TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

SAKRA kto to bol v tej prvej zakrute na starte??? kto sa tam do mna oprel!!!!??? ja viem sudo ze si to bol ty .. kua posledny startujes a si myslis ze si neviem co?? ze das vsetkych na brzdy v prvej zakrute KUA??? hned potom ma oprel Sajmon (asi) a skoncil som v skupinke z Hojkom a spol co vyustilo do dvoch penalty, rozbiteho auta a navstevy boxov v osmom kole.....

naco mi je pravidelne super kvalifikacia ked sa pre mna zavod konci v pervej zakrute??? :cry: :cry:

btw Branjo ja som ta pustil .... keby som na tej rovinke viac spomalil tak uz zastanem :wink:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Sajmon napísal:lol.Ved tam kde sa to stalo ani trava nabola ty lolo.Bolo to na predposlednej rovinke pred cielom.A ano predbehol si ma ale som to dotahoval.A ked bola zatacka ja som pribrzdil a ty si len spomalil a tocil si dolava a potom si mi suchol zadok auta a dostal si hodiny
A okolo trate je co moj k****? Toto nema cenu ban aj tak nedostanes takze ta proste niekde zepalim a nestaram sa. OFF
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

nikto nema ban ty si jazdil bezchybne ked si zmylsis tak hen ten do teba narazil tebe to uz prerastlo cez hlavu omg na DTM sa nikdy nikto v reale ked sa preteka nedotkol ty si preboha z akeho sveta prisiel?

ty by si nemal chodit do demolishon areny by ta tam vypiskali :evil:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hojko napísal: Šu-Do: Len ty a Branjo.
co tym myslis :?: :?: :?:

EDIT: akoze ja mam ban??? ak ano napis preco pls..... :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:SAKRA kto to bol v tej prvej zakrute na starte??? kto sa tam do mna oprel!!!!??? ja viem sudo ze si to bol ty .. kua posledny startujes a si myslis ze si neviem co?? ze das vsetkych na brzdy v prvej zakrute KUA??? hned potom ma oprel Sajmon (asi) a skoncil som v skupinke z Hojkom a spol co vyustilo do dvoch penalty, rozbiteho auta a navstevy boxov v osmom kole.....

naco mi je pravidelne super kvalifikacia ked sa pre mna zavod konci v pervej zakrute??? :cry: :cry:

btw Branjo ja som ta pustil .... keby som na tej rovinke viac spomalil tak uz zastanem :wink:
ja som startoval v strede.... :wink:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

mspeedo napísal:A okolo trate je co moj k****? Toto nema cenu ban aj tak nedostanes takze ta proste niekde zepalim a nestaram sa. OFF
tam kde si sa do mna natlacil nebola ziadna trava ale iba beton
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vela ludi tu nema o prebiehacich manevroch ani sajnu.

1) Neda sa predbehnut vsade! Na niektorych okruhoch su to mozno dve zakruty kde sa da poriadne predbiehat.
2) Zistim pocas zavodu kde som rychlejsi ako super a nebudem ho predbiehat tam kde na to nemam
3) Pokial predbieham, vacsinou som z idelanej stopy = horsi prejazd zakrutou a neriesi sa to tak ze sa oprem o supera
4) Ked idem niekomu za zadkom, tak pocitam s tym, ze on zabrzdi a ja do neho vletim. Ked niekoho davam na brzdy tak do poslednej chvile idem za nim, ale pred manevrom musim byt vedla neho!!!

Proste vacsina ludi by sa zabila svojom prvom realnom predbiehacom manveri. Cest vynimkam ako je SuDo. Dnes to boli viacmenej ciste suboje, dvakrat sme sa vysekali, vzdy sme sa vsak gentlemantsky pockali. Klobuk dolu :aasmile1:
gwixt
Addict
Addict

Šu-Do napísal:ja som startoval v strede.... :wink:
sakra to je jedno .... vdaka tebe (ak si ma nabral) som mal uplne pokazeny zavod
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:sakra to je jedno .... vdaka tebe (ak si ma nabral) som mal uplne pokazeny zavod
akoze som do teba narazil??? to neni mozne... :roll:

