TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

t0m4s3 napísal:Slavo, myslim, ze pisat kto sa tu sprava ako dieta je viac ako zbytocne. Ten kto dnes nezavodil si obrazok spravi uz len z toho ako pises :roll:

aston > precitaj si tieto dva moje prispevky ktore su v chornologickom poradi:

http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=386135#386135
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=386562#386562
a viac ako zbytocne su tvoje komentare inac dajsi znova nick som blby ako ty vies co :D a to co pisem je moja vec a budem si pisat co ma len napadne a ja pisem len k veci abysi nezabudol . a to co tu pises ty a narazky na moju osobu od ostantych mam V P**i takze si tu mozme takto pisat donekonecna a nic tym nedokazeme , ked ma nehces v tej tvojej lige nechsa paci sam si si ju spravil tak mas pravo z nej vyhadzohat aj hracov .
len ma mrzi ze koli takejto hovadine si ma vyhodiL .
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

aston: Mate sledovat fotum castejsie, a ak nemate tu moznost,mate smolu,t0m4s3 to tu pisal dost skoro pre zavodom ze sa hrat bude ( ak si si vcera naplanoval na dness,ze pojdem na kupko alebo si vybas jednanie dnes,tak smola ). A to co si pisal ze t0m4s3 chce mat viac bodov preto to rychlo zmenil aby nas bolo menej tak akoze som nechapal.
slavo: hento imho nebola blbost a bolo to naschval tak prestante uz pic*vat. t0m4se premaz to tu trochu tie dve stranky.

k teme: spravil som tu zajtrajsiu trat za
//edit
42.05 aaaaaaaaaaa
pod 40 alebo 40,xx to nejde
:cry:
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

ale dobre ja len hovorim ze aka to je blbost ked nasledujuca trat musi byt oznamena 24hod. pred pretekom! a zrzu si to o 11:00 zmeni a je to 7hod pre dpretekom cize pretek bol oznameny 7 hod. pre jeho uskutocnenim s coho vypliva ze by to nemalo platit lebo to je proti previdla cize diskvalifikuvavam z neho vsetkych :D :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

aston ja som s tebou husi nepasol a ak nedokazes pochopit, ze niekto uz nechodi na strednu skolu a musi chodit do prace a nie vzdy vsetko vyjde ako planuje, tak to je tvoj problem.

Slavo - gratulujem, si asi 15ty clovek co spomenul moje "hodnotenie", ktore som si tam dal z presne tohoto dovodu, aby som dokazal, aki su niektori ludia primitivni a chytaju sa posledneho stebla co maju, ked im dojdu argumenty.
aston
Medium Expert
Medium Expert

tomas3 no sak o to ide ale ja som bol tiez v praci a nemam v nej cas na to abz som wsa kaydzch min.poyeral na PC a do thot fora ale keby som vedel tak by som si nasiel cas na tocu a sere ma to a je to porusenie pravidiel kezda trat bude oznamena min. 24hod dopredu keby si vcera povedal ze sa dnes bude jazdit nemam nic proti ale este vcera sa dnes na 100% nemalo ist asopn neaky genius mi to napisal :x
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

no tak bud nastvany na toho geniusa a nie na tomase lebo napisal ze ak sa zmeni tak napise a napisal a co sa tyka toho kedy sa to ma oznamit tak ligu vytvoril ON cize ak kces vlastnu ligu tak si ju sprav a aj sudo o tom nevedel napisal jeden prispevok ze je nasraty a dost a nie ty tu budes teraz pisat 1100 postov :wink:
aston
Medium Expert
Medium Expert

a aj ked ich tolko napisem tak co mam z toho? ja len vyjadrujem svoj nazor,ved o toho je tu nazov FORUM, a ten genius bol myslim sajmon takze sajmonko mi nehovor ze sa mam pozerat na forum castejsie a tak drz hubu lebo si ma fakt nasral s tvojimi recami ok a sory tomas3 ja som to takq nemyslel ved aj tak o nic nejde v podstate akurat o par bodov
len na buduce ked poviem tak aj tak urob laskavo a ne si zmen jak tebeb vyiihovuje mysli kus aj na druhych
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

