Luciorka666 napísal:Hlavne heavy/power/speed, ale aj folk metal, či melodický death.
No, časy sa zmenili, rovnako aj moje hudobné vnímanie. H/p/s si vypočujem stále, ale momentálne ma viac žačal brať black v akejkoľvek podobe a thrash...Čo už.
Chcem poznať Vaše názory na slovenskú nu-metalovú skupinu No Gravity.
Ja som ich videl na živo na Letnej Pauze a včera som náhodou narazil na jednej site na album Inverzia, stiahol a začal počúvať.....
Úplne super muzika podla mňa, aspoň mne sa velmi páči.
Racius napísal:Chcem poznať Vaše názory na slovenskú nu-metalovú skupinu No Gravity.
Ja som ich videl na živo na Letnej Pauze a včera som náhodou narazil na jednej site na album Inverzia, stiahol a začal počúvať.....
v ramci stylu je to celkom kvalitne aj ked sa mi to miestami veeelmi hudobne podoba na korn
Racius napísal:Chcem poznať Vaše názory na slovenskú nu-metalovú skupinu No Gravity.
Tka len tolko ja ich pocuvam uz nejaky ten piatok a moj nazor je ze je malo slvoak skupin ktore uznavam ako no ravity maj upre mna pozitivum dost neslovensku hudbu a zo slovakov este znesiem aj metropolis . ale no gravity rulezzz da sa
Geralt77 napísal:rammstein je taky metal ze nemozem
V officiálnych rozhovoroch s členmi kapely používajú (členovia) označenie Heavy Metal + electronic <neviemčo>.
Aj keď do číreho metalu to má, pravda ďaleko (je to nejaký industrial).