mala chalana,zaje*avala sa s tebou na chate a potom este riesi tvojho kamarata .. no akoze od takejto baby ruky precMr.Jack napísal:ako by ste to riešili vy?
Pači sa mi jedna baba už dlhšiu dobu. Aj som jej to povedal, ale problem bol aj vtom, že má frajera... boli sme raz na chate a tam to už aj tak dobre vyzeralo... a potom som ju zoznámil s mojím dobrým kamošom. a ona je teraz akosi z neho trochu mino aj mu písala sms že sa rozišla s frajerom, že či niekde nevyrazia... ale aby to nikomu nevravel. no on mi to povedal, a aj že ak chcem tak ju nebude riešiť. (lebo vie že sa mi páči) dosť ma to mrzi, že prestala somnou a začala sním... a stále ked niekam idem e tak ju vola a ide snami no a ja sa tam moc dobre necítim, ked vydím ako pozera ponom...... čo stým??
čomu by ste dali prednosť?
Re: čomu by ste dali prednosť?
-
Mr.Jack
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
máš pravdu nechám tomu volný priebeh a budem vidiet čo sa bude dalej diať. I ked bude to dosť ťažké.magnum napísal:mal som aj ja takyto problem ale nakoniec sa to vyriešilo tak že moj kamoš mal frajerku a medzi tym sa zoznamil s babou ktoru mam rad dokonca tej babe povedal že kvoli nej sa rozide so svojou frajerkou ale nakoniec sa zrejme kvoli mne rozhodol že to necha tak a bude chodit dalej zo svojou frajerkou ja som to riešil tak že som im povedal aj tej babe aj jemu že ak chcu nech si riešia že ja im stat v ceste nemienim ale nikto z nich nechcel kvoli mne aj ked mi to nik nepovedal do oči. moj nazor je najlepšie je ustupit ale nebude to pre teba lahke ja tu babu stale mam rad ona mna vraj ma rada ale nie tak ako by som chcel takže mam smolu neviem ako to vyriešiš ale ja byt tebou necham tomu volny priebeh neviem či sa v tom dakto vyzna ak som to napisal nezrozumitelne opravim to
-
Mr.Jack
Light Star
tak tento pocit dobre poznám... je to dobre na p.....magnum napísal:ona ma ma rada ako kamarata a preto s nou nechodim moja somla že ju už dva roky milujem a kvoli tomu nemožem mat nič s inou ženskou
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Pozri, ak Ti na nej záleží, tak chyť kamoša pod krk (v rámci únosnej miery) a vysvetli mu, že Ti na nej do istej miery záleží a neželáš si, aby sa s ňou takto zaobchádzaloMr.Jack napísal:asi sa nanu vykašlem , nestojí zato aby som kvoli nej prišiel o dobrého kamaráta.... i ked....
Až sa na to necítiš, môže veciam dať voľný priebeh a potom kamoša zmastiť, že či sa toto dievatám robí (friend of mine vymyslel na to výraz: pretiahnúť a zahodiť).
ZABUDNI
Re: ZABUDNI
Jj... jednoznačný súhlas !!! Ak ťa niekto nechce nevnucej sa lebo sa iba strápniš ( hovorím z vlastnej skúsenisti...jojcek napísal:zabudni na nu !!! zbytocne sa len trapis ked je takato pobehlica proste sa jej pacit uz asi nebudes ked dala prednost niekomu inemu tak najdi si inu co si ta bude vazit a lubi ta ako ta co ta ma v riti a zbytocne sa deblizujes
-
Grosay
Star
Re: ZABUDNI
Pridavam sa aj ja. Nic s tym nespravis. Ja som sice nemal take problemy ako ty, ale tiez som sa dost navnutil jednemu dievcatu. Nic z toho nebolo a akurat si o mne mohla mysliet a mozno ze aj stale mysli, ze som pako. Ked chce tvojho kamarata, tak nech ho ma. Ak ju on chce iba na sex, tak dostane aspon riadnu priucku od zivota.Brian napísal:Jj... jednoznačný súhlas !!! Ak ťa niekto nechce nevnucej sa lebo sa iba strápniš ( hovorím z vlastnej skúsenisti...)