mauec napísal:INDIGO som na tom tak ako aj ty...lenze nemam taku kasmosku ktoru poznam dlho a cem ju...aleee uz fakt ani ja neviem co mam robit dpc (( som sam a este neviem ako dlho budem ale chcem caju este cez tieto prazdniny
Keď to najviac chceš tak nič nepríde a keď to najmenej očakávaš vtedy nejaká zabere, zákon schválnosti
k téme: mám priateľku, ale je od 24.6 v Canade ale príde mi teraz v sobotu strašne sa teším, a iba vtedy začnú poriadne prázdniny keďže už som skončil brigádu zarobil som a teraz čakám len na ňu
mauec napísal:jedna baasen chcel by som byt na tovjom mieste
ale veď to neber tak tragicky .. nie ? koľko máš rokov? Príde to vtedy keď to budeš najmenej očakávať, nemysli na to ... a ono to vážne príde, lebo týmto štýlom sa budeš len ubíjať, ja viem že je to strašné ak ideš po meste a vidíš páriky spolu ako sa bozkávajú ako sa bavia, hneď ti je smutno. Neboj tak tiež som tým prešiel a teraz som strašne štastný a zamilovaný
Retne napísal:No taj ja som asi tak... ze som zalubeny ako svina, viem o tom ze ma tiez ma rada... no sme najlepsi kamarati , pozname sa uz pomaly 4 roky ... kebyze sme sa spoznali..pred takym mesiacom tak verim ze by sme boli uz spolu no teraz to je take.. ze s inou by som sa uz davno odvazil... ale chapete najlepsia kamaratka mam kusok aj strach ved co ked ... a potom uz to nebude ani take kamaratstvo...
mam podobny problem s rozdielom ze ja som jej to povedal. nevyslo to. vdaka bohu sme kamarati dalej
tak tam nesed a hybaj von, čo žiješ na lazoch s ovcami. A rovnako aj ostatní, tu sa stažujete a aj ked to nie je vobec jednoduche tak treba skusiť. Nech sa dari
Retne napísal:No ale chapes... ona vie o tom uz a to priatelstvo mi nehowor ze je take iste...
neber moj pripad ako navod, ved mi to aj tak nevyslo. ale ano je to take iste ja ju lubim a viem ze aj ona mna. ona je ten najchapavejsi clovek na svete
quentin napísal:neber moj pripad ako navod, ved mi to aj tak nevyslo. ale ano je to take iste ja ju lubim a viem ze aj ona mna. ona je ten najchapavejsi clovek na svete
No typujem ze zajtra bude den D , ak dopadne dobre... tak bude asi vyzerat takto ale ak to nevyjde tak...
quentin napísal:nemam, ale nestojim o ziadnu len preto ze je leto
mam podobny problem s rozdielom ze ja som jej to povedal. nevyslo to. vdaka bohu sme kamarati dalej
tiez som mal taku kamaratku skusil som a... uz sme neprehodili slovo asi 1rok ani slovko ani pohlad ked ide okolo odvrati pohlad ale to je preto ze ona ma oje*** a sla s kamaratom a to mi vravela ze som jediny koho ma rada ale to uz bolo davno a som raad ze to mam za sebou
no teraz som aj ja sam a mam tiez podobny problem. strasne sa mi paci jedno dievca a som do nej zalubeny, ale je to moja velmi dobra kamoska. pozname sa uz 5 rokov. a bojim sa ze ked to nevyjde, pridem aj o to kamaratstvo. je to fakt tazka situacia zatial som este nemal odvahu jej povedat pravdu. uvidim ze este ako sa to vyvinie...
chalani.. to tu mame asi kazdy take kamosky... aj ja mam. pozname sa uz nejak 11 rokov. mozno viac. ale viete co vam poviem? ze by som si nikdy s nou nezacal. nechcem ju stratit. a nechcem mat s nou ani vaznejsi vztah. proste len par krat za tyzden ist s nou von a nist viac. pred rokom-dvoma som bol riadne do nej zalubeny. ale nejak ma to preslo. a teraz sa mi to paci viac ako keby to bola laska.
k teme: nemam ziadnu na leto. netreba mi zatial vazny vztah. a len taku letnu lasku nechcem
andone7 napísal:tiez som mal taku kamaratku skusil som a... uz sme neprehodili slovo asi 1rok ani slovko ani pohlad ked ide okolo odvrati pohlad ale to je preto ze ona ma oje*** a sla s kamaratom a to mi vravela ze som jediny koho ma rada ale to uz bolo davno a som raad ze to mam za sebou
nechcem dehonestovat, ale mozno to hovori o sile toho priatelstva. moj nazror: ak ste skutocny priatelia tak vas vztah vydrzi vsetko
u mna to vyzera zatial na najhorsie prazdniny sama nuda, kazdy na mna serie.. asi si zacnem zvykat..
ale ked treba povedat, ze dakedy je s partnerom viacej starosti jak radosti, teda podla toho co pocuvam od kamosky...
No tak den D este neprisiel, nieze by som nenasiel odvahu... problem bol v tom ze ostala o jeden den viacej u tety... pride az dnes rano.... tak ak bude prilezitost... a vycitim ze by sa aj dalo... tak to skusim....