ved ona este toto leto pride tak je veru nieco poviem...spiro napísal:toto keby mi nejaka zrobila ta jej asi nieco poviemalebo jej poslem spetny mail s niecim peknym ako prilohou
goal temeraf ze je...
moji a jej znamy to vedia odo mna a su z nej znechuteniZenniX napísal:tak ked jej povies horsie budes pred ostatnymi ty ten zly lebo ona to pravdepodobne povie znamym ktory predpokladam poznaju aj teba , ale realita co jej povies je kruta,ma to vyhodu ze uz ta nebude otravovat
hovori sa fyzickyspiro napísal:ak to nepomoze ten rozhovor zacni ju napad technicky
nadavaju na teba alebo si ho zastavaju ? pretoze ak si ho zastavaju tak to je normal pretoze oni v tom case s tou urcitou osobou dobre vychadzaju, to je normal ,ale ak na teba nadavaju tak hmm asi si cenia inych viac ako teba aj ked ta poznaju asi dlhsie hmm no asi potomjackb napísal:vies to je tak: ja na niekoho zacenm nadavat, a moji znamy nadavaju na mna lebo tvrdia "to je v pohode clovek", lae neskor na to pridu aj oni a potom mi daju zapravdu... to iste bolo aj s tou babou...
zastavaju si "tych druhych" (nie z The Lost of courseZenniX napísal:nadavaju na teba alebo si ho zastavaju ? pretoze ak si ho zastavaju tak to je normal pretoze oni v tom case s tou urcitou osobou dobre vychadzaju, to je normal ,ale ak na teba nadavaju tak hmm asi si cenia inych viac ako teba aj ked ta poznaju asi dlhsie hmm no asi potom
pred bytom je schody asi neumyjem,lebo ja som prakticky v BB a ona v BA...ZenniX napísal:tak jej umy schody pred domov ( bytom ) a vylesti ich nech sa smykne a rozbiej si drzku.. nie teraz k teme: urcite nie fyzicke nasilie .. aj ked niekedy moze byt psychicke este horsie
hmm zaujimave , asi chcela vediet ako sa spravas k inym alebo ako ako budes riagovat na rozne ponuky ale asi sa to nie a nie dozvediet a preto zacala byt az otravnajackb napísal:nic zvlastne...ale ide o tu skutocnost...
vydavala sa za inu osobu a mozno si myslela ze ju zacnem motat cez maily,alebo co![]()
ale taky ch*j zase niesom... tu druhu "ju" som sa snazil poslat k vode... ale v sledovani pokracovala aj po nasom rozchode... tomu fakt nerozumiem![]()
![]()
a tiez neviem co budem robit ked sa s nou stretnem...kym som to nevedel myslel som ze s nou dokazem vychadzat ako kamos,ale takto...
to by malo vyznam pocas vztahu,ale co mohla chciet potom?jojcek napísal:hmm zaujimave , asi chcela vediet ako sa spravas k inym alebo ako ako budes riagovat na rozne ponuky ale asi sa to nie a nie dozvediet a preto zacala byt az otravna
podla mna je cele hladanie partnerov cez internet smiesne, a mnohi neschopni chlapi, ktori nevedia vyuzit prilezitosti v realnom zivote, sa spliehaju prave na tento sposob hladania zivotneho alebo sexualneho partnera...skutocnost je vsak taka, ze takych chlapov je az dost, zatial, co opacne pohlavie to ma v pazi, aspon u vacsiny pripadov...MayDaySK napísal:To je len test. Aj my sme takto skúšali babu ktorú som splašil na chate. Vieme dobre že baby z chatu sú také že tak ako stebou si píše so 100 ďalšími, takže moje nádeje u nej sú mizivé lebo tam je veľká konkurencia. Ale keď to začalo byť vážnejšie poprosil som kamoša aby jej napísal on ako cudzí človek a kurizoval jej. On jej teda napísal, začali si dopisovať a keď prišlo na témy o sexe tak ona odpísala že wooow zaujímavá téma... A pritom mne písala že ona taká nieje. Zistili sme že ju kedykoľvek ktokoľvek dostane.
Niekedy tieto testy prospejú. Ak si ju (jej klon) poslal k vode tak si prešiel testom. Po rozchode je zvedavá či sa budeš snažiť nájsť si niekoho...
ty si z lesa alebo co?! som pisal ze som s nou normalne chodil!!! a ze ked sme neboli spolu (ona bola v BA ja v BB) tak mi zacali chodit maily z inej adresy-akoze od inej baby a netusim aky to malo zmysle ked mi pisala aj po tom co sme sa rozisliLibra_PC napísal:...