t0m4s3 napísal:niekde mas chybu, pretoze mne to do transfers nehadzalo ak si dobre spominam tak posledne dva roky urcite nie
tak neviem aku mas verziu ale mne to obrazky tahalo cez transfers ... koniec koncov nie som sa (popozeraj net) a je to aj v changelogu verzie 9.01 (hned treti bod zhora) http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/901/
gwixt napísal:tak neviem aku mas verziu ale mne to obrazky tahalo cez transfers ... koniec koncov nie som sa (popozeraj net) a je to aj v changelogu verzie 9.01 (hned treti bod zhora) http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/901/
predtym som mal 8.5 a teraz 9.0 a NIKDY mi to netahalo obrazky cez transfers
enema napísal:neviem ako vam ale mne tam nefunguje stahovanie stahovanie torrentov.
ako nie ze by som to potreboval, lebo pouzivam bitcomet07 ale je mi to divne...
facha bez problemov, nepotrebujem bitlorda lebo nieco ine...
chcem sa spytat kde sa archivuju rss feeds. chcem si totiz nainstalovat 9.01 a chcem aby mi ostali. a dalsia vec je, ze ich chcem dostat do ineho pocitaca...
will.i.am napísal:chcem sa spytat kde sa archivuju rss feeds. chcem si totiz nainstalovat 9.01 a chcem aby mi ostali. a dalsia vec je, ze ich chcem dostat do ineho pocitaca...
pri preinstalovani (na vyssiu verziu) sa ti nic nestrati
will.i.am napísal:chcem sa spytat kde sa archivuju rss feeds. chcem si totiz nainstalovat 9.01 a chcem aby mi ostali. a dalsia vec je, ze ich chcem dostat do ineho pocitaca...
pri preinstalovani (na vyssiu verziu) sa ti nic nestrati
Moj problem spociva v tom, ze mi nejdu nacitat fotky v albumoch na pokeci pri hociakej verzii Opery. Neviem preco ale na IE to ide v pohode... prosim o radu
dik
ja mam operu 8.52 s rovnakym azetovym problemov... ale na azureusa som si nastavil cestu k priamemu otvoreniu a som celkom spokojny.. tu 9.00 som mal asi den
dudinko napísal:Vzdycky ked som stiahol neaky torrent tak mi to automaticky zacalo stahovat cez ten integrovany.
Tools -> Preferences -> Advanced -> Downloads -> najdes si priponu .torrent das editovat a vyberes si ukladani na disk nebo primo otevirani pres nejaky svuj klient.
alebo ked sa rozhodnete sosnut torrent file tak si kliknite nie rovno na odkaz "stiahnut" ale dajte klik pravym a ulozte si ciel odkazu-teda ten torrent....