čomu by ste dali prednosť?
-
Mr.Jack
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
čomu by ste dali prednosť?
ako by ste to riešili vy?
Pači sa mi jedna baba už dlhšiu dobu. Aj som jej to povedal, ale problem bol aj vtom, že má frajera... boli sme raz na chate a tam to už aj tak dobre vyzeralo... a potom som ju zoznámil s mojím dobrým kamošom. a ona je teraz akosi z neho trochu mino aj mu písala sms že sa rozišla s frajerom, že či niekde nevyrazia... ale aby to nikomu nevravel. no on mi to povedal, a aj že ak chcem tak ju nebude riešiť. (lebo vie že sa mi páči) dosť ma to mrzi, že prestala somnou a začala sním... a stále ked niekam idem e tak ju vola a ide snami no a ja sa tam moc dobre necítim, ked vydím ako pozera ponom...... čo stým??
Pači sa mi jedna baba už dlhšiu dobu. Aj som jej to povedal, ale problem bol aj vtom, že má frajera... boli sme raz na chate a tam to už aj tak dobre vyzeralo... a potom som ju zoznámil s mojím dobrým kamošom. a ona je teraz akosi z neho trochu mino aj mu písala sms že sa rozišla s frajerom, že či niekde nevyrazia... ale aby to nikomu nevravel. no on mi to povedal, a aj že ak chcem tak ju nebude riešiť. (lebo vie že sa mi páči) dosť ma to mrzi, že prestala somnou a začala sním... a stále ked niekam idem e tak ju vola a ide snami no a ja sa tam moc dobre necítim, ked vydím ako pozera ponom...... čo stým??
-
Mr.Jack
Light Star
Re: jj
no išli sme aj včera na pivko a on nech ju zavolam že nech ide snami.....sovietman napísal:on ju stále volá? nepovedal si mu nech ju nerieši?
ved on ju nechce, len tak max na 1 vec (sex a nič viac)
-
Kibo
Hardcore addict
zapeklita situacia... ako tak pozeram, tak baba ma uz "jasno" a s tym uz nic nenarobis. moze sa to akurat vyvynut tak, ze kamarat ju na tu jednu vec pouzije a potom ako to baba pochopi, tak sa za tebou poplazi... ale to by som ju uz poslal dpc, nech by sa mi ako lubila
(asi, to by zalezalo od situacie, v ktorej by som sa nachadazal. ale skor ano, aj ked by to mozno bolelo
)
-
audiotrack
VIP
Ak by si sa s nou dal dokopy(cisto teoreticky), ona by stale chcela toho tvojho kamarata a potom by ta to viac stvalo, keby sa medzi nimi nieco stalo. Budes nasraty aj na nu, aj na neho. Ale nemusi to tak byt. To ti nik nepovie ako bude reagovat ona, on alebo ty. Je to proste na tebe co urobis a na nej co ti nato povie.
Re: čomu by ste dali prednosť?
mal som aj ja takyto problem ale nakoniec sa to vyriešilo tak že moj kamoš mal frajerku a medzi tym sa zoznamil s babou ktoru mam rad dokonca tej babe povedal že kvoli nej sa rozide so svojou frajerkou ale nakoniec sa zrejme kvoli mne rozhodol že to necha tak a bude chodit dalej zo svojou frajerkou ja som to riešil tak že som im povedal aj tej babe aj jemu že ak chcu nech si riešia že ja im stat v ceste nemienim ale nikto z nich nechcel kvoli mne aj ked mi to nik nepovedal do oči. moj nazor je najlepšie je ustupit ale nebude to pre teba lahke ja tu babu stale mam rad ona mna vraj ma rada ale nie tak ako by som chcel takže mam smolu neviem ako to vyriešiš ale ja byt tebou necham tomu volny priebeh neviem či sa v tom dakto vyzna ak som to napisal nezrozumitelne opravim toMr.Jack napísal:ako by ste to riešili vy?
Si si isty, ze to bolo koli tebe? Mozno tvoj kamarat ľubi svoju babu a ked ta druha videla, ze je zadany, tak sa mu do vztahu necela montovat.. Alebo potom mate vsetci 14 rokov a chcete "chodit" s tou, co ma vacsie kozy..magnum napísal:mal som aj ja takyto problem ale nakoniec sa to vyriešilo tak že moj kamoš mal frajerku a medzi tym sa zoznamil s babou ktoru mam rad dokonca tej babe povedal že kvoli nej sa rozide so svojou frajerkou ale nakoniec sa zrejme kvoli mne rozhodol že to necha tak a bude chodit dalej zo svojou frajerkou ja som to riešil tak že som im povedal aj tej babe aj jemu že ak chcu nech si riešia že ja im stat v ceste nemienim ale nikto z nich nechcel kvoli mne aj ked mi to nik nepovedal do oči. moj nazor je najlepšie je ustupit ale nebude to pre teba lahke ja tu babu stale mam rad ona mna vraj ma rada ale nie tak ako by som chcel takže mam smolu neviem ako to vyriešiš ale ja byt tebou necham tomu volny priebeh neviem či sa v tom dakto vyzna ak som to napisal nezrozumitelne opravim to
nie kua som si isty že kvoli mne preto lebo ta baba je moja dobra kamoška a ked sme toto riešili tak sa mi priznala že on jej povedal že kvoli nej sa s tou čo chodi rozide ked som sa ho na to pytal povedal že je to pravda a potom už len povedal že to necha tak lebo sa na to nemože pozerat preto si myslim že to bolo kvoli mne ale nejde o to bolo to pred pol rokom a neboj nemame 14 aby si bol v obraze ja som tych dvoch zoznamil a nevedel som že sa to tak vyvinieFrikso napísal:Si si isty, ze to bolo koli tebe? Mozno tvoj kamarat ľubi svoju babu a ked ta druha videla, ze je zadany, tak sa mu do vztahu necela montovat.. Alebo potom mate vsetci 14 rokov a chcete "chodit" s tou, co ma vacsie kozy..
