mam neznackovy zdroj uz funguje bez mala 4 rok a senzor na doske ukazuje v klude teplotu zdroja 56 a v zatazi maximalne 65az 66 je to normalne lebo som sa nikdy moc nezaujimal kolko taky zdroj ma mat . pred tym som napajal na zdroj celeron willamette 1.7 ghz a zdroj nehrial viem ze pri zvysenej spotrebe rastie aj teplota ale nevedel so mze az tak . potom na ten isty zdroj napajany aj amd athlon barton 2500+ a tiez sa nejako nehrial a teraz tam je intel prescott 3.06 ghz viem ze prescotty zeru vela ale neviem ci je to zdrave pre ten zdroj ze ci to vydrzi dakujem za odpoved
V PSU nebude ziadne cidlo, tu teplotu co pozeras nie je urcite teplota zdroja Kolko wattovy je to zdroj? Inu uz ked mas shit zdroj a nemas prachy, zostava slape, tak len bezat na tom dalej a modlit sa, ze ked zhori, nezobere volaco aj so sebou. Inak kupit Fortrona
Ak by mal 60stupnov tak by si na nom dlho ruku neudrzal. Vyskusaj si na to sahnut, prip. zmeraj lekarskym teplomerom. Idealna teplota vyfukovaneho vzduchu je okolo 40 stupnov
INDIGOcorp. napísal:veis ono co ine to moze byt ? sak nic nemam take teple len hdd a cpu mam rovnake teploty aj biose aj v systeme tak ja neviem co je to za teplotu
INDIGOcorp. napísal:veis ono co ine to moze byt ? sak nic nemam take teple len hdd a cpu mam rovnake teploty aj biose aj v systeme tak ja neviem co je to za teplotu
no napr. mne SpeedFan ukazuje uz dobre tri roky na jednu teplotu 120'C ..co to moze byt?
pc wizard 2003 a speed fan a bios ukazuju len ako temp 3 a neviem potom co to je len pc wizard tomu priradil zdroj ale zasa stary speed fan mi pisal ze hdd ma 88 stupnov ale novsi zasa nic zaujiamve