čomu by ste dali prednosť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

čomu by ste dali prednosť?

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

ako by ste to riešili vy?

Pači sa mi jedna baba už dlhšiu dobu. Aj som jej to povedal, ale problem bol aj vtom, že má frajera... boli sme raz na chate a tam to už aj tak dobre vyzeralo... a potom som ju zoznámil s mojím dobrým kamošom. a ona je teraz akosi z neho trochu mino aj mu písala sms že sa rozišla s frajerom, že či niekde nevyrazia... ale aby to nikomu nevravel. no on mi to povedal, a aj že ak chcem tak ju nebude riešiť. (lebo vie že sa mi páči) dosť ma to mrzi, že prestala somnou a začala sním... a stále ked niekam idem e tak ju vola a ide snami no a ja sa tam moc dobre necítim, ked vydím ako pozera ponom...... čo stým??
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

Príspevok od používateľa sovietman »

on ju stále volá? nepovedal si mu nech ju nerieši?
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: jj

sovietman napísal:on ju stále volá? nepovedal si mu nech ju nerieši?
no išli sme aj včera na pivko a on nech ju zavolam že nech ide snami.....
ved on ju nechce, len tak max na 1 vec (sex a nič viac)
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

Príspevok od používateľa sovietman »

urcite sa aj ona paci jemu.... v duchu si chlapec nadava... podla mna za kratky cas to uz nevydrzi a pojde po nej... :cry:
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: jj

sovietman napísal:urcite sa aj ona paci jemu.... v duchu si chlapec nadava... podla mna za kratky cas to uz nevydrzi a pojde po nej... :cry:
ved to si myslím aj ja .. a dosť ma to štve... :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Co narobis? Citom nerozkazes...
quentin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quentin »

laska je kur*a
poziadaj ho aby ti dal aspon chvilu casu kym sa s tym vyrovnas, preboli to neboj
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

zapeklita situacia... ako tak pozeram, tak baba ma uz "jasno" a s tym uz nic nenarobis. moze sa to akurat vyvynut tak, ze kamarat ju na tu jednu vec pouzije a potom ako to baba pochopi, tak sa za tebou poplazi... ale to by som ju uz poslal dpc, nech by sa mi ako lubila :? (asi, to by zalezalo od situacie, v ktorej by som sa nachadazal. ale skor ano, aj ked by to mozno bolelo :cry: )
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

to poznam aj ja k jedenj nieco citim ale ked rozprava o inych ma to stve veis oni su dost divne v tomto raz idu po jednom a potom po druhom a ber to tak ze s tym sa este nic nekonci moze sa kludne stat ze sa rozidu po kratkej dobe a potom to vyuzijes vela stastia :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

spýtaj sa jej či s tebou chce chodiť (kým je voľná) a ak ti povie nie, tak vieš že nemáš šancu a nemusíš sa o nič pokúšať. Potom ti môže (musí) byť jedno s kým sa dá do kopy, a ak to bude práve tvoj kamarát tak pre teba dobre lebo sa budete môcť ďalej stretávať.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Ak by si sa s nou dal dokopy(cisto teoreticky), ona by stale chcela toho tvojho kamarata a potom by ta to viac stvalo, keby sa medzi nimi nieco stalo. Budes nasraty aj na nu, aj na neho. Ale nemusi to tak byt. To ti nik nepovie ako bude reagovat ona, on alebo ty. Je to proste na tebe co urobis a na nej co ti nato povie.
magnum
Light Star
Light Star

Re: čomu by ste dali prednosť?

Príspevok od používateľa magnum »

Mr.Jack napísal:ako by ste to riešili vy?