ale s časti maš pravdu bolo tam aj to že ta baba čo mam rad povedala že by to nebolo spravne pre tu druhu ale aj ja som mal svoj podiel
a ty s nou nechcces chodit?? Nezabudaj, ze ked to budes natahovat, tak ta "bude mat rada ako kamarata"magnum napísal:nie kua som si isty že kvoli mne preto lebo ta baba je moja dobra kamoška a ked sme toto riešili tak sa mi priznala že on jej povedal že kvoli nej sa s tou čo chodi rozide ked som sa ho na to pytal povedal že je to pravda a potom už len povedal že to necha tak lebo sa na to nemože pozerat preto si myslim že to bolo kvoli mne ale nejde o to bolo to pred pol rokom a neboj nemame 14 aby si bol v obraze ja som tych dvoch zoznamil a nevedel som že sa to tak vyvinie
ale s časti maš pravdu bolo tam aj to že ta baba čo mam rad povedala že by to nebolo spravne pre tu druhu ale aj ja som mal svoj podiel
ona ma ma rada ako kamarata a preto s nou nechodim moja somla že ju už dva roky milujem a kvoli tomu nemožem mat nič s inou ženskouFrikso napísal:a ty s nou nechcces chodit?? Nezabudaj, ze ked to budes natahovat, tak ta "bude mat rada ako kamarata"
-
Vesper
Professional
tak jej to normalne povedz a ver ze bude lepsie ak ta riadne od*ebe, aspon sa zacnes pozerat aj po inych babach... alebo keby sa dala dokopy s tvojim kamaratom tak je to chvilu sice na hovno ale po par dnoch ju uz nebudes chciet fakt (100% own experiencemagnum napísal:ona ma ma rada ako kamarata a preto s nou nechodim moja somla že ju už dva roky milujem a kvoli tomu nemožem mat nič s inou ženskou
dobra rada len že ja som jej to už povedal pred rokom ma odje*ala a už som myslel že ma to prešlo ale potom za mnou začala chodit že som jej naj kamoš a že ma nechce takto stratit a ja som ju nedokazal ignorovat ked že ju mam rad s mojim kamošom sa dokopy neda preto že ma holku a preto že aj keby ju nemal aj on aj ona beru ohlad na mna tak že jedine čo mi ostava je čakat asi tuna pomože len čas a nič ineVesper napísal:tak jej to normalne povedz a ver ze bude lepsie ak ta riadne od*ebe, aspon sa zacnes pozerat aj po inych babach... alebo keby sa dala dokopy s tvojim kamaratom tak je to chvilu sice na hovno ale po par dnoch ju uz nebudes chciet fakt (100% own experience)
-
braino.swk
Light Professional
hmm asi ta budem muset sklamat, ale ak baba povie chalanovi ze je pre nu naj kamos, alebo aspon dobry kamos, tak na 99% s nim nechce mat blizsi vztah... (vlastna skusenost), ale moze sa stat, ze ti povie ze si pre nu lepsi ako kamos, a az po case bude mat zaujem zas.. (tiez vlastna skusenost), tak či tak drzim palce, ale pravdupovediac asi sa trapis uz dost dlho, neviem kolko mas rokov, ale aby ti koli nej neusli ine, nemyslim tym ze mas teraz vyhladavat barove *tetky, len aby sa nestalo ze si najde ineho a teba to moc zrani.magnum napísal:dobra rada len že ja som jej to už povedal pred rokom ma odje*ala a už som myslel že ma to prešlo ale potom za mnou začala chodit že som jej naj kamoš a že ma nechce takto stratit a ja som ju nedokazal ignorovat ked že ju mam rad s mojim kamošom sa dokopy neda preto že ma holku a preto že aj keby ju nemal aj on aj ona beru ohlad na mna tak že jedine čo mi ostava je čakat asi tuna pomože len čas a nič ine
som si toho vedomi fakt diky maš pravdu trva to už dva roky mam18 a pol a jasne že nebudem silou mocou vyhladavat ale navztah s inou niesom pripraveny najhoršie je že je to moja spolužiačka a chodime spolu často aj von teras cez prazdniny je preč a chyba mi aj ked viem že s nou nič nebude možno zabudnem až o dake dva roky ked skončime strednu a dade odidebraino.swk napísal:hmm asi ta budem muset sklamat, ale ak baba povie chalanovi ze je pre nu naj kamos, alebo aspon dobry kamos, tak na 99% s nim nechce mat blizsi vztah... (vlastna skusenost), ale moze sa stat, ze ti povie ze si pre nu lepsi ako kamos, a az po case bude mat zaujem zas.. (tiez vlastna skusenost), tak či tak drzim palce, ale pravdupovediac asi sa trapis uz dost dlho, neviem kolko mas rokov, ale aby ti koli nej neusli ine, nemyslim tym ze mas teraz vyhladavat barove *tetky, len aby sa nestalo ze si najde ineho a teba to moc zrani.