btw, kedy bude koncit tato liga, budu sa hrat vsetky trate DTM?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

aston napísal:tomas3 no sak o to ide ale ja som bol tiez v praci a nemam v nej cas na to abz som wsa kaydzch min.poyeral na PC a do thot fora ale keby som vedel tak by som si nasiel cas na tocu a sere ma to a je to porusenie pravidiel kezda trat bude oznamena min. 24hod dopredu keby si vcera povedal ze sa dnes bude jazdit nemam nic proti ale este vcera sa dnes na 100% nemalo ist asopn neaky genius mi to napisal :x
ked by som sa mal tahat za slovicka tak trat bola oznamena 24hodin dopredu ;-) Mala sa ist uz vcera. tych 24hodin je tam na to aby ludia mali cas natrenovat tuto trat. Takze tolko k tomu.

Sajmon: pod 1:41 to musi ist. Mozno medak, ale na tom jazdit neviem. Staci mi jazdit pravidelne pod 1:41:50

Obrázok

a tu 2x na konci "preskocilo" spojke, mozno by to boli nejake stotinky dolu ;-D

http://rapidshare.de/files/27699971/Norisring.avi [9.33 MB]

Stanlord > ano este nas cakaju 4 trate > Norisring, Istanbul, Zandvoort a Nurburgring short. (netvrdim ze v tomto poradi)
saj
Addict
Addict

aston napísal:a aj ked ich tolko napisem tak co mam z toho? ja len vyjadrujem svoj nazor,ved o toho je tu nazov FORUM, a ten genius bol myslim sajmon takze sajmonko mi nehovor ze sa mam pozerat na forum castejsie a tak drz hubu lebo si ma fakt nasral s tvojimi recami ok a sory tomas3 ja som to takq nemyslel ved aj tak o nic nejde v podstate akurat o par bodov
len na buduce ked poviem tak aj tak urob laskavo a ne si zmen jak tebeb vyiihovuje mysli kus aj na druhych
Heh,Pytal si sa ci sa nebude hrat na 100%.A odpovedal som ano.Cize som nenapisal nic ine ako pravdu.Ale na druhy den to tomase zmenil a tak sa hralo.Ja akoze mozem za to ? tak tu do mna ne*** a drz sa stranou:Keby nesledujem forum tak casto,tak tiez neviem ze sa hra.Ale forum sledujem,takze viem co a ako.

tomase:
:) nice.Jazdil si s Audinou ? Zajtra menim auto na 100% mozno ani nezostanem pri znacke Mercedes :wink: bo sa mi zda, ze Opel a audi lepsie brzdia.No zajtra spravim mensi test
Pokus sa o ten navod.Ak si nezabudol o com sme sa bavili.Dik
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no takze dal som si to za 40:55 samozrejme s medakom :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Branjo napísal:no takze dal som si to za 40:55 samozrejme s medakom :)
Myslim ze na tejto trati cas neznamena absolutne nic, pretoze aj o sekundu pomaly jazdec imho dokaze rychlejsieho udrzat za sebou. Samozrejme nie sposobom, ze ho zavrem o mur :-) Ak vsak rychly jazdec vystartuje z prveho miesta, bude radost ho nahanat :-D No a ak bude zajtra okolo 10 ludi tak kvalifikaciu si nedokazem dost dobre predstavit :twisted:
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

tak to ani ja nie a verim tomu ze napalovaciek zozadu bude viac nez dost :) a s qua mam problem na kazdej trati a nie to este na norisringu :D

a este edit k casu nahnal som dalsie stotinky cize uz z toho je 40:33 :)
aston
Medium Expert
Medium Expert

myslim ze tam bude dost buraciek na tej trati pretoze je pomerne mala a dost na brzdy :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sajmon napísal:"mala vdaka hojkovi" - idem do zatacky,a ty do mna prastis akoby nicvyletel som a musel som ist do boxov..( a v kvalifikacii som spomalil a ty si sa "vykolajil"