EDIT: na zaciatku som nikoho nenabural... (vazne) :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Cest vynimkam ako je SuDo. Dnes to boli viacmenej ciste suboje, dvakrat sme sa vysekali, vzdy sme sa vsak gentlemantsky pockali. Klobuk dolu :aasmile1:
thx... tomase.... ale co som mal robit :? ja mam na to nervy ked mna niekto odje** a uteka prec.... a hlavne ked ma o***be taky.. ktory tuto hru NEVIE hrat :evil: LAMY :!: :!:

EDIT: Dneska dobry zavod... som rad ze sa isiel :P :wink: :D
gwixt
Addict
Addict

Šu-Do napísal:akoze som do teba narazil??? to neni mozne... :roll:

EDIT: na zaciatku som nikoho nenabural... (vazne) :(
tak kto to bol?? start som mal rychlejsi ako ako Branjo ale nechcel som ist na brzdy pred neho aby sa daco nestalo, tak som siel uplne naopatrnejsie po najvnutornejsej strane zakruty na druhom mieste a v strede zakruty BUM a uz som bol v prdeli ... :cry: :roll: ... a toto sa mi stava pravidelne
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kolki to respekt :) po starte na oscherslebene si radsej nesiel na brzdy :)

// BTW najlepsi uhybaci manever predviedol LORD 3D ten sa mi az tak uhol ze isiel nechtiac do boxov :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Branjo napísal:BTW najlepsi uhybaci manever predviedol LORD 3D ten sa mi az tak uhol ze isiel nechtiac do boxov :lol:
looool :lol: :lol: :lol: to asi preto lebo sa bal ze ho dame prec zo zavodou...chudak... :P

EDIT: a ten chudak som nemyslel tak ze je zebrak alebo nieco podobne ale ze mi ho je luto... lebo on si chcel len zahrat :wink: a nie robit skodu ako ostatny :evil: :x
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:tak kto to bol?? start som mal rychlejsi ako ako Branjo ale nechcel som ist na brzdy pred neho aby sa daco nestalo, tak som siel uplne naopatrnejsie po najvnutornejsej strane zakruty na druhom mieste a v strede zakruty BUM a uz som bol v prdeli ... :cry: :roll: ... a toto sa mi stava pravidelne
Ten odstrel som videl, auto si musel mat na sracky. Kto to bol si ale nepamatam :? Co sa mi mari tak to mohol byt Sajmon, ale ruku do ohna za to nedam.

edit:

tu je situacia hned po starte. Ten predomnou bol tusim SuDo, ale neviem ci on ta zostrelil. Sajmon vyzera nepravdepodobne.

Obrázok

Alebo to tusim SuDo mal cierny medak, takze v tom pripade to mam prehodene.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

t0m4s3 napísal:Ten odstrel som videl, auto si musel mat na sracky. Kto to bol si ale nepamatam :? Co sa mi mari tak to mohol byt Sajmon, ale ruku do ohna za to nedam.

edit:

tu je situacia hned po starte. Ten predomnou bol tusim SuDo, ale neviem ci on ta zostrelil. Sajmon vyzera nepravdepodobne.

Obrázok

Ja som to nebol na 1 0000 % jedina kolizia bola ja a eXistenz. :x
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Ten odstrel som videl, auto si musel mat na sracky. Kto to bol si ale nepamatam :? Co sa mi mari tak to mohol byt Sajmon, ale ruku do ohna za to nedam.

edit:

Obrázok

ja som mal cierny medak :P a ja nie som ten v predu ale ten co je oznaceny ako sajmon :lol:

EDIT: a hento auto co je oznacene ako "Su-Do" tak to je audina a nie medak.. :)
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nic v zlom tomase ale neodpalil si gwixta ty?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Branjo napísal:nic v zlom tomase ale neodpalil si gwixta ty?
myslis, ze by som mal problem si to priznat? Ja tu zakrutu chodim vnutrajskom a prvych par kol som teda nebadal ziadne poskodenie auta. Ak som ho nabural, tak mozno v nejakom paralelnom vesmire.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

mozem ist zajtra zasa s vami ? :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, ze mozes, ale nauc sa trat aby si ju vedel jazdit aj poslepu aby si zase neodstupil v tretine zavodu s rozbitym autom
Napísať odpoveď