusok za tebou ale dost si mi lagoval tak som ta nabral (asi len u mna na kompe) a tak som sa uz prestal pokusat .. naskok som mal luxusnyaston napísal:gwixt: bol si za mnou dost daleko a ja som sa pozrel kto je za mnou,ked si sa trochu priblizil, co ma ta rychlo dobieha a chcel som ta pustit ale zrazu si sa vzdialil a ani si sa daako netlacil tak som isiel