Kde? Ako? Kedy?
-
-Hajkli-
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Kde? Ako? Kedy?
Kde? Ako? Kedy? by ste si hladali babu a prosim posudte aj odpoved na rocnik 15+ a 20+ 
-
audiotrack
VIP
-
last_knight
Light Professional
-
stalkeryxo
Amateur
Ja som sa uz na hladanie vykaslal. Ked ta podvedie baba (s babou) a kedze som (podla inych) divny tak som to vzdal a len cakam. A ak do 30-ky nic neprijde idem do klastora
.
Ale ak by som sa vzchopil a zacal hladat, tak by to bolo niekde na vecsich akciach a na kupaliskach (to by clovek neveril. kolko dievcat sa tam topi
)
Ale ak by som sa vzchopil a zacal hladat, tak by to bolo niekde na vecsich akciach a na kupaliskach (to by clovek neveril. kolko dievcat sa tam topi
-
erytrocyt
VIP
Toto presne pasuje aj na mňa !!!brm napísal:..na zaciatku som aj ja snazil hladat.. ale akosiq nevychadzalo.. a ked, tak iba na kratko.. ale jaq som prestal hladat.. tak lala..a sme spolu tri roky..
Ponaucenie pre mna.. nechat veci plynut.. a ono to pride samo..
Ale kto vie, možno si ma zasa nájde
Ak budeš hľadať, možno sa ti pošťastí. Ale ak nie, možno to bude trvať dlhšie, no potom to bude určite stáť za to. Menej je niekedy viac
-
Runes
Addict
ako vyslovene chodit a s kazdou si predstavovat vztah to je somarina bo ti len bude sibat s toho neviem ake mas hoby ale ja napr hravam frisbee a bikujem XC, co sa tyka biku tam je to marne bo vacsina bikerok je zadanych ale napr to frisbee ideme hrat do parku to by si neveril s kolko babami sa zoznamis aj ked ani jedna nebola ta prava
ale to neva
-
qwerty-xyz