TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
Kemper_LoL
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Skusal som na mojom X2 3800+ a 1GB Ram a nepocitoval som ze by to sekalo.Ale tie videaa po nahrati maju strasne vela mb.Jedno 20sekundove video aj nieco nad 200 MB ak nie viachojko napísal:Sajmon: Problem je v tom, ze to nestiha. Mam A64 3000+, 1GB Ram a aj ked som dal vo Frapse 3 FPS, tak hru dost trhalo, priam to bolo nehratelne. To iste pri 15 FPS, problem vidim tam, ze to video sa uklada nekonvertovane a teda ma aj dost vela, cize sa zapisuje prilis vela dat na disk a nestiha to. Mozno na dualcore procakoch by to bolo ine, musim napisat t0m4s3mu, aby to skusil na X2 4200+.
heh, no tak to by som kcel videt... na radeone 9100 NFSMW na full detail 800*600... no to isteLord_3D napísal:chlapci rozhebam to na radeon 9100 ? rohbehal som NFM:MW full detail 800*600 Serious Sam II full detail 800*600......
bude sa to dať hrať ? mam 768mb ram.......
no neviem
1.z toho co vidite cele auto.aston napísal:este mam otazku ze z ktoreho pohladu to hravate
1.z toho co vidite cele auto
2.z interieru auta kde vidite volant..
3.z kapoty
4.z predneho spojlera
irenko
1.Stiahni + nainstaluj hru ( nedavaj patche )
2.Stiahni + nainstaluj hamachi
3. V hamachi kliknes na tu druhu "gulicku" na ktorej je nakresleny taky trojuholnik.Das Pripojit k existujucej sieti / join existing network / a do tych policok co sa ti ukazu napises hojkocom aj do jedneho aj do druheho
4.Pripoji ta na siet hojkocom kde hravame Tocu3
5.Spusti si Toca Race Driver 3 daj tam Simulation mode --- network ak budeme hrat bude tam vytvorena hra na ktoru sa napojis.Ak hrat nebudeme,dole ti bude pisat 0 session found.
6. good luck
-
Šu-Do
Redeemer
okej... diki skusimtest napísal:Šu-Do pojde to aj v Mafii, v takmer kazdej hre. Video je nekomprimovane, takze ked to skomprimujes napriklad cez Virual Dub do DivXu alebo XviDu, tak ti to nebude sekat, pojde ti obraz a bude to mat mega. Obrazok bude viditelny, ked ho zmensis, limit je okolo 500 ci 600px, tak ho skus dat na 400x300 a bude viditelny urcite.
dik mocSajmon napísal:1.z toho co vidite cele auto.
irenko
1.Stiahni + nainstaluj hru ( nedavaj patche )
2.Stiahni + nainstaluj hamachi
3. V hamachi kliknes na tu druhu "gulicku" na ktorej je nakresleny taky trojuholnik.Das Pripojit k existujucej sieti / join existing network / a do tych policok co sa ti ukazu napises hojkocom aj do jedneho aj do druheho
4.Pripoji ta na siet hojkocom kde hravame Tocu3
5.Spusti si Toca Race Driver 3 daj tam Simulation mode --- network ak budeme hrat bude tam vytvorena hra na ktoru sa napojis.Ak hrat nebudeme,dole ti bude pisat 0 session found.
6. good luck
-
hojko
Site Admin
1:57:40 zacial, no velka bieda. Este taku sekundu by som vedel stiahnut, ale viacej uz asi nie.
Chcem vsetkych poprosit, aby si v nastaveni pripojenia dali nizsiu hodnoty linky, najlepsie 64kbit, pripadne 128kbit, vyhnete sa tak lagom. Vsetko sa nastavuje v menu po spusteny hry, tam kde je zoznam hier na lanke, tak stlacite F2 a dostanete sa do nastaveni, tam v druhom riadku zmenite hodnotu na 64, resp. 128, ulozite a pripojite sa do hry.
Chcem vsetkych poprosit, aby si v nastaveni pripojenia dali nizsiu hodnoty linky, najlepsie 64kbit, pripadne 128kbit, vyhnete sa tak lagom. Vsetko sa nastavuje v menu po spusteny hry, tam kde je zoznam hier na lanke, tak stlacite F2 a dostanete sa do nastaveni, tam v druhom riadku zmenite hodnotu na 64, resp. 128, ulozite a pripojite sa do hry.
- Prílohy
-
- Bez názvu.jpg (11.63 KiB) 794 zobrazení