Pači sa mi jedna baba už dlhšiu dobu. Aj som jej to povedal, ale problem bol aj vtom, že má frajera... boli sme raz na chate a tam to už aj tak dobre vyzeralo... a potom som ju zoznámil s mojím dobrým kamošom. a ona je teraz akosi z neho trochu mino aj mu písala sms že sa rozišla s frajerom, že či niekde nevyrazia... ale aby to nikomu nevravel. no on mi to povedal, a aj že ak chcem tak ju nebude riešiť. (lebo vie že sa mi páči) dosť ma to mrzi, že prestala somnou a začala sním... a stále ked niekam idem e tak ju vola a ide snami no a ja sa tam moc dobre necítim, ked vydím ako pozera ponom...... čo stým??
mal som aj ja takyto problem ale nakoniec sa to vyriešilo tak že moj kamoš mal frajerku a medzi tym sa zoznamil s babou ktoru mam rad dokonca tej babe povedal že kvoli nej sa rozide so svojou frajerkou ale nakoniec sa zrejme kvoli mne rozhodol že to necha tak a bude chodit dalej zo svojou frajerkou ja som to riešil tak že som im povedal aj tej babe aj jemu že ak chcu nech si riešia že ja im stat v ceste nemienim ale nikto z nich nechcel kvoli mne aj ked mi to nik nepovedal do oči. moj nazor je najlepšie je ustupit ale nebude to pre teba lahke ja tu babu stale mam rad ona mna vraj ma rada ale nie tak ako by som chcel takže mam smolu neviem ako to vyriešiš ale ja byt tebou necham tomu volny priebeh neviem či sa v tom dakto vyzna ak som to napisal nezrozumitelne opravim to
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

magnum napísal:mal som aj ja takyto problem ale nakoniec sa to vyriešilo tak že moj kamoš mal frajerku a medzi tym sa zoznamil s babou ktoru mam rad dokonca tej babe povedal že kvoli nej sa rozide so svojou frajerkou ale nakoniec sa zrejme kvoli mne rozhodol že to necha tak a bude chodit dalej zo svojou frajerkou ja som to riešil tak že som im povedal aj tej babe aj jemu že ak chcu nech si riešia že ja im stat v ceste nemienim ale nikto z nich nechcel kvoli mne aj ked mi to nik nepovedal do oči. moj nazor je najlepšie je ustupit ale nebude to pre teba lahke ja tu babu stale mam rad ona mna vraj ma rada ale nie tak ako by som chcel takže mam smolu neviem ako to vyriešiš ale ja byt tebou necham tomu volny priebeh neviem či sa v tom dakto vyzna ak som to napisal nezrozumitelne opravim to
Si si isty, ze to bolo koli tebe? Mozno tvoj kamarat ľubi svoju babu a ked ta druha videla, ze je zadany, tak sa mu do vztahu necela montovat.. Alebo potom mate vsetci 14 rokov a chcete "chodit" s tou, co ma vacsie kozy..
magnum
Light Star
Light Star

Frikso napísal:Si si isty, ze to bolo koli tebe? Mozno tvoj kamarat ľubi svoju babu a ked ta druha videla, ze je zadany, tak sa mu do vztahu necela montovat.. Alebo potom mate vsetci 14 rokov a chcete "chodit" s tou, co ma vacsie kozy..
nie kua som si isty že kvoli mne preto lebo ta baba je moja dobra kamoška a ked sme toto riešili tak sa mi priznala že on jej povedal že kvoli nej sa s tou čo chodi rozide ked som sa ho na to pytal povedal že je to pravda a potom už len povedal že to necha tak lebo sa na to nemože pozerat preto si myslim že to bolo kvoli mne ale nejde o to bolo to pred pol rokom a neboj nemame 14 aby si bol v obraze ja som tych dvoch zoznamil a nevedel som že sa to tak vyvinie
ale s časti maš pravdu bolo tam aj to že ta baba čo mam rad povedala že by to nebolo spravne pre tu druhu ale aj ja som mal svoj podiel
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

magnum napísal:nie kua som si isty že kvoli mne preto lebo ta baba je moja dobra kamoška a ked sme toto riešili tak sa mi priznala že on jej povedal že kvoli nej sa s tou čo chodi rozide ked som sa ho na to pytal povedal že je to pravda a potom už len povedal že to necha tak lebo sa na to nemože pozerat preto si myslim že to bolo kvoli mne ale nejde o to bolo to pred pol rokom a neboj nemame 14 aby si bol v obraze ja som tych dvoch zoznamil a nevedel som že sa to tak vyvinie
ale s časti maš pravdu bolo tam aj to že ta baba čo mam rad povedala že by to nebolo spravne pre tu druhu ale aj ja som mal svoj podiel
a ty s nou nechcces chodit?? Nezabudaj, ze ked to budes natahovat, tak ta "bude mat rada ako kamarata" :lol:
magnum
Light Star
Light Star

