čomu by ste dali prednosť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ZenniX
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: čomu by ste dali prednosť?

Príspevok od používateľa ZenniX »

Mr.Jack napísal:ako by ste to riešili vy?

Pači sa mi jedna baba už dlhšiu dobu. Aj som jej to povedal, ale problem bol aj vtom, že má frajera... boli sme raz na chate a tam to už aj tak dobre vyzeralo... a potom som ju zoznámil s mojím dobrým kamošom. a ona je teraz akosi z neho trochu mino aj mu písala sms že sa rozišla s frajerom, že či niekde nevyrazia... ale aby to nikomu nevravel. no on mi to povedal, a aj že ak chcem tak ju nebude riešiť. (lebo vie že sa mi páči) dosť ma to mrzi, že prestala somnou a začala sním... a stále ked niekam idem e tak ju vola a ide snami no a ja sa tam moc dobre necítim, ked vydím ako pozera ponom...... čo stým??
mala chalana,zaje*avala sa s tebou na chate a potom este riesi tvojho kamarata .. no akoze od takejto baby ruky prec
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Možno ju on volá von preto aby ste sa vy dvaja dali do kopy..nemyslíš? :? Aj to je jedna s možností :roll:
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

magnum napísal:mal som aj ja takyto problem ale nakoniec sa to vyriešilo tak že moj kamoš mal frajerku a medzi tym sa zoznamil s babou ktoru mam rad dokonca tej babe povedal že kvoli nej sa rozide so svojou frajerkou ale nakoniec sa zrejme kvoli mne rozhodol že to necha tak a bude chodit dalej zo svojou frajerkou ja som to riešil tak že som im povedal aj tej babe aj jemu že ak chcu nech si riešia že ja im stat v ceste nemienim ale nikto z nich nechcel kvoli mne aj ked mi to nik nepovedal do oči. moj nazor je najlepšie je ustupit ale nebude to pre teba lahke ja tu babu stale mam rad ona mna vraj ma rada ale nie tak ako by som chcel takže mam smolu neviem ako to vyriešiš ale ja byt tebou necham tomu volny priebeh neviem či sa v tom dakto vyzna ak som to napisal nezrozumitelne opravim to
máš pravdu nechám tomu volný priebeh a budem vidiet čo sa bude dalej diať. I ked bude to dosť ťažké.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

magnum napísal:ona ma ma rada ako kamarata a preto s nou nechodim moja somla že ju už dva roky milujem a kvoli tomu nemožem mat nič s inou ženskou
tak tento pocit dobre poznám... je to dobre na p.....
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Gabika91 napísal:Možno ju on volá von preto aby ste sa vy dvaja dali do kopy..nemyslíš? :? Aj to je jedna s možností :roll:
no preto určite nie jemu ide skor o *ebačku on mi sám povedal, že snou nechce mať nič viac....
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

Keď ju nerieši on začni ju riešiť ty... Keď nebude mať záujem tak sa vykašli na ňu a zožeň si niekoho iného.... :lol: Nič iné ti poradiť neviem... :?
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Brian napísal:Keď ju nerieši on začni ju riešiť ty... Keď nebude mať záujem tak sa vykašli na ňu a zožeň si niekoho iného.... :lol: Nič iné ti poradiť neviem... :?
to skor ona rieši jeho, a mám pocit že mna by chcela skor ako kamaráta, lebo vie že namna sa može vždy spolahnuť, a že ju vždy podržím......
Brian
Expert
Expert

Áno... Ale možno keby jej on dal ráznejším spôsobom najavo, že ju nechce... :?
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Brian napísal:Áno... Ale možno keby jej on dal ráznejším spôsobom najavo, že ju nechce... :?
lenže jemu ide len o *ebačku, bo je velmi pekná a prítažlivá.. vravel, že žiadne city, lebo ona taku komplikovanu povahu... :?
Brian
Expert
Expert

A ona to vie ??? Že ju chce iba po*ebať ??? Mopžno keby to vedela, vykašlala by sa naňho.... A mohol by si riešiť... :)
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Brian napísal:A ona to vie ??? Že ju chce iba po*ebať ??? Mopžno keby to vedela, vykašlala by sa naňho.... A mohol by si riešiť... :)
nie to určite nevie... a keby som jej to povedal, naštval by sa kamarát a určite aj ona... :?
Brian
Expert
Expert

