môže ale nepreskočíhojko napísal:32+26 & -1 +/- sa mi zda trosku menej ako tych tvojich 50 golov. Sezona sa este neskoncila, takze nepredbiehaj udalosti. V pocte golov ho moze kludne Svatos preskocit.
Zázračný Ovečkin
no takmer som zabudol zareagovať tak ti to troška pripomeniemhojko napísal:32+26 & -1 +/- sa mi zda trosku menej ako tych tvojich 50 golov. Sezona sa este neskoncila, takze nepredbiehaj udalosti. V pocte golov ho moze kludne Svatos preskocit.
ALEXANDER OVECHKIN - 81zápasov 52gólov 54asistencií = 106bodov
+ ocenenie za najlepšieho nováčika v NHL + bol tuším v allstars na MS06
tak kto mal pravdu
statistiky su jedna vec, tymova hra druha.... ja ho nemusim, pripomina mi bureho a yashina a dalsich rusov co vacsinou hraju na seba, hokejista to je good klobuk dole, ale myslim ze taky majo hossa je lepsi, komplexnejsi...Scorpi napísal:no takmer som zabudol zareagovať tak ti to troška pripomeniem
ALEXANDER OVECHKIN - 81zápasov 52gólov 54asistencií = 106bodov
+ ocenenie za najlepšieho nováčika v NHL + bol tuším v allstars na MS06
tak kto mal pravdu
-
mirak2
Hardcore addict
sa pozri co hral v SVK repre ked hral v lajne v ktorej sa seci spoliehali na to ze co posle na branku to bude gol ako v Colorade...artabanes napísal:hehe, ty si myslis ze na svatosa niekto hra? ved on je v colorade uplne nic - oproti jeho spoluhracom - vidno to aj natom, ze moze byt akokolvek produktivny, stale trener dava prednost niekomu inemu - v colombuse by vynikol o dost viac, ak by dostaval viac priestoru
kludne by stacilo, ak by sa dostal do nejakeho horsieho tymu (viac casu na lade) a v tom time do dobrej formacie (produktivita) a bolo by to na svete - ale take nieco najst je tazke
-
alcatraz16
Medium Expert