ja len dufam, ze ked sa konecne vratim na slovensko, ze mi ponuknu nejake akciove ceny, pretoze v UK vyuzivam ich sluzby, teda pausal, mam aj ich Pay as You Go kartu a uz sa mi podarilo zaplatit aj 200 libier za mesiac...muhehe
Pocul som niekde (asi na TA3), ze Telefonica chce zacat fungovat na svk trhu niekedy okolo vianoc (vtedy idu mobily "na dracku").
Nedavno mi prisla sprava (mam Primu), ze sa od 15.9.2006 menia vseobecne podmienky pre primu. Neviem, ale pravdepodobne to ma na svedomi prave tento 3.-ti mobilny operator. Viac informacii by malo pisat na www.orange.sk , ale tuto som hladal velmi dlho a nic som nenasiel. Neviete, kde ziskat nejake lepsie informacie o tychto buducich zmenach?
Ved tiez sa mi zdalo, ze nie su na webe. Ale potom ake su v pomaranci svine. Poslu ti sms, ze si mozes na nete pozriet nove podmienky a ty hladas a nic.
nechce si niekto registrovat www.telefonica.sk, lebo este je volna. a ked dam www.o2.sk tak ma hodi na pravda.sk. hmm.
dobre by bolo keby dali daky pausal za 200 Sk s dph s volaniami vo vlastnej sieti zadarmo. to by som bral.
GothaR napísal:Dufam, ze to skonci tak ako v CZ s prichodom Oskara. Ponukol uzasne ceny (napr 3.50 za minutu bez ohladu na dennu dobu, CLIP zadarmo, ...) a teraz ma tusim vacsinu na trhu. Keby to tak bolo aj u nas tak super, pretoze tu je to strasne predrazene. Z CZ volam na SVK za taku istu cenu, ako si Orange urcuje v silnej prevadzke za minutu hovoru do vlastnej siete !!! A sms stoji tiez rovnako bez ohladu na to do ktorej siete je poslana. Musime verit, ze sa nieco podobne presadi aj u nas.
nuz ked ponuknu akciu co sa neodmieta tak budem mat 2 mobily. nevidim v tom problem. u ruzovych budem este minimalne rok. ale pochybujem ze tie ceny budu dych beruce.aj ked by mohli byt
Takze teraz som sa docital ze uz je jasne ze Telefonica bude fungovat uz tento rok..Takze uvidime co to bude zac
A ked da telefonovanie zadara v sieti naco ti to bude ked aj tak vsetci su oranzovi alebo ruzovy