Tak jej to nepovedz ty... Možno keby si nejakým spôsobom zariadil aby sa tvoj kamoš preriekol alebo aby sa to dozvedela "z iného zdroja" vykašlala by sa naňho a mal by si volné pole... :P Ale musíš to spraviť tak aby ani jeden z nich nevedel že si zatým lebo inak.... :smt071 :new19: :smt079
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

asi sa nanu vykašlem , nestojí zato aby som kvoli nej prišiel o dobrého kamaráta.... i ked....
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

Mr.Jack napísal:asi sa nanu vykašlem , nestojí zato aby som kvoli nej prišiel o dobrého kamaráta.... i ked....
fakt to za to nestoji rozmyšlaj tak že potom sa s tebou možno rozide a nebudeš mat ani kamoša ani ju ale rob čo uznaš za vhodne ja ti len radim
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mr.Jack napísal:asi sa nanu vykašlem , nestojí zato aby som kvoli nej prišiel o dobrého kamaráta.... i ked....
Pozri, ak Ti na nej záleží, tak chyť kamoša pod krk (v rámci únosnej miery) a vysvetli mu, že Ti na nej do istej miery záleží a neželáš si, aby sa s ňou takto zaobchádzalo 8) . Jej o ničom radšej nehovor, lebo toto: že kamoš Ťa chce len střihnout" (český výraz) v akomkoľvek kontexte nevyzne ktovieako. A so zaľúbenými dievčatami je to podstatne horšie :wink: .
Až sa na to necítiš, môže veciam dať voľný priebeh a potom kamoša zmastiť, že či sa toto dievatám robí (friend of mine vymyslel na to výraz: pretiahnúť a zahodiť). :cry:
jojcek
Medium Star
Medium Star

ZABUDNI

Príspevok od používateľa jojcek »

:) zabudni na nu !!! zbytocne sa len trapis ked je takato pobehlica proste sa jej pacit uz asi nebudes ked dala prednost niekomu inemu tak najdi si inu co si ta bude vazit a lubi ta ako ta co ta ma v riti a zbytocne sa deblizujes :lol:
Brian
Expert
Expert

Re: ZABUDNI

jojcek napísal::) zabudni na nu !!! zbytocne sa len trapis ked je takato pobehlica proste sa jej pacit uz asi nebudes ked dala prednost niekomu inemu tak najdi si inu co si ta bude vazit a lubi ta ako ta co ta ma v riti a zbytocne sa deblizujes :lol:
Jj... jednoznačný súhlas !!! Ak ťa niekto nechce nevnucej sa lebo sa iba strápniš ( hovorím z vlastnej skúsenisti... :-D )
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

Skús zavolat na pivko ju a aj nejaku kurv*u kamarata ozer,a nech ho vyriesi ta ku*va,toho kamarata, budes vidiet ze bude taky nadrzany ze sa vysere na tvoje "zlatko" ona ked to bude vidiet aky je debil ze ide aj s kurvou tak sa vysere aj ona na neho a ty mas volne pole. :twisted:
s14n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s14n »

Vykasli sa na to zenskemu srdcu nerozkazes uvolni sa a nevsimaj si ju bav sa s kamosmi :) :) :) :) :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ZABUDNI

Príspevok od používateľa Grosay »

Brian napísal:Jj... jednoznačný súhlas !!! Ak ťa niekto nechce nevnucej sa lebo sa iba strápniš ( hovorím z vlastnej skúsenisti... :-D )
Pridavam sa aj ja. Nic s tym nespravis. Ja som sice nemal take problemy ako ty, ale tiez som sa dost navnutil jednemu dievcatu. Nic z toho nebolo a akurat si o mne mohla mysliet a mozno ze aj stale mysli, ze som pako. Ked chce tvojho kamarata, tak nech ho ma. Ak ju on chce iba na sex, tak dostane aspon riadnu priucku od zivota.
Napísať odpoveď