Frikso napísal:a ty s nou nechcces chodit?? Nezabudaj, ze ked to budes natahovat, tak ta "bude mat rada ako kamarata" :lol:
ona ma ma rada ako kamarata a preto s nou nechodim moja somla že ju už dva roky milujem a kvoli tomu nemožem mat nič s inou ženskou
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

magnum napísal:ona ma ma rada ako kamarata a preto s nou nechodim moja somla že ju už dva roky milujem a kvoli tomu nemožem mat nič s inou ženskou
tak jej to normalne povedz a ver ze bude lepsie ak ta riadne od*ebe, aspon sa zacnes pozerat aj po inych babach... alebo keby sa dala dokopy s tvojim kamaratom tak je to chvilu sice na hovno ale po par dnoch ju uz nebudes chciet fakt (100% own experience 8) )
magnum
Light Star
Light Star

Vesper napísal:tak jej to normalne povedz a ver ze bude lepsie ak ta riadne od*ebe, aspon sa zacnes pozerat aj po inych babach... alebo keby sa dala dokopy s tvojim kamaratom tak je to chvilu sice na hovno ale po par dnoch ju uz nebudes chciet fakt (100% own experience 8) )
dobra rada len že ja som jej to už povedal pred rokom ma odje*ala a už som myslel že ma to prešlo ale potom za mnou začala chodit že som jej naj kamoš a že ma nechce takto stratit a ja som ju nedokazal ignorovat ked že ju mam rad s mojim kamošom sa dokopy neda preto že ma holku a preto že aj keby ju nemal aj on aj ona beru ohlad na mna tak že jedine čo mi ostava je čakat asi tuna pomože len čas a nič ine
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

magnum napísal:dobra rada len že ja som jej to už povedal pred rokom ma odje*ala a už som myslel že ma to prešlo ale potom za mnou začala chodit že som jej naj kamoš a že ma nechce takto stratit a ja som ju nedokazal ignorovat ked že ju mam rad s mojim kamošom sa dokopy neda preto že ma holku a preto že aj keby ju nemal aj on aj ona beru ohlad na mna tak že jedine čo mi ostava je čakat asi tuna pomože len čas a nič ine
hmm asi ta budem muset sklamat, ale ak baba povie chalanovi ze je pre nu naj kamos, alebo aspon dobry kamos, tak na 99% s nim nechce mat blizsi vztah... (vlastna skusenost), ale moze sa stat, ze ti povie ze si pre nu lepsi ako kamos, a az po case bude mat zaujem zas.. (tiez vlastna skusenost), tak či tak drzim palce, ale pravdupovediac asi sa trapis uz dost dlho, neviem kolko mas rokov, ale aby ti koli nej neusli ine, nemyslim tym ze mas teraz vyhladavat barove *tetky, len aby sa nestalo ze si najde ineho a teba to moc zrani.
magnum
Light Star
Light Star

braino.swk napísal:hmm asi ta budem muset sklamat, ale ak baba povie chalanovi ze je pre nu naj kamos, alebo aspon dobry kamos, tak na 99% s nim nechce mat blizsi vztah... (vlastna skusenost), ale moze sa stat, ze ti povie ze si pre nu lepsi ako kamos, a az po case bude mat zaujem zas.. (tiez vlastna skusenost), tak či tak drzim palce, ale pravdupovediac asi sa trapis uz dost dlho, neviem kolko mas rokov, ale aby ti koli nej neusli ine, nemyslim tym ze mas teraz vyhladavat barove *tetky, len aby sa nestalo ze si najde ineho a teba to moc zrani.
som si toho vedomi fakt diky maš pravdu trva to už dva roky mam18 a pol a jasne že nebudem silou mocou vyhladavat ale navztah s inou niesom pripraveny najhoršie je že je to moja spolužiačka a chodime spolu často aj von teras cez prazdniny je preč a chyba mi aj ked viem že s nou nič nebude možno zabudnem až o dake dva roky ked skončime strednu a dade odide
Napísať odpoveď