"este raz vdaka hojkovi" - idem si pekne poslednu zataacku pred cielom a ty to preletis krizom.Som sa ta lakol a vpalil som do steny :shock:
Nebudem tu pisat o tom, ako si ty mna odpalil v predoslych zavodoch, ako si mi dnes a aj standovi uplne znemoznil kvalifikaciu, ked si videl, ze si podstatne pomalsi a nepustil si nas (teda aspon mna) pred seba. Ze som ta dnes tukol, to nepopieram, jazdil som danu zatacku inym sposobom a brzdil som podstatne dalej ako ty, ked som bol za tebo, tak som uz nedokazal zabrdit a ani sa ti vyhnut, takze prislo k malemu kontaktu, vyleteli sme tusim obaja mimo trat, avsak ja som sa vratil o nieco skor. Ale nic to nemeni na veci, ze to co spravil Slavo by sa ti stalo aj tak, tak ci tak by ta bol odpalil. Pokial sa jedna o sikanu, tak neviem co sa stazujes, mas predsa mapku, na ktorej vidis co sa deje, mas pohlady do bokov a za seba, takze opat vidis co sa deje. Za prejazd sikany som dostal penalizaciu (prvu a poslednu dnes (myslim warning)) a bol som dost daleko od teba, aby len moj vzduchovy tunel nieco sposobil tebe. To, ze si sa zlakol je smiesne, na to ti mozem napisat, ze si srac a odkazem ta na jedno prislovie: "Kto sa boji, nech nechodi do lesa".
aston napísal:vite co vy organizatori ste riadny huji preco ste jazdili dnes ked este vcera som sa pytal ze ci sa na 100% zajtra nejde odpisali ste mi ze nie tak som myslel z dnes sa jazdit nebude ale zrazu ste to zmenili tak viete co sa poje**** vsetci vy kok**** prije*** :roll: :!: :!:
Mas citat forum castejsie, pripadne si sa mohol niekoho opytat.
->slavo<- napísal:vies ked jednou rukov telefonujem tak sa to nedalo hned chapes a vsak ma pochopte ludia JA som to nesrpavil naschval a ospravedlnil som sa vam za to tak nebudte taky zly namna je to len hra .
Ked hram, tak bud telefon nezdvihnem, pretoze to pocka a mozem zavolat spat, pokial je to surne, tak ho zdvihnem a dam si ho k uchu + pritlacim si ho plecom. Alebo si sa mal hned odhlasit z hry a telefonovat. Este si sam pisal, ze spravis koliziu a potom odides, zial nemam screen, pretoze som nemal pusteny Fraps, takze som to nemal ako ulozit. Ale mozno ho ma niekto, takze kto ho ma, hodte ho sem pls. S diskalifikaciou pre teba suhlasim, zatial mas cas par dni (mozno tyzden), aby si natrenoval a prihlasil sa do dalsieho "rocnika".
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

toto je moj najlepsi cas "zatial" :P
Prílohy
RD3 2006-07-31 23-45-01-06.jpg
RD3 2006-07-31 23-45-01-06.jpg (113.31 KiB) 700 zobrazení
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ja som to jazdil 10min a pod 40 som sa nedostal, no nič, idem trenovať...
včera som nemohol prist lebo som mal konflikt s rodičmi ohľadom PC... :cry:
saj
Addict
Addict

:cry: Dnes si asi nezahram.Ideme prec a do 18.00 to stihnem,len ak zacne prsat

:edit:
Spravil som osobny rekord : 41.93

:edit:
Osobny rekor : 41.73
aston
Medium Expert
Medium Expert

ja uz som zmenil auto a to medak za audinu neviem z audi sa mi ide lepsie ale najlepsi cas co som dal je 41.20 ale to som velmi este nehral :(
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

inak na trať je drsná :twisted: hrá sa od 18:00 ?
Napísať odpoveď