3 mobilny operator
Re: jj
no len aby sme neboli vsetci prekvapenysovietman napísal:nebojte zlacneju a polavia aj Orange a Tmobile ked pride tretí
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pocul som niekde (asi na TA3), ze Telefonica chce zacat fungovat na svk trhu niekedy okolo vianoc (vtedy idu mobily "na dracku").
Nedavno mi prisla sprava (mam Primu), ze sa od 15.9.2006 menia vseobecne podmienky pre primu. Neviem, ale pravdepodobne to ma na svedomi prave tento 3.-ti mobilny operator. Viac informacii by malo pisat na www.orange.sk , ale tuto som hladal velmi dlho a nic som nenasiel. Neviete, kde ziskat nejake lepsie informacie o tychto buducich zmenach?
Nedavno mi prisla sprava (mam Primu), ze sa od 15.9.2006 menia vseobecne podmienky pre primu. Neviem, ale pravdepodobne to ma na svedomi prave tento 3.-ti mobilny operator. Viac informacii by malo pisat na www.orange.sk , ale tuto som hladal velmi dlho a nic som nenasiel. Neviete, kde ziskat nejake lepsie informacie o tychto buducich zmenach?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nechce si niekto registrovat www.telefonica.sk, lebo este je volna. a ked dam www.o2.sk tak ma hodi na pravda.sk. hmm.
dobre by bolo keby dali daky pausal za 200 Sk s dph s volaniami vo vlastnej sieti zadarmo. to by som bral.
dobre by bolo keby dali daky pausal za 200 Sk s dph s volaniami vo vlastnej sieti zadarmo. to by som bral.
Oskar sa zmenil na vodafoneGothaR napísal:Dufam, ze to skonci tak ako v CZ s prichodom Oskara. Ponukol uzasne ceny (napr 3.50 za minutu bez ohladu na dennu dobu, CLIP zadarmo, ...) a teraz ma tusim vacsinu na trhu. Keby to tak bolo aj u nas tak super, pretoze tu je to strasne predrazene. Z CZ volam na SVK za taku istu cenu, ako si Orange urcuje v silnej prevadzke za minutu hovoru do vlastnej siete !!! A sms stoji tiez rovnako bez ohladu na to do ktorej siete je poslana. Musime verit, ze sa nieco podobne presadi aj u nas.
-
last_knight
Light Professional
-
Romanko
Guru wannabe
vyzera to tak ze Zlto-modra
pozri stranku www.telefonica.es
pozri stranku www.telefonica.es
-
audiotrack
VIP
http://www.telefonica.com/home_eng.shtml asi modrá alebo kriklavo zelenáFrikso napísal:pls. neviete, aku firemnu farbu ma telefonica??