Kde? Ako? Kedy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kde? Ako? Kedy?

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Kde? Ako? Kedy? by ste si hladali babu a prosim posudte aj odpoved na rocnik 15+ a 20+ 8)
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

podla mna to je len o nahode kedy stratnes tu pravu nejak sa baby nehladaju :) MOJ NAZOR :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..na zaciatku som aj ja snazil hladat.. ale akosiq nevychadzalo.. a ked, tak iba na kratko.. ale jaq som prestal hladat.. tak lala.. :) a sme spolu tri roky.. ;) Ponaucenie pre mna.. nechat veci plynut.. a ono to pride samo.. ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tiež si myslím že hľadať babu nemá zmysel.. ale ak sa doma nudíš, vypadni niekde do baru :lol: tam by mali byť. (samozrejme nie teraz, ale večer)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

nehladaj! ako hovori moja znama cakaj necakane! mozno si ju stretol a ani o tom nevies, mozno ju stretnes niekde kde by si to nepovedal.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako povedali kolegovia: za ziadnych okolnosti nehladaj! a podla istej zbierky blogov sa neodporuca balit na diskach a v baroch,kedze ta mchodia baby relaxovat a nie nadvazovat znamosti...podla tejto zbierky blogov sa odporuca balit hlavne v dopravnych prostriedkoch,na ulici, na zastavke... :wink:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

ja som tiez hladal ale nikdy to nevyslo a tak som prestal hladat a hla na jednej zabave som stretol fajn babenku s ktorou ma zoznamila jej kamoska (preco asi ? :D ) no a je v pohode , zatial je vsetko v stadiu takze neviem co s toho bude ale vyzera to dobre :oops:
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Jasnéé Nehladaj ako ti tu už poradili!Možno tu pravu máš rovno pred nosom len si si ju nevšimol...segra to tak mala teraz sú spolu rok a lúbia sa ako kone! :lol: takže držím palčiaky
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

zalezi na tom aku babu chces... ak chces babu taku "piatkovu" teda babu s ktorou sa len pooblizujes popripade nezavazny sex, tak hladaj na diskotekach, v baroch,... ale ak hladas skutocnu lasku tak ju nenajdes... ona si najde teba :wink:
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Mnoo ja som viac menej lenivy sa za babami nahanat takze ja sa spolieham aj tak na nahodu ale chcem som vediet ako to beru iny ci baby nahanaju alebo veria v stastny osud a nahodu (alebo su lenivy ako ja :D )
murciano
Novice
Novice

Príspevok od používateľa murciano »

Laska je ako motyl... Ked sa zahanas, tak uleti... Ale ked ho nechas volne lietat, sadne si na teba, ked to najmenej ocakavas :)

Original bol trochu iny, ale uz si to presne napamatam... Ale myslienku to ma stale, aspon dufam :D
stalkeryxo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa stalkeryxo »

Ja som sa uz na hladanie vykaslal. Ked ta podvedie baba (s babou) a kedze som (podla inych) divny tak som to vzdal a len cakam. A ak do 30-ky nic neprijde idem do klastora :D :D :D.

Ale ak by som sa vzchopil a zacal hladat, tak by to bolo niekde na vecsich akciach a na kupaliskach (to by clovek neveril. kolko dievcat sa tam topi :lol: )
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

hladat sa daju len baby na uzivanie
Ale ta prava pride sama a nebudes vediet ako
samot_
Novice
Novice

..

Príspevok od používateľa samot_ »

pravda pravda

ak chces zensku len tak na pomazanie a tak chod na diskoteku na koncert tam ich je dost a ta prava zenska si ta najde a bude o teba bojovat ..
nejdeoto
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nejdeoto »

myslim ze to je ta pravda, ktoru si ale nikto neuvedomi len taq, azked sa fakt zamiluje...... aj mne sa to stalo... ze som prestal hladat a av ten den.... no uz sme spolu pol roka
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

brm napísal:..na zaciatku som aj ja snazil hladat.. ale akosiq nevychadzalo.. a ked, tak iba na kratko.. ale jaq som prestal hladat.. tak lala.. :) a sme spolu tri roky.. ;) Ponaucenie pre mna.. nechat veci plynut.. a ono to pride samo.. ;)
Toto presne pasuje aj na mňa !!! :) Hľadal som ako pes, a nič. Postupne som to mal v paži, a z ničoho nič som ako slepé kura k zrnu prišiel k frajerke, s ktorou som prežil tri prekrásne roky. Bola to láska, na ktorú sa fakt nezabúda. Pochybujem že v živote ešte stretnem také dievča.
Ale kto vie, možno si ma zasa nájde :)

Ak budeš hľadať, možno sa ti pošťastí. Ale ak nie, možno to bude trvať dlhšie, no potom to bude určite stáť za to. Menej je niekedy viac :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ako vyslovene chodit a s kazdou si predstavovat vztah to je somarina bo ti len bude sibat s toho neviem ake mas hoby ale ja napr hravam frisbee a bikujem XC, co sa tyka biku tam je to marne bo vacsina bikerok je zadanych ale napr to frisbee ideme hrat do parku to by si neveril s kolko babami sa zoznamis aj ked ani jedna nebola ta prava :? ale to neva
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

prosex napísal:zalezi na tom aku babu chces... ak chces babu taku "piatkovu" teda babu s ktorou sa len pooblizujes popripade nezavazny sex, tak hladaj na diskotekach, v baroch,... ale ak hladas skutocnu lasku tak ju nenajdes... ona si najde teba :wink:
presne,suhlasim s nim!
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

15+ :arrow: bar , diskoteka , klub , mozu ti pomoct kamosi/ky pri dohadzovani internet .. proste pubertlane !!!! kde su pubertaci fetaci a hmosi tam si hladaj :lol:

20+ tak to uz maz tazsie ale tiez najde sa na diskoteke alebo cakaj kym sa na teba niekto pozre daj si inzerat do novin a tak :wink:
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

bary, koncerty ... ak si blavak co tusim si tak kozel,online podla vkusu a mas...
Napísať odpoveď