Aku teplotu ma mat zdroj ?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aku teplotu ma mat zdroj ?

Príspevok od používateľa cORP. »

mam neznackovy zdroj uz funguje bez mala 4 rok a senzor na doske ukazuje v klude teplotu zdroja 56 a v zatazi maximalne 65az 66 je to normalne lebo som sa nikdy moc nezaujimal kolko taky zdroj ma mat . pred tym som napajal na zdroj celeron willamette 1.7 ghz a zdroj nehrial viem ze pri zvysenej spotrebe rastie aj teplota ale nevedel so mze az tak . potom na ten isty zdroj napajany aj amd athlon barton 2500+ a tiez sa nejako nehrial a teraz tam je intel prescott 3.06 ghz viem ze prescotty zeru vela ale neviem ci je to zdrave pre ten zdroj ze ci to vydrzi dakujem za odpoved
:cry:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

V PSU nebude ziadne cidlo, tu teplotu co pozeras nie je urcite teplota zdroja ;) Kolko wattovy je to zdroj? Inu uz ked mas shit zdroj a nemas prachy, zostava slape, tak len bezat na tom dalej a modlit sa, ze ked zhori, nezobere volaco aj so sebou. Inak kupit Fortrona :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

veis ono co ine to moze byt ? sak nic nemam take teple len hdd a cpu mam rovnake teploty aj biose aj v systeme tak ja neviem co je to za teplotu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak by mal 60stupnov tak by si na nom dlho ruku neudrzal. Vyskusaj si na to sahnut, prip. zmeraj lekarskym teplomerom. Idealna teplota vyfukovaneho vzduchu je okolo 40 stupnov
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

INDIGOcorp. napísal:veis ono co ine to moze byt ? sak nic nemam take teple len hdd a cpu mam rovnake teploty aj biose aj v systeme tak ja neviem co je to za teplotu
a v com to ukazuje??
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

INDIGOcorp. napísal:veis ono co ine to moze byt ? sak nic nemam take teple len hdd a cpu mam rovnake teploty aj biose aj v systeme tak ja neviem co je to za teplotu
no napr. mne SpeedFan ukazuje uz dobre tri roky na jednu teplotu 120'C ..co to moze byt? :)
gwixt
Addict
Addict

brm napísal:no napr. mne SpeedFan ukazuje uz dobre tri roky na jednu teplotu 120'C ..co to moze byt? :)
to je napr ze tam kde speedfan ocakava teplotne cidlo ziadne cidlo nie je
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

gwixt napísal:to je napr ze tam kde speedfan ocakava teplotne cidlo ziadne cidlo nie je
Ved toto.. ;) No a podla mna ani INDIGOcorp. takto nemoze riesit, ze co ine to moze byt.. zdroj podla mna to na 99% nebude.. ;)
gwixt
Addict
Addict

brm napísal:Ved toto.. ;) No a podla mna ani INDIGOcorp. takto nemoze riesit, ze co ine to moze byt.. zdroj podla mna to na 99% nebude.. ;)
ved preto som sa pytal v akom softe mu to ukazuje
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pc wizard 2003 a speed fan a bios ukazuju len ako temp 3 a neviem potom co to je len pc wizard tomu priradil zdroj ale zasa stary speed fan mi pisal ze hdd ma 88 stupnov ale novsi zasa nic zaujiamve :D
Napísať odpoveď