Ukrajina - nakupy
Ukrajina - nakupy
Chodite niekto na nakupy na UA?Napr užhorod.mukečevo a pod.Ake su vase skusenosti?Oplati sa?Nejake rady mi viete dat?.diky
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pane bože ... keby som mal spočitať moje pečiatky v pase koľko mám cez hraničný priechod UBĽA tak neviem neviem
... (no zas až tak často tam nechodím ... ale mam ich dosť
) ... chi ... ale moje skusenosti sú asi také, že som nadmieru spokojny a môj ujo tiež ... chodime väčšinou spolu ... a musim povedať že sa to oplatí
ceny na porovnanie:
CIGARETY - KARTÓN (200 ks):
BOSS - 100 Sk
L&M - 160 Sk
Marlboro - 234 Sk
a ďalšie ...
Pohonné hmoty (1 lit.):
Nafta - 23 Sk
Benzín - 26 - 27 Sk
LPG - nemám skúsenosti
Dosť lacné su tam aj cukríky ... ale už tak veľmi nechutia ako niekedy ... to bude asi tým, že som sa ich už asi prejedol ... takže tak ...
btw///samozrejme ... ceny niesu stabilne ... záleží aky kurz ma v daný deň mena ...
... ale je to 100 % - ne lacnejšie ako na Slovensku ...
edit///r3sp3ct ma pravdu ... je to obmedzene tým, že karton môžeš kupiť iba jeden !!! ... a IBA raz za týžden !!! ... a čo sa týka alkoholu ... 1lit. tvrdého na osobu a 0,7 lit. vina na osobu ... a musím povedať že ... (dakujem r3sp3ct že si mi to pripomenul) je tam tiež dosť lacný ...
napr. raz som kupoval v non-stope marhulovu ... cvakol som za nu 120 Sk ... prišiel som na Ukrajinu ... (niečo okolo) 69 Sk ... som si myslel že
... takže asi toľko z mojej str. ... 
btw/r3sp3ct ani ja nefajčím ... ale nezarobiť si 200 Sk na jednom kartóne tak to je troška odveci si myslim
... nie ???
ceny na porovnanie:
CIGARETY - KARTÓN (200 ks):
BOSS - 100 Sk
L&M - 160 Sk
Marlboro - 234 Sk
a ďalšie ...
Pohonné hmoty (1 lit.):
Nafta - 23 Sk
Benzín - 26 - 27 Sk
LPG - nemám skúsenosti
Dosť lacné su tam aj cukríky ... ale už tak veľmi nechutia ako niekedy ... to bude asi tým, že som sa ich už asi prejedol ... takže tak ...
btw///samozrejme ... ceny niesu stabilne ... záleží aky kurz ma v daný deň mena ...
edit///r3sp3ct ma pravdu ... je to obmedzene tým, že karton môžeš kupiť iba jeden !!! ... a IBA raz za týžden !!! ... a čo sa týka alkoholu ... 1lit. tvrdého na osobu a 0,7 lit. vina na osobu ... a musím povedať že ... (dakujem r3sp3ct že si mi to pripomenul) je tam tiež dosť lacný ...
napr. raz som kupoval v non-stope marhulovu ... cvakol som za nu 120 Sk ... prišiel som na Ukrajinu ... (niečo okolo) 69 Sk ... som si myslel že
btw/r3sp3ct ani ja nefajčím ... ale nezarobiť si 200 Sk na jednom kartóne tak to je troška odveci si myslim
-
r3sp3ct
Light Professional
Hmm ja som kúpil botasky za 600 SK (v prepočte) Pumy, a za 400 SK mikinu
v normálnom obchode... a už to mám nejaký polrok a stále je to ako nové... a to botasky takmer denne nosím
spolužiak chodí každý týždeň, a cez školský rok tiež pravidelne
s tými money jj aj ja tak robím, aspoň cez Ukrajinu na SK je môj ujo, čiže pohoda, preto chodím, iba ak slúži, menej starostí...
cigrarety: kamos je sofer busu do Mukačeva...tam sa to robi tak ze sa spocita kolko ludi pojde s5 a potom sa ludom bez kartonov dake podhodiaatrey napísal:V pohode.. A dalo by sa prepasovat aj viac kartonov tych Marlboriek??takych 20-30?Aby som mal co fajcit cely rok. A ako to je tam so skate shopmi?
-
r3sp3ct
Light Professional
No, keď ideš na trhy, tak doláre sú lepšie, ale keď do normálneho obchodu v meste, tak zober doláre... ale zmeň ich... majú tam seriózne zmenárne na tých trhoch, alebo aj na colnici... ide o to, že tu dáš za dolár cca. 30 SK, a tam má väčšiu hodnotu.... ak ho zmeníš na ich money máš viac... aspoň ja mám také skúsenosti... zatial som nemal problémy... a som spokojný...
-
Holubar
Darca
Vraj pasovanie je uz na ukrajinskej hranici minulost, je tam vraj o hodne silnejsia ochrana, kontrola a to vsetko. Brachovi nosi cigy jeden nefajciar,karton mu na tyzden staci, krabicka Boss Lights ho tak vyjde na nejakych 25sk a su to dost dobre cigy, keby som tam byval, asi by som zacal fajcit
teraz si musim kupovat camelky za 38sk iba desinky 
jj, tak 5 hrivien by malo stacit....ked nechces mat zbytocne problemy tak je lepsie zaplatit, napr moj znami takto naj*bal colnikov a ty ho nechali odstavit asi na 5-6 hod a robili mu "prehliadku" auta ci nieco nepašuje...a zalezi aj dost od colnikov......jackb napísal:pri ceste nas5 maj v pase dake cashe. nevie mpresne kolko ale ukrajinsky colnici nebud do teba pichovat... u nas bol v regionalnych novinach clanok na celej dvojstrane,ale bolo to uz davno...
....a k tomu pašovaniu, cez ukrajinsku stranu by nebol problem, tam by sa aj dalo prejst ale nasi slovensky colnici su k*rvi takze ty aj prehladavaju dokladnejsie, ale staci tam mat par znamych a da sa vsetko
-
hojko
Site Admin
Tomasso: http://www.nbs.sk/KL/EXKL/KL200608.HTM
Ukrajina 1 UAH = 5,914
Ukrajina 1 UAH = 5,914