No zjavne toho o sietach moc neviete. Priklad. Mam 1Mbit linku. Nastvim si v programe, ze mam 2Mbit linku. Program nastavi parametre odpovedajuce tejto 2Mbit linke, ktore ale vasa 1Mbit nemusis stihat. Tym padom nastanu problemy. Pokial ale nastavim 512kbps, je moja 1Mbit linka naddimenzovana na toto nastavenie a problemy nenastavaju. Kapis?
aston napísal:este mam otazku ze z ktoreho pohladu to hravate
1.z toho co vidite cele auto
2.z interieru auta kde vidite volant..
3.z kapoty
4.z predneho spojlera
hravam s pohladom z interieru .. ale volant tam nevidim vy ano??
t0m4s3 napísal:No zjavne toho o sietach moc neviete. Priklad. Mam 1Mbit linku. Nastvim si v programe, ze mam 2Mbit linku. Program nastavi parametre odpovedajuce tejto 2Mbit linke, ktore ale vasa 1Mbit nemusis stihat. Tym padom nastanu problemy. Pokial ale nastavim 512kbps, je moja 1Mbit linka naddimenzovana na toto nastavenie a problemy nenastavaju. Kapis?
ale ja mam 1Mbit (Up aj Down) linku a lagy mam aj tak a pri pingu do 50
gwixt napísal:hravam s pohladom z interieru .. ale volant tam nevidim vy ano??
volant tam neni. oni asi nevedia jak to mali spravit, resp. nechceli sa s tym hnevat tak tam volant nedali a je. aj ked pri ich technickych moznostiach to povazujem za chybu a lenivost...
Šu-Do napísal:takze toto je asi najlepsi cas aky som kedy urobil... trat je SPA
ale to si mal vypate vsetky penalizacie, a poslednu zakrutu pre cielom si zobral krizom nie ?
tomase: dobre,tak sprav ty...
all: ta dnesna trat mi vobec nejde.Vzdy to nejak pokaslem ( bud naburam,bud zle zatocim a dostanem sa mimo trate a pod. budem rad ak skoncim aspon z dvoma bodmi
Šu-Do napísal:nemal som vypnute penalizacie.. sak to som isiel time trial
hej,aj ja chodim time trial ale ked mas zapate pelanlizacie a nieco prejdes krizom,prestane ti ratat cas. ale ked ich vypne a prebehnes nieco krizom cas bezi dalej aj naprik tomu,zes isi skratil drahu o niekolko metro a tym padom zachranil zopar dost sekund
Sajmon napísal:hej,aj ja chodim time trial ale ked mas zapate pelanlizacie a nieco prejdes krizom,prestane ti ratat cas. ale ked ich vypne a prebehnes nieco krizom cas bezi dalej aj naprik tomu,zes isi skratil drahu o niekolko metro a tym padom zachranil zopar dost sekund
no ja viem ze sa penalizacie daju vypnut v race... ale v time trial ... no mozno hej ale ja som mal zapnute a nexcem sa teraz hadat kvoli tvojmu nazoru... ak neveris neber ten cas do uvahy a kasli na to Kazdy ma svoju pravdu... ak chces pod so mnou MP a ukazem ti... ale taky cas sa mi asi nepodari na prvy krat asi urcite
pocuj T0m4s3... nemozes nastavit kvalifikaciu tak aby sme isli kazdy sam tym myslim closed qualification... a nie open... pretoze ty co su pomalsi tak zdrzuju a potom su aj buracky... teda ak to ide nastavit ja newiem ...
Šu-Do napísal:pocuj T0m4s3... nemozes nastavit kvalifikaciu tak aby sme isli kazdy sam tym myslim closed qualification... a nie open... pretoze ty co su pomalsi tak zdrzuju a potom su aj buracky... teda ak to ide nastavit ja newiem ...
Neboj tiez ma s*rie open qualif, ale neviem ci (ak ano, ako) sa to da nastavit.