Sajmon napísal:"mala vdaka hojkovi" - idem do zatacky,a ty do mna prastis akoby nicvyletel som a musel som ist do boxov..( a v kvalifikacii som spomalil a ty si sa "vykolajil"
"este raz vdaka hojkovi" - idem si pekne poslednu zataacku pred cielom a ty to preletis krizom.Som sa ta lakol a vpalil som do steny

Nebudem tu pisat o tom, ako si ty mna odpalil v predoslych zavodoch, ako si mi dnes a aj standovi uplne znemoznil kvalifikaciu, ked si videl, ze si podstatne pomalsi a nepustil si nas (teda aspon mna) pred seba. Ze som ta dnes tukol, to nepopieram, jazdil som danu zatacku inym sposobom a brzdil som podstatne dalej ako ty, ked som bol za tebo, tak som uz nedokazal zabrdit a ani sa ti vyhnut, takze prislo k malemu kontaktu, vyleteli sme tusim obaja mimo trat, avsak ja som sa vratil o nieco skor. Ale nic to nemeni na veci, ze to co spravil Slavo by sa ti stalo aj tak, tak ci tak by ta bol odpalil. Pokial sa jedna o sikanu, tak neviem co sa stazujes, mas predsa mapku, na ktorej vidis co sa deje, mas pohlady do bokov a za seba, takze opat vidis co sa deje. Za prejazd sikany som dostal penalizaciu (prvu a poslednu dnes (myslim warning)) a bol som dost daleko od teba, aby len moj vzduchovy tunel nieco sposobil tebe. To, ze si sa zlakol je smiesne, na to ti mozem napisat, ze si srac a odkazem ta na jedno prislovie: "Kto sa boji, nech nechodi do lesa".
Mas citat forum castejsie, pripadne si sa mohol niekoho opytat.
->slavo<- napísal:vies ked jednou rukov telefonujem tak sa to nedalo hned chapes a vsak ma pochopte ludia JA som to nesrpavil naschval a ospravedlnil som sa vam za to tak nebudte taky zly namna je to len hra .
Ked hram, tak bud telefon nezdvihnem, pretoze to pocka a mozem zavolat spat, pokial je to surne, tak ho zdvihnem a dam si ho k uchu + pritlacim si ho plecom. Alebo si sa mal hned odhlasit z hry a telefonovat. Este si sam pisal, ze spravis koliziu a potom odides, zial nemam screen, pretoze som nemal pusteny Fraps, takze som to nemal ako ulozit. Ale mozno ho ma niekto, takze kto ho ma, hodte ho sem pls. S diskalifikaciou pre teba suhlasim, zatial mas cas par dni (mozno tyzden), aby si natrenoval a prihlasil sa do dalsieho "rocnika".