Lord_3D napísal:inak celu dobu som trenoval s Meďakom a potom ja Lama som si nezmenil meďák a mal som AUDI sa mi blbo jazdilo ale zvykol som si.....Pravda ale je že medák sa s AUDI nedá porovnať, neďak lepšie sedi v zakrutách...
Branjo napísal:toto sa este da kym niesu cervene a najlepsie je na ciernych
najhorsie je tmavo cervene
jj paradny zavod .. trochu som na zaciatku zazmetkoval a mozno trochu spravil rozruch tak sorry ...
dokonca mi skoro nikto nelagoval ... iba eXistenz strasne na ktorom som sa 2x vysekal ked ma nepustal pri predbiehani o kolo ....
inak ostatni pustali uplne na jednotku ...
takze koniec koncov som spokojny (na lepsie miesto som nemal .. branjo je ina trieda a su-do spravil dnes menej chyb ako ja)
odpichnut sa netreba. Branja tipujem pod 1:04 ked sa bude velmi snazit, ale inak velmi hnusna trat. Bleee. Budem rad za to stvrte miesto, este ako nikdy. Zatial 1:07:50. Pod 1:07 jazdit bude stacit na zvysok pola
FUUUUHA... ta predposledna zakruta.. ta šikana je teda aka drsna .. ak zle na nu dojdes tak prask do pneumatik alebo co to je... proste ked niekto do toho najeb** tak to stoji za to
Šu-Do napísal:FUUUUHA... ta predposledna zakruta.. ta šikana je teda aka drsna .. ak zle na nu dojdes tak prask do pneumatik alebo co to je... proste ked niekto do toho najeb** tak to stoji za to
najlepsie bude ked tam niekto do teba jemne tukne a hned si OUT OF RACE
jaj normalne vam zavidim ... ja som to dnes nahral a ucim sa to hrat ... ( zatial viem ist rovno ) a raz ked budem skilla dojdem ( cca podnelok ) -ak bude miesto
btw: Branjo este hras tu TM a kolky si tam bol ? aky mas teraz nick.
kolki som bol som pisal staci citat amoj nick uz nefunguje lebo som to hral hrooozne davno a potom ti ho vymazu a co s atyka toci tak f pondelok sa uz nebude hrat DTM