magnum napísal:ja hehe neni to boh vie čo ale čo už da sa to len neviem čo bude mat tato tema uspech ale pochybujem ked že tu toho moc na diskusiu neni
bohuzial aj ja patrim medzi vas, ale este stale sa to moze trocha zlepsit lebo jedna baba by mozno aj mala zaujem ale ja nemam moc casu lozit po vonku s nou a tak
Privítajte ma v klube. Ale ja si z toho nerobím ťažkú hlavu, veď len polka prázdnin prešla, ďalšia polka čaká, ešte sa veľa môže zmeniť. A keď nie toto leto, raz to predsa len príde.
Racius napísal:Privítajte ma v klube. Ale ja si z toho nerobím ťažkú hlavu, veď len polka prázdnin prešla, ďalšia polka čaká, ešte sa veľa môže zmeniť. A keď nie toto leto, raz to predsa len príde.
Nuz moja caja je na cele prazdniny prec cize asi aj ja Nuz...clel ako cele. Je prec na cely jul a vracia sa 7 augusta. A ja odchazdam 6.augusta na dovolenku
jin153: tka to je dost neprijemneee.....mnoo ja uz neviem som bez caje viac ako tieto rpazdniny..uz to budu aj nejake roky dpc a neviem co mam robit...a najvacsia haluz na tom je ta ze sa pacim cajam ktore maju sracov aty sraci su mi aj kamosi...mnoo ale mal som jednu prilezitost s jednou cajkou hned na zaciatku prazdnin...ale ta mi odysla do tabora n 2 tyzdne a ja ako kkt som cakal a nakoniec pride ja sa spytam co nove a ona mi povie ze si tam nasla sraca....to ma zlomilo a uz neviem co dalej...
tak som dalsi v klube. ja uz caju nema vyse roka a dost ma to sere. ale aj keby som mal sancu tak sa cez prazdniny do nicoho nepsutal,lebo by to nemalo dlhsie trvanie ako do konca prazdnin...
ja tiez ale az tak mi to nevadi lebo mam aj tak dost vela povinnosti a nemal by som na nu teraz peniaze, casto chodim robit a chcem mat zase cas aj na kamaratov a volake tie zaluby... ale obcas je to tiez dost blbe
Ked som bol mladsi, tak som bol rad, ze nemam ziadnu cez prazdniny, lebo som si mohol uzivat cele leto. Ale teraz by som uz priatelku chcel. Uvidime, ako sa veci vyvinu..