naco mi je pravidelne super kvalifikacia ked sa pre mna zavod konci v pervej zakrute???
btw Branjo ja som ta pustil .... keby som na tej rovinke viac spomalil tak uz zastanem
A okolo trate je co moj k****? Toto nema cenu ban aj tak nedostanes takze ta proste niekde zepalim a nestaram sa. OFFSajmon napísal:lol.Ved tam kde sa to stalo ani trava nabola ty lolo.Bolo to na predposlednej rovinke pred cielom.A ano predbehol si ma ale som to dotahoval.A ked bola zatacka ja som pribrzdil a ty si len spomalil a tocil si dolava a potom si mi suchol zadok auta a dostal si hodiny
ja som startoval v strede....gwixt napísal:SAKRA kto to bol v tej prvej zakrute na starte??? kto sa tam do mna oprel!!!!??? ja viem sudo ze si to bol ty .. kua posledny startujes a si myslis ze si neviem co?? ze das vsetkych na brzdy v prvej zakrute KUA??? hned potom ma oprel Sajmon (asi) a skoncil som v skupinke z Hojkom a spol co vyustilo do dvoch penalty, rozbiteho auta a navstevy boxov v osmom kole.....
naco mi je pravidelne super kvalifikacia ked sa pre mna zavod konci v pervej zakrute???![]()
![]()
btw Branjo ja som ta pustil .... keby som na tej rovinke viac spomalil tak uz zastanem
thx... tomase.... ale co som mal robitt0m4s3 napísal:Cest vynimkam ako je SuDo. Dnes to boli viacmenej ciste suboje, dvakrat sme sa vysekali, vzdy sme sa vsak gentlemantsky pockali. Klobuk dolu
tak kto to bol?? start som mal rychlejsi ako ako Branjo ale nechcel som ist na brzdy pred neho aby sa daco nestalo, tak som siel uplne naopatrnejsie po najvnutornejsej strane zakruty na druhom mieste a v strede zakruty BUM a uz som bol v prdeli ...Šu-Do napísal:akoze som do teba narazil??? to neni mozne...
EDIT: na zaciatku som nikoho nenabural... (vazne)
loooolBranjo napísal:BTW najlepsi uhybaci manever predviedol LORD 3D ten sa mi az tak uhol ze isiel nechtiac do boxov
Ten odstrel som videl, auto si musel mat na sracky. Kto to bol si ale nepamatamgwixt napísal:tak kto to bol?? start som mal rychlejsi ako ako Branjo ale nechcel som ist na brzdy pred neho aby sa daco nestalo, tak som siel uplne naopatrnejsie po najvnutornejsej strane zakruty na druhom mieste a v strede zakruty BUM a uz som bol v prdeli ...![]()
... a toto sa mi stava pravidelne

Ja som to nebol na 1 0000 % jedina kolizia bola ja a eXistenz.t0m4s3 napísal:Ten odstrel som videl, auto si musel mat na sracky. Kto to bol si ale nepamatamCo sa mi mari tak to mohol byt Sajmon, ale ruku do ohna za to nedam.
edit:
tu je situacia hned po starte. Ten predomnou bol tusim SuDo, ale neviem ci on ta zostrelil. Sajmon vyzera nepravdepodobne.
Alebo to tusim SuDo mal cierny medak, takze v tom pripade to mam prehodene.
ja som mal cierny medakt0m4s3 napísal:Ten odstrel som videl, auto si musel mat na sracky. Kto to bol si ale nepamatamCo sa mi mari tak to mohol byt Sajmon, ale ruku do ohna za to nedam.
edit:
tu je situacia hned po starte. Ten predomnou bol tusim SuDo, ale neviem ci on ta zostrelil. Sajmon vyzera nepravdepodobne.
Alebo to tusim SuDo mal cierny medak, takze v tom pripade to mam prehodene.