sledovanie cez maily

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

spiro napísal:toto keby mi nejaka zrobila ta jej asi nieco poviem :smt098 alebo jej poslem spetny mail s niecim peknym ako prilohou :nuked:
ved ona este toto leto pride tak je veru nieco poviem...
goal temeraf ze je...
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

miko6 napísal:toto robia pubertacky
suhlasim
jackb napísal:ved ona este toto leto pride tak je veru nieco poviem...
goal temeraf ze je...
no napr to ze je krava jej povedz :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

ZenniX napísal:no napr to ze je krava jej povedz :lol:
ak sa budem ovladat tak hej,ale ked nie tak jej aj horsie poviem... :smt097 :smt067
ZenniX
Medium Star
Medium Star

tak ked jej povies horsie budes pred ostatnymi ty ten zly lebo ona to pravdepodobne povie znamym ktory predpokladam poznaju aj teba , ale realita co jej povies je kruta :D ,ma to vyhodu ze uz ta nebude otravovat
jackb
Redeemer
Redeemer

ZenniX napísal:tak ked jej povies horsie budes pred ostatnymi ty ten zly lebo ona to pravdepodobne povie znamym ktory predpokladam poznaju aj teba , ale realita co jej povies je kruta :D ,ma to vyhodu ze uz ta nebude otravovat
moji a jej znamy to vedia odo mna a su z nej znechuteni :mafia: , a to mi zatial staci a predpokladm ze akekolvek verbalne utoky na nu by mohli pochopit
ZenniX
Medium Star
Medium Star

v nudzi spoznas priatela a ten si ta zastane ak nie kaslat na takeho kamarata ( znameho ) ... takze normal povedz od srdca co si myslis bude ti lepsie :smt023
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

ak to nepomoze ten rozhovor zacni ju napad technicky :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

ZenniX napísal:v nudzi spoznas priatela a ten si ta zastane
vies to je tak: ja na niekoho zacenm nadavat, a moji znamy nadavaju na mna lebo tvrdia "to je v pohode clovek", lae neskor na to pridu aj oni a potom mi daju zapravdu... to iste bolo aj s tou babou...
ZenniX
Medium Star
Medium Star

spiro napísal:ak to nepomoze ten rozhovor zacni ju napad technicky :lol:
hovori sa fyzicky :lol:
jackb napísal:vies to je tak: ja na niekoho zacenm nadavat, a moji znamy nadavaju na mna lebo tvrdia "to je v pohode clovek", lae neskor na to pridu aj oni a potom mi daju zapravdu... to iste bolo aj s tou babou...
nadavaju na teba alebo si ho zastavaju ? pretoze ak si ho zastavaju tak to je normal pretoze oni v tom case s tou urcitou osobou dobre vychadzaju, to je normal ,ale ak na teba nadavaju tak hmm asi si cenia inych viac ako teba aj ked ta poznaju asi dlhsie hmm no asi potom :smt115
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

Zen nie fyzicky dievcata sa nebiju :roll: ....takze by som vyuzil jej blbost a poslal jej nejakeho kopitnika (trojana) cez mail :)
jackb
Redeemer
Redeemer

ZenniX napísal:nadavaju na teba alebo si ho zastavaju ? pretoze ak si ho zastavaju tak to je normal pretoze oni v tom case s tou urcitou osobou dobre vychadzaju, to je normal ,ale ak na teba nadavaju tak hmm asi si cenia inych viac ako teba aj ked ta poznaju asi dlhsie hmm no asi potom :smt115
zastavaju si "tych druhych" (nie z The Lost of course :) ) ale az potom pochopia ze mam pravdu... mam taky talent rychlo odhalit co je v cloveku...
ale to sme OT...
a fyzicky utocit nebudem-nestojim o tahanice s greenmem a niesom ch*j.
EDIT: spiro bohuzial mne sa take ani do PC nedostanu,lebo men ich odchytava NOD...a to by a jtak bol utok virualny,nie? :wink:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

tak jej umy schody pred domov ( bytom ) a vylesti ich nech sa smykne a rozbiej si drzku :smt082 .. nie teraz k teme: urcite nie fyzicke nasilie .. aj ked niekedy moze byt psychicke este horsie
jackb
Redeemer
Redeemer

ZenniX napísal:tak jej umy schody pred domov ( bytom ) a vylesti ich nech sa smykne a rozbiej si drzku :smt082 .. nie teraz k teme: urcite nie fyzicke nasilie .. aj ked niekedy moze byt psychicke este horsie
pred bytom je schody asi neumyjem,lebo ja som prakticky v BB a ona v BA...
na fyz. nasilie takych ch*j niesom. a moje psych. nasilie vie byt svinstvo. :twisted:

no a stalo sa to coho som sa bal...
ked prisla doslo mi ze k nej stale nieco citim,takze ked mi na otazku "Aky malo zmysel pisat mi z ineho loginu?" odpovedla "Neviem. To bolo davno." nechal som to tak...
:new20: a teraz neviem co zo sebou... este ze vcera sla s5 do BA lebo by jej fakt povedal ze k nej daco citim :cry:
midnight_man
Guru
Guru

HH

Príspevok od používateľa midnight_man »

No mne to spravila moja,,,ale som ju prekukol...predsa uz poznam ako pise,,a co pise,,a som zahral ze ju balim a ona mna,,,,mali sme sa stretnut,,potom mi moja napisala ze mi cche daco povedat,,,povedala mi to ze to bola ona a ja som jej v pohode povedal ze o tom vie,m uz davno,,,trocha ju to nasralo,,ale v pohode to zobrala....sme stale spolu,,,,
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

jackb napísal:nic zvlastne...ale ide o tu skutocnost...
vydavala sa za inu osobu a mozno si myslela ze ju zacnem motat cez maily,alebo co :(
ale taky ch*j zase niesom... tu druhu "ju" som sa snazil poslat k vode... ale v sledovani pokracovala aj po nasom rozchode... tomu fakt nerozumiem :smt104 :smt017
a tiez neviem co budem robit ked sa s nou stretnem...kym som to nevedel myslel som ze s nou dokazem vychadzat ako kamos,ale takto...
hmm zaujimave , asi chcela vediet ako sa spravas k inym alebo ako ako budes riagovat na rozne ponuky ale asi sa to nie a nie dozvediet a preto zacala byt az otravna :?
jackb
Redeemer
Redeemer

jojcek napísal:hmm zaujimave , asi chcela vediet ako sa spravas k inym alebo ako ako budes riagovat na rozne ponuky ale asi sa to nie a nie dozvediet a preto zacala byt az otravna :?
to by malo vyznam pocas vztahu,ale co mohla chciet potom?
a ponuky neboli ziadne...len skusala... ale aj tak mi to neide do hlavy,kedze v case ked zacala s mailami pocas vztahu uz to slo nenavratne do haja... z vecera do rana sa zacala spravat uplne divne a uz ani nepovedala "milujem ta!" alebo "lubim ta!" a nai poriaden nepodakovala za vianocny darcek co osm je do BA posielal kedze to cele sa odohralo v decembri.... :weep:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

To je len test. Aj my sme takto skúšali babu ktorú som splašil na chate. Vieme dobre že baby z chatu sú také že tak ako stebou si píše so 100 ďalšími, takže moje nádeje u nej sú mizivé lebo tam je veľká konkurencia. Ale keď to začalo byť vážnejšie poprosil som kamoša aby jej napísal on ako cudzí človek a kurizoval jej. On jej teda napísal, začali si dopisovať a keď prišlo na témy o sexe tak ona odpísala že wooow zaujímavá téma... A pritom mne písala že ona taká nieje. Zistili sme že ju kedykoľvek ktokoľvek dostane.

Niekedy tieto testy prospejú. Ak si ju (jej klon) poslal k vode tak si prešiel testom. Po rozchode je zvedavá či sa budeš snažiť nájsť si niekoho...
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Libra_PC »

MayDaySK napísal:To je len test. Aj my sme takto skúšali babu ktorú som splašil na chate. Vieme dobre že baby z chatu sú také že tak ako stebou si píše so 100 ďalšími, takže moje nádeje u nej sú mizivé lebo tam je veľká konkurencia. Ale keď to začalo byť vážnejšie poprosil som kamoša aby jej napísal on ako cudzí človek a kurizoval jej. On jej teda napísal, začali si dopisovať a keď prišlo na témy o sexe tak ona odpísala že wooow zaujímavá téma... A pritom mne písala že ona taká nieje. Zistili sme že ju kedykoľvek ktokoľvek dostane.

Niekedy tieto testy prospejú. Ak si ju (jej klon) poslal k vode tak si prešiel testom. Po rozchode je zvedavá či sa budeš snažiť nájsť si niekoho...
podla mna je cele hladanie partnerov cez internet smiesne, a mnohi neschopni chlapi, ktori nevedia vyuzit prilezitosti v realnom zivote, sa spliehaju prave na tento sposob hladania zivotneho alebo sexualneho partnera...skutocnost je vsak taka, ze takych chlapov je az dost, zatial, co opacne pohlavie to ma v pazi, aspon u vacsiny pripadov...
lepsie povedane,chlapi si od chatu slubuju velmi vela, zatial co baby to beru ako zabavku...
taketo hladanie povazujem za irelevantne, a pre mna aj trapne, aj preto som sa na tuto moznost este nespoliehal
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Ty vole, co este neurobia... :smt104
jackb
Redeemer
Redeemer

Libra_PC napísal:...
ty si z lesa alebo co?! som pisal ze som s nou normalne chodil!!! a ze ked sme neboli spolu (ona bola v BA ja v BB) tak mi zacali chodit maily z inej adresy-akoze od inej baby a netusim aky to malo zmysle ked mi pisala aj po tom co sme sa rozisli :roll:
vyskusal som ze takyto styl je poriadne svinstvo,ale mam moznost nieco podobne urobit jednej holke... co si o tom myslite? bolo by to spravne?
//jackb, nauč sa používať tlačítko Uprav a nepíš dva príspevky pod sebou...upravil eritrocit
Napísať